Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Rose-jak mogłabyś nie pojechać na kolejny zlot![/quote]

postaram sie, ale czy pojade na 100% nie moge powiedziec, bo nie chce robic tak jak polowa ludzi , ktorzy mieli byc na tegorocznym zlocie, ale sie nie zjawili.. Nagle grypy i te sprawy:roll:

Posted

[quote name='olekg18']
Chipsik-no cóż zycie ,ale do zlotu może cosik wykombinuję :)
[/quote]

mam nadzieję:roll: :eviltong:

[QUOTE]
Olek :smile: chyba założę Twój fan-club :P
[/QUOTE]

no Orzeszek już swój ma:eviltong: Olek widocznie za mało się stara że jeszcze nie ma własnego:eviltong:

Posted

Nie moge się nawet porównywać do orzeszka :) Poza tym mnie na dgm nienawidzą za prawde która pisze wszem i wobec...Niektórzy niedorośli d tego ,żeby wysłuchiwać słów krytyki pod swoim adresem...
Chipsiku-ależ ty ostatnio na naszą galerię często wchodzisz:)ohoho:)

Posted

[quote name='orzech']no biedne przepedalone zwierzatka.... :(
jednak sprawdza sie powiedzenie, ze psy upodabniaja sie do wlascicieli :D[/quote]
:roflt: :roflt: Hehehe ostatnio to samo mu na gg napisałam. Nie chciałam mu przykrości na forum robić i nie pisałam tego publicznie, ale skoro Ty już napisałeś :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']
Chipsiku-ależ ty ostatnio na naszą galerię często wchodzisz:)ohoho:)[/quote]

no widzisz jaki zaszczyt Cie spotkał:eviltong:

Posted

[URL]http://img259.imageshack.us/img259/9720/pawnowice9gt0.png[/URL]
zobaczylem to zdjecie i zadzwonilem do tozu... jak mozesz zmuszac psy do plywania za pomoca kija? :D widac, ze chca wyjsc ale sie boja kolejnego strzalu :D

Posted

Hej Olek! :loveu:
Nonono, jakie piękne obróżki mają Twoje psiaki. Ah, a te kwiatki na obroży Czarka takie kobiece... :cool3:

A co do okładania, to na zlocie Olek stosował butelkoterapię. Ale tylko Czarek bał się tej butelki, inne psiaki traktowały ją jako zabawkę i zabierały Olkowi przy każdej okazji. :lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Właśnie oglądam fotki ze zlotu( tak mam zapłon jak trabant sprzed potopu;))

Czemu zloty są tak daleko ode mnie?[/quote]
Gonitwo nie martw się, za rok będzie bliżej. :cool3: Pod Poznaniem. :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...