Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']to nie mój pokój ;d w moim jest czysto bo codziennie odkurzam 8) a tak wogole

do mnie kacperr sie klei ,a jak wyciągam aparat to ucieka :lol:
cimi -ta fota gdzie jest cały kacper sam to po bójce :lol:[/quote]

hahahahahah Cimi widzisz juz zaczynasciemniac ze to nie jego pokoj ze pies za szybko biega FACET :lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='olekg18']to nie mój pokój ;d w moim jest czysto bo codziennie odkurzam 8) a tak wogole

hahahahahah Cimi widzisz juz zaczynasciemniac ze to nie jego pokoj ze pies za szybko biega FACET :lol:[/quote]

Właśnie. Olek nie tłumacz się i tak Ci nie wierze :lol:.Twoje nieróbstwo widze co tydzień w sobote :lol: :P

Posted

[quote name='Cimi'][quote name='dbsst'][quote name='olekg18']to nie mój pokój ;d w moim jest czysto bo codziennie odkurzam 8) a tak wogole

hahahahahah Cimi widzisz juz zaczynasciemniac ze to nie jego pokoj ze pies za szybko biega FACET :lol:[/quote]

Właśnie. Olek nie tłumacz się i tak Ci nie wierze :lol:.Twoje nieróbstwo widze co tydzień w sobote :lol: :P[/quote]

hahahahha no i sie wydalo ;)
oj Olo Olo

Posted

[quote name='olekg18']oj bo zaraz opowiem jak mi sie dbsst sniła :D :lol:[/quote]

Ooo i już temat zmienia :lol:.

zapewne to była bajka, że Ty byłeś brzydką ropuchą, a ona księżniczką. Ona Cię pocałowała, bo myślała, że zamienisz się się w przystojnego księcia. Ale się nie udało i dalej byłeś brzydką ropuchą :evil: :lol:

Posted

robie więcej od ciebie ty tylko siedzisz ,a ja myje miski ,turlam gówno i odśnieżam :evil:

oplułem ekran :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='olekg18']robie więcej od ciebie ty tylko siedzisz ,a ja myje miski ,turlam gówno i odśnieżam :evil: [/quote]

I wydajesz przy tym niesamowite dzwięki, szczególnie jak masz kulać qpy. :lol:

Posted

[quote name='Cimi'][quote name='olekg18']oj bo zaraz opowiem jak mi sie dbsst sniła :D :lol:[/quote]

Ooo i już temat zmienia :lol:.

zapewne to była bajka, że Ty byłeś brzydką ropuchą, a ona księżniczką. Ona Cię pocałowała, bo myślała, że zamienisz się się w przystojnego księcia. Ale się nie udało i dalej byłeś brzydką ropuchą :evil: :lol:[/quote]
zadlawilam sie mandarynka :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Olek przez te Twoje sny bys biedna Dbsst udusil mandarynka :lol:[/quote]

na cale szczescie uszlam z zyciem :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Olek przez te Twoje sny bys biedna Dbsst udusil mandarynka :lol:[/quote]

On lubi rodzaj takich pieszczot :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Cimi od dzisiaj się boje Olka przez to co powiedzialas :lol:[/quote]

A bój się go :lol:! On sieje rozpacz, smutek, łzy i TERROR :lol:- ma taką fantestyczną czarną bluzę z napisem Terror w sam raz do niego psauje :lol:

Oleczku gdzie się podziałeś ? Poszłeś spać już :P?

Posted

[quote name='olekg18']masz juz to gg???? :drinking:[/quote]

Nie, ojciec miał już wczoraj zrobić i tak mi robił, że na słowach się skończyło :evil: . A sama nie będę robić, bo później będzie zrzędzić, że znowu coś usunęłam.. takie błędne koło.

Posted

no kur :evil: bedziesz w sobote w schronisku???? :D przypomnij mi zebym wzioł wkoncu tą miske :lol: :lol: tą moją bo już ją 2 tygodnie nosze :evilbat:

Posted

[quote name='Cimi'][quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote]

Bo go baby zrównały z ziemią :lol:[/quote]

hahaha tak zrownaly ze chyba wkopaly w ziemie bo go nie ma :( :)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Cimi'][quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote]

hahaha tak zrownaly ze chyba wkopaly w ziemie bo go nie ma :( :)[/quote]

Jest, jest :lol:, no może nie wtej chwili, ale przybywa i śle mi PW :lol:. Jeszcze żyje i jutro się widzimy w schronisku. I na sylwestra jedziemy razem :lol:, pocykam mu fotecki :lol:

Posted

[quote name='Cimi'][quote name='dbsst'][quote name='Cimi'][quote name='dbsst']ooooooo Olo dzis taki spokojny i taki grzeczny :lol:[/quote]

hahaha tak zrownaly ze chyba wkopaly w ziemie bo go nie ma :( :)[/quote]

Jest, jest :lol:, no może nie wtej chwili, ale przybywa i śle mi PW :lol:. Jeszcze żyje i jutro się widzimy w schronisku. I na sylwestra jedziemy razem :lol:, [b]pocykam mu fotecki[/b]:lol:[/quote]

oooooooooooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak pocykaj mu fotki :D takie ostre fotki ;)

czyli z Olem systko oki i na PW atakuje ;) hahah to dobrze mozemy dalej pokazywac mu sile kobiet ;;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...