tomcug Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Tego właśnie nienawidzę ! Po co obserwować ? - To pytanie retoryczne... Na razie cisza. Był w czwartek tel. z Rzeszowa, ale pani nie podała danych do wizyty przedadocyjnej. Elza, ja też nienawidzę, stąd moje bardzo sceptyczne podejście do obserwatorów. I powiem szczerze, nigdy nie robię sobie nadziei. Jak komuś psiak się naprawdę bardzo spodoba to od razu szuka kontaktu, nie obserwuje.... Quote
tomcug Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No to mamy już 6 obserwatorów. Elza, nadal żadnego sensownego telefonu, zapytania? :shake: Quote
mgie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 To i tak mało....Prosiaczek ma 11 czy 13 obserwatorów :cool3: Quote
tomcug Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 mgie napisał(a):To i tak mało....Prosiaczek ma 11 czy 13 obserwatorów :cool3: A o du** rozbić takie obserwowania. :watpliwy: Quote
mgie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dokładnie TAK!! Ale baranek już dawno w swoim domu powinien siedzieć:cool3: może Elza już szykuje jakaś przed-adopcyjną wizytę tylko nie chce zapeszać? :cool3: Quote
ElzaMilicz Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Nie uwierzycie ! Żadnych telefonów. Psiak nie ma zdjęcia z dzieckiem, a ja ciągle gdzieś jeżdżę. :shake: Wczoraj zawoziliśmy Hektora podhalana do DS. W lesie siedzi benek, ucieka od ludzi i psów. :shake: Quote
feliksik Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 wstawiam ogłoszenie, choć to daleko, ale może jednak skusicie się żeby zadzwonić Przyjmę psa dla mojej osieroconej wnuczki:( Kalinka jest nastolatką która straciła matkę i teraz mieszka ze mną nie jestesmy az tak biedni jednak na pieska nas nie stać na jego utrzymanie i owszzem ponieważ zalezy nam na psie malym...Kalina już od dawna prosiła o psa jednak jest uczulona na sierć dlatego potrzebujemy psa z wlosem mielismy yorka jednak byl on stary i chory po jego smierci Kalina sie zalamalai wlasnie od tego momentu wnuczka bardzo prosi o pupila ktory choc troche ukoi bol po stracie matki... Rasa: shih tzu lub jakaś z włosem Lokalizacja: Szczecin Telefon: 792075843 Region: zachodniopomorskie Dodano: 20-07-2009 Quote
ElzaMilicz Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Puszek czeka. Ludzie, którzy dzwonią w jego sprawie, nie podają danych do wizyty przedadopcyjnej. Quote
tomcug Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 No właśnie, allegro się skończyło. Wznawiać? Quote
ElzaMilicz Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 tomcug napisał(a):No właśnie, allegro się skończyło. Wznawiać? Wstrzymaj się do środy. ;) Quote
tomcug Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Wstrzymaj się do środy. ;) Dobrze, czekam na info i mam nadzieję, że nie będę musiała wznawiać. :cool3: Quote
ElzaMilicz Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Psiak jest już w nowym domu. Znalazł go dzięki ogłoszeniu w miejscowej gazecie. Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc. :p Mam jeszcze jeden chętny, dobry domek dla pudla, jest tam 8-letni chłopczyk. Macie coś w potrzebie ? Quote
feliksik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jest jeszcze pudelek, przekazuję dane od gagata [quote name='gagata']mamy i pudla, tylko że on jest z tych wiekszych....To Pompon: Quote
mgie Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 W boguszycach jest wysterylizowana pudelka. Ma ok.5 lat(od 3 lat w boguszycach) Mimo tego jest suczką bardzo miła,towarzyską,skorą do zabawy. Nie jest bojaźliwa,wspaniale dogaduje się z innymi psami. Ma około 5lat,w schronisku przebywa od ok.3. Jest wysterylizowana. Wybiega na każde powitanie. Myślę,że będzie świetnym kompanem zabaw. Puszkowi gratuluje domu :p Quote
feliksik Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a może tak inny wątek założyć na przygarnę psa i tam będą propozycje wrzucane, bo przypuszczam, że propozycje będą. przemyślcie to Quote
Atkaaaa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ja tez mam dwie sunie do wydania, takie typowe pudlice. jedna bardzo pilnie szuka domu! Quote
Recommended Posts