Agucha Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ...ale to chodziło o cenę grzebieni czy cenę usługi przy demonstracji grzebieni? Quote
Grey Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dlaczego panie nie uważnie czytają moje posty,czy może ja bardzo zawile piszę. Bura wspominałem o 072 zamiast szczotki i 076 do wyczesania podszerstka,widzę ,że bardzo się chwalisz swoim pudelkiem, nawet na forum ogrodniczym widziałem ten avatar, interesują cię hoje i bardzo dobrze. Sota36 wiele rzeczy mnie dziwi ,ale o tym nie piszę,ale twoje posty tak. Agucha ,oczywiście chodziło o cenę grzebieni.Wielę rzeczy robię za darmo,np sąsiadce (76 l.) wyprowadzam 3 razy dziennie czernyszkę też za darmo. Quote
Bura Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Grey']Dlaczego panie nie uważnie czytają moje posty,czy może ja bardzo zawile piszę. Bura wspominałem o 072 zamiast szczotki i 076 do wyczesania podszerstka,widzę ,że bardzo się chwalisz swoim pudelkiem, nawet na forum ogrodniczym widziałem ten avatar, interesują cię hoje i bardzo dobrze.[/QUOTE] A owszem, chwalę się, jest czym :) Pomyślę nad tymi grzebieniami. Quote
magdola Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Grey']Agucha są dwie ceny,hurtowa i jednostkowa + porto. PapryczkaCzili mogę zademonstrować działanie grzebieni oraz dla Dogomaniaków z W-wy cena inna. [/QUOTE] Jak zwykle Warszawa górą ..... A tak poza tym to ja chyba się zdecyduję na sprats 80... Quote
eski Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='magdola'] A tak poza tym to ja chyba się zdecyduję na sprats 80...[/QUOTE] Mam sprattsa 80 i jestem zadowolona. Bardzo praktyczny. Tylko obracam w dłoni i mam raz gęsty, raz rzadszy. Nie muszę odkładac jednego, by wziąc drugi :) Mam tez 072, ale jakoś zdecydowanie gorzej mi sie nim czesze. Quote
Recommended Posts