Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']eria sama krzyczala o zamienianiu fotek w linki a tu prosze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[URL]http://img78.imageshack.us/img78/2248/podrostek1nn8.jpg[/URL] sliiiczny!!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
kurka alem podpadła:oops: :oops: , już usunęłam zdjęcie :oops: zapomniałam się , zdarza mi się jeszcze :oops:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eria-da się wybrac jakies foty z tych ze 159strony na bannerek?:P Robisz taaaaaaakie śliczne ,a ja mam taaaaaaaki już stary i wiq mi marudzi:P
jak sie da to jak znajdziesz czasu troszku to mi zrób.Jesli możesz być tak miła:P

Posted

no aż się dziwnie czyta :evil_lol: :evil_lol: zrobię Ci banerek,zrobię, ale podeślij mi kilka fot na PW bo tu to się nie doszukam :lol:. str 159 niebardzo widać psy na tych fotach :P

Posted

Miłość wiq ,miłość......

Eria kurczę kurczę to ja zrobie jakies pożadne fotki na wy.....w kosmos bannerek:) Ale to za pare dni:)
Jak jestem miły źle jak chamowaty też źle jak wam dogodzić:(

Posted

Niach niach niach tylko dzięki swojej wrodzxonej inteligencji ,oraz sprytowi mam teraz podlinkowany podpis sasasasassa(Ale ja jestem po*******olololoony)Niach niach :D

Posted

[quote name='olekg18']Wredna małpa!

Vectra-nie kłam ,nie kłam:D:D:P[/quote]
czasem muszę , przynajmniej mogę nosem stukać w klawisze :diabloti: a rączki mam wolne i mogę rzucać piłki :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...