dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='olekg18']to nie mój pokój ;d w moim jest czysto bo codziennie odkurzam 8) a tak wogole do mnie kacperr sie klei ,a jak wyciągam aparat to ucieka :lol: cimi -ta fota gdzie jest cały kacper sam to po bójce :lol:[/quote] hahahahahah Cimi widzisz juz zaczynasciemniac ze to nie jego pokoj ze pies za szybko biega FACET :lol:
olekg89 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 oj bo zaraz opowiem jak mi sie dbsst sniła :D :lol:
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='olekg18']to nie mój pokój ;d w moim jest czysto bo codziennie odkurzam 8) a tak wogole do mnie kacperr sie klei ,a jak wyciągam aparat to ucieka :lol: cimi -ta fota gdzie jest cały kacper sam to po bójce :lol:[/quote] hahahahahah Cimi widzisz juz zaczynasciemniac ze to nie jego pokoj ze pies za szybko biega FACET :lol:[/quote] Właśnie. Olek nie tłumacz się i tak Ci nie wierze :lol:.Twoje nieróbstwo widze co tydzień w sobote :lol: :P
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='Cimi'][quote name='dbsst'][quote name='olekg18']to nie mój pokój ;d w moim jest czysto bo codziennie odkurzam 8) a tak wogole do mnie kacperr sie klei ,a jak wyciągam aparat to ucieka :lol: cimi -ta fota gdzie jest cały kacper sam to po bójce :lol:[/quote] hahahahahah Cimi widzisz juz zaczynasciemniac ze to nie jego pokoj ze pies za szybko biega FACET :lol:[/quote] Właśnie. Olek nie tłumacz się i tak Ci nie wierze :lol:.Twoje nieróbstwo widze co tydzień w sobote :lol: :P[/quote] hahahahha no i sie wydalo ;) oj Olo Olo
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='olekg18']oj bo zaraz opowiem jak mi sie dbsst sniła :D :lol:[/quote] Ooo i już temat zmienia :lol:. zapewne to była bajka, że Ty byłeś brzydką ropuchą, a ona księżniczką. Ona Cię pocałowała, bo myślała, że zamienisz się się w przystojnego księcia. Ale się nie udało i dalej byłeś brzydką ropuchą :evil: :lol:
olekg89 Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 robie więcej od ciebie ty tylko siedzisz ,a ja myje miski ,turlam gówno i odśnieżam :evil: oplułem ekran :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='olekg18']robie więcej od ciebie ty tylko siedzisz ,a ja myje miski ,turlam gówno i odśnieżam :evil: [/quote] I wydajesz przy tym niesamowite dzwięki, szczególnie jak masz kulać qpy. :lol:
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='Cimi'][quote name='olekg18']oj bo zaraz opowiem jak mi sie dbsst sniła :D :lol:[/quote] Ooo i już temat zmienia :lol:. zapewne to była bajka, że Ty byłeś brzydką ropuchą, a ona księżniczką. Ona Cię pocałowała, bo myślała, że zamienisz się się w przystojnego księcia. Ale się nie udało i dalej byłeś brzydką ropuchą :evil: :lol:[/quote] zadlawilam sie mandarynka :lol:
KaRa_ Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Olek przez te Twoje sny bys biedna Dbsst udusil mandarynka :lol:
dbsst Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='KaRa_TC']Olek przez te Twoje sny bys biedna Dbsst udusil mandarynka :lol:[/quote] na cale szczescie uszlam z zyciem :lol:
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='KaRa_TC']Olek przez te Twoje sny bys biedna Dbsst udusil mandarynka :lol:[/quote] On lubi rodzaj takich pieszczot :lol:
KaRa_ Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Cimi od dzisiaj się boje Olka przez to co powiedzialas :lol:
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='KaRa_TC']Cimi od dzisiaj się boje Olka przez to co powiedzialas :lol:[/quote] A bój się go :lol:! On sieje rozpacz, smutek, łzy i TERROR :lol:- ma taką fantestyczną czarną bluzę z napisem Terror w sam raz do niego psauje :lol: Oleczku gdzie się podziałeś ? Poszłeś spać już :P?
KaRa_ Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Dobrze,ze mam 5psow zawsze bede mogla go poszczuc jakby co :lol:
Cimi Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 [quote name='KaRa_TC']Dobrze,ze mam 5psow zawsze bede mogla go poszczuc jakby co :lol:[/quote] Może Ci nie starczyć :lol: ;)
olekg89 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Cimi Bluza jest superrrrr :lol: :lol: czarmna zła i mroczna :lol:
Cimi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='olekg18']Cimi Bluza jest superrrrr :lol: :lol: czarmna zła i mroczna :lol:[/quote] Nie wątpie 8) :lol:
Cimi Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='olekg18']masz juz to gg???? :drinking:[/quote] Nie, ojciec miał już wczoraj zrobić i tak mi robił, że na słowach się skończyło :evil: . A sama nie będę robić, bo później będzie zrzędzić, że znowu coś usunęłam.. takie błędne koło.
olekg89 Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 no kur :evil: bedziesz w sobote w schronisku???? :D przypomnij mi zebym wzioł wkoncu tą miske :lol: :lol: tą moją bo już ją 2 tygodnie nosze :evilbat:
dbsst Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote] Bo go baby zrównały z ziemią :lol:
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Cimi'][quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote] Bo go baby zrównały z ziemią :lol:[/quote] hahaha tak zrownaly ze chyba wkopaly w ziemie bo go nie ma :( :)
Cimi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Cimi'][quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote] Bo go baby zrównały z ziemią :lol:[/quote] hahaha tak zrownaly ze chyba wkopaly w ziemie bo go nie ma :( :)[/quote] Jest, jest :lol:, no może nie wtej chwili, ale przybywa i śle mi PW :lol:. Jeszcze żyje i jutro się widzimy w schronisku. I na sylwestra jedziemy razem :lol:, pocykam mu fotecki :lol:
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='Cimi'][quote name='dbsst'][quote name='Cimi'][quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote] Bo go baby zrównały z ziemią :lol:[/quote] hahaha tak zrownaly ze chyba wkopaly w ziemie bo go nie ma :( :)[/quote] Jest, jest :lol:, no może nie wtej chwili, ale przybywa i śle mi PW :lol:. Jeszcze żyje i jutro się widzimy w schronisku. I na sylwestra jedziemy razem :lol:, [b]pocykam mu fotecki[/b]:lol:[/quote] oooooooooooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak pocykaj mu fotki :D takie ostre fotki ;) czyli z Olem systko oki i na PW atakuje ;) hahah to dobrze mozemy dalej pokazywac mu sile kobiet ;;)
Recommended Posts