Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Tego właśnie nienawidzę ! Po co obserwować ? - To pytanie retoryczne...
Na razie cisza.
Był w czwartek tel. z Rzeszowa, ale pani nie podała danych do wizyty przedadocyjnej.

Elza, ja też nienawidzę, stąd moje bardzo sceptyczne podejście do obserwatorów. I powiem szczerze, nigdy nie robię sobie nadziei. Jak komuś psiak się naprawdę bardzo spodoba to od razu szuka kontaktu, nie obserwuje....

Posted

Dokładnie TAK!!

Ale baranek już dawno w swoim domu powinien siedzieć:cool3: może Elza już szykuje jakaś przed-adopcyjną wizytę tylko nie chce zapeszać? :cool3:

Posted

Nie uwierzycie ! Żadnych telefonów.
Psiak nie ma zdjęcia z dzieckiem, a ja ciągle gdzieś jeżdżę. :shake:

Wczoraj zawoziliśmy Hektora podhalana do DS. W lesie siedzi benek, ucieka od ludzi i psów. :shake:

Posted

wstawiam ogłoszenie, choć to daleko, ale może jednak skusicie się żeby zadzwonić

Przyjmę psa dla mojej osieroconej wnuczki:(
Kalinka jest nastolatką która straciła matkę i teraz mieszka ze mną nie jestesmy az tak biedni jednak na pieska nas nie stać na jego utrzymanie i owszzem ponieważ zalezy nam na psie malym...Kalina już od dawna prosiła o psa jednak jest uczulona na sierć dlatego potrzebujemy psa z wlosem mielismy yorka jednak byl on stary i chory po jego smierci Kalina sie zalamalai wlasnie od tego momentu wnuczka bardzo prosi o pupila ktory choc troche ukoi bol po stracie matki...
Rasa: shih tzu lub jakaś z włosem
Telefon: 792075843
Region: zachodniopomorskie
Dodano: 20-07-2009

Posted

Psiak jest już w nowym domu.
Znalazł go dzięki ogłoszeniu w miejscowej gazecie.
Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. :p

Mam jeszcze jeden chętny, dobry domek dla pudla, jest tam 8-letni chłopczyk.
Macie coś w potrzebie ?

Posted

W boguszycach jest wysterylizowana pudelka. Ma ok.5 lat(od 3 lat w boguszycach)
Mimo tego jest suczką bardzo miła,towarzyską,skorą do zabawy. Nie jest bojaźliwa,wspaniale dogaduje się z innymi psami. Ma około 5lat,w schronisku przebywa od ok.3. Jest wysterylizowana.
Wybiega na każde powitanie. Myślę,że będzie świetnym kompanem zabaw.

Puszkowi gratuluje domu :p