Justa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='olekg18']Wiedziałem ... :D Justa ,a co robilismy?:D [/QUOTE] uhuhuhuuuu to co nie pamiętasz już?:diabloti: buhahahahahhhhaaaa :lol: ty niewyżyty !!!!:mad:
olekg89 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Czarek jest z lekka upośledzony. I tak za 3 miechy się do ciebie przyzwyczai.Broni przed wszystkimi ,ma wrodzoną awersje do obcych :D Szczególnie mężczyzn... W sam raz pies dla wątłej blodyneczki:) Justa no nie pamiiętam tyle tych panien pykam ,że już nie pamiętam...
olekg89 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Dobcia -Jak po niego przyjedziesz to dam ci instrukcje obsługi..:P Bo ja nie używam standardowych komend :P
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='olekg18']Wiedziałem ... :D Justa ,a co robilismy?:D Gonitwa-ostatecznie sen był o mnie[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]cześć wirtualny wnusiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]
olekg89 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 O nie wirtualna babciu jeszcze nie wąchasz kwiatkóff od spodu?:P
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='olekg18'] Bo ja nie używam standardowych komend :P[/quote] a jakich używasz???????????
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='olekg18']O nie wirtualna babciu jeszcze nie wąchasz kwiatkóff od spodu?:P[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nie ukoffany wnusiu ...mając takiego wnusia człek żyje pełnią życia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wnuki przyszłość ludzkości:diabloti::diabloti::diabloti: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='eria']a jakich używasz???????????[/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wiem ja wiem ....ja też je czasem stosuję:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Gonitwa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wiem ja wiem ....ja też je czasem stosuję:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] A ja nie wiem, a ja nie wiem...
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='olekg18']Dobcia -Jak po niego przyjedziesz to dam ci instrukcje obsługi..:P Bo ja nie używam standardowych komend :P[/quote] :evil_lol::evil_lol:hehehe już jadę:cool3: ...jak już pozanam ten tejemny kod, to oczywiście coś nie coś zdradze cioteczkom, no bo w końcu to już będzie mój pies:evil_lol: Do kogo miało niby być "wątła blondyneczka"?:mad: tylko nie wątła:mad:
olekg89 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 No do ciebie wątła.Nie wygladasz jak baba z gór:P
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :roflt:miło mi.............. chyba:evil_lol: A swoją drogą, ciekawe jak wygląda "baba z gór"?:hmmmm:
olekg89 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Jest gruba :D I wogóle :) Więc może ci być miło:)
olekg89 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Eria-ja bardzo kulturalnie mniej wiecej "Kaja siad k......" "Czarek ty c..... wróć" Mam bardzo dobrze wychowane psy :)
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='olekg18']Eria-ja bardzo kulturalnie mniej wiecej "Kaja siad k......" "Czarek ty c..... wróć" Mam bardzo dobrze wychowane psy :)[/quote] A wiesz.. powiem Ci, że skuteczna metoda.... :evil_lol::diabloti:
asiunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='olekg18']Eria-ja bardzo kulturalnie mniej wiecej "Kaja siad k......" "Czarek ty c..... wróć" Mam bardzo dobrze wychowane psy :)[/quote] Hej! Zaś samo ku...w języku Kajuni to waruj:evil_lol:
olekg89 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Gonitwa -bo to pozytywna metoda klik i z buta :) Super! A wróć dla Kaji to "Chodz tu ty je.....na k.....wo"
Dobcia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Biedaczki...:shake: a ja moim tak słodzę... może temu mnie nie słuchają:evil_lol:
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*'][B]za co znowu bana dostales?[/B][/quote] był niegrzeczny:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol:
olekg89 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Agga mnie nie lubi.I nie rozumie mojego poczucia humoru:)
Recommended Posts