Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]MIałem ochote zabić Kajuta ,i oddać ją dziadkom ,ale złość minęła nie jej wina.:-([/QUOTE]
:diabloti: najpierw zabić a potem oddać dziadkom ?? :diabloti: myślisz że ucieszyłby ich taki podarunek?

Posted

Martwy nie:lol:
Ale żywy tak "daj nam Kaje ona taka mądra fajna grzeczna bla bla" :diabloti:Ona też ich bardzo lubi zresztą jak wszystkich ,ale oddale się na 5m i 20sekund i już panika.Więc niestety dostałbym zwrot towaru :lol:

Posted

:evil_lol:Kaja pozdrawia jedyną która trzyma jej strone:lol: No ładnie to już wygląda z drena nic nie kapie.Szwy czyste ,śpi w kagańcu :diabloti:zadowolony jak cholera.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sunshine']Baby górą:multi: :eviltong:. Śliczne te Twoje kundliszki:loveu:[/quote]
kundliszki w sensie że suki??:diabloti:Jedna suka ,drugi pies z małym.........pazurkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Prawie tak ładne jak jego tatusia:cool3: Tylko tatuś ma takie smutne bez miłości:-(:evil_lol:[/quote]
jak bez miłości? A miłość do synka?;)

Posted

przetrzyj oczka mój Drogi!!!!!!!!!!! nie wiem czy wróciłam............napewno się pokazałam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Koszmarny koszmar powrócił :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hej:multi:

Posted

O nie o nie :evil_lol:
Kurde szkoda ,że dawne dogo już nie wróci.:-(
Byłem u was szpiloster się spasł:angryy:I nie ma już takich mięśni jak kiedyś i w ogóle:shake::razz:

Posted

[quote name='olekg89']O nie o nie :evil_lol:
Kurde szkoda ,że dawne dogo już nie wróci.:-(
Byłem u was szpiloster się spasł:angryy:I nie ma już takich mięśni jak kiedyś i w ogóle:shake::razz:[/quote]
bo to zła kobieta :diabloti:która ma swoje lata i już nie biega za piłką jak kiedyś hahaha a poza tym i ja się spasłam i nie rzucam jej już tak jak kiedyś :diabloti:

Posted

'Kaja w tym samym wieku[..]' czyli ile dokładnie? (;

Czarnuch liczy sobie 8-9 lat a za.. zasuwa, jakby miał zaledwie rok. :eviltong:

A' propos, z racji, że pierwszy raz się tu pokazujemy, nasłodzimy troszeczkę - psiaki świetne.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...