Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Wiedziałem ... :D
Justa ,a co robilismy?:D
[/QUOTE]

uhuhuhuuuu to co nie pamiętasz już?:diabloti:

buhahahahahhhhaaaa :lol: ty niewyżyty !!!!:mad:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarek jest z lekka upośledzony. I tak za 3 miechy się do ciebie przyzwyczai.Broni przed wszystkimi ,ma wrodzoną awersje do obcych :D Szczególnie mężczyzn... W sam raz pies dla wątłej blodyneczki:)

Justa no nie pamiiętam tyle tych panien pykam ,że już nie pamiętam...

Posted

[quote name='olekg18']Wiedziałem ... :D
Justa ,a co robilismy?:D
Gonitwa-ostatecznie sen był o mnie[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]cześć wirtualny wnusiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='olekg18']O nie wirtualna babciu jeszcze nie wąchasz kwiatkóff od spodu?:P[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nie ukoffany wnusiu ...mając takiego wnusia człek żyje pełnią życia:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wnuki przyszłość ludzkości:diabloti::diabloti::diabloti:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='eria']a jakich używasz???????????[/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wiem ja wiem ....ja też je czasem stosuję:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wiem ja wiem ....ja też je czasem stosuję:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

A ja nie wiem, a ja nie wiem...

Posted

[quote name='olekg18']Dobcia -Jak po niego przyjedziesz to dam ci instrukcje obsługi..:P
Bo ja nie używam standardowych komend :P[/quote]

:evil_lol::evil_lol:hehehe już jadę:cool3:
...jak już pozanam ten tejemny kod, to oczywiście coś nie coś zdradze cioteczkom, no bo w końcu to już będzie mój pies:evil_lol:

Do kogo miało niby być "wątła blondyneczka"?:mad: tylko nie wątła:mad:

Posted

[quote name='olekg18']Eria-ja bardzo kulturalnie mniej wiecej "Kaja siad k......" "Czarek ty c..... wróć"
Mam bardzo dobrze wychowane psy :)[/quote]

A wiesz.. powiem Ci, że skuteczna metoda.... :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='olekg18']Eria-ja bardzo kulturalnie mniej wiecej "Kaja siad k......" "Czarek ty c..... wróć"
Mam bardzo dobrze wychowane psy :)[/quote]
Hej!

Zaś samo ku...w języku Kajuni to waruj:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='*luthien*'][B]za co znowu bana dostales?[/B][/quote]
był niegrzeczny:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...