Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orzech']
tak moj zazdrosny lisek odgania konkurentki :P
[/quote]
ale ja nie jestem konkurentką, wiec moze nie uslysze czegos takiego od niego:diabloti:
na ewentualnym zlocie bede sie trzymac z dala...chodzic za krzakami...pewnie i tak Kaja z Czarkiem bedą na mnie patrzec spod oka:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']O Rinuś nie mów o sobie ,że jesteś żałosna.Mysl pozytywnie;)[/quote]
[I][B]ojj drogi Olku ja tak nisko siebie nie cenie :) [/B][/I]

Posted

[quote name='olekg18']Nieeema fot ,niechce mi się robić:)[/quote]
[B]ejj no wez:eviltong: ja juz zapomnialam jak twoje skarby wygladaja:razz: tzn. psy![/B]

Posted

[quote name='orzech']no jemu duzo nie trzeba :D
kiedys w nerwach jakiejs pannie na dogo napisal... "orzech powiedzial, ze jestes brzydka, glupia itp" (chociaz jej nie widziałem)[/quote]
to chyba było wtedy do mnie:roll:ale pewna nie jestem:lol:

Posted

Tak Aneta dobrze pamiętasz :P (chyba),bo to moje stałe teksty
Wiecie już mam lepszy humor:P Jutro do szkoły tez nie ide.heheh stwierdziłem ,że z nieogoloną głową do szkoły nie ide .A poza tym musiałbym się zwolnić z 2 ostatnich lekcji,bo jutro jade zdjąc szwy!!!!!!!!!Jupi hehhe

Posted

[quote]to chyba było wtedy do mnie:roll:ale pewna nie jestem:lol:[/quote]
hehe w takim razie sorry za mojego misia... on juz tak ma :D

olo powodzenia z tymi zylakami :D ju ken du it! badz dzielny i mysl o tym jak po twojej nowej i zdrowej nodze bedzie splywac... no wiesz :P

Posted

[quote name='olekg18']Jutro do szkoły tez nie ide.heheh stwierdziłem ,że z nieogoloną głową do szkoły nie ide .A poza tym musiałbym się zwolnić z 2 ostatnich lekcji,bo jutro jade zdjąc szwy!!!!!!!!!Jupi hehhe[/quote]

i znów bedziesz w domu leniuchował :mad: Takiemu to dobrze :eviltong:

Posted

Niet mistrza nie da się spłoszyć.Poszedłem na gg pogadać z Saintem:)I orzech potem się pojawił więc sama rozumiesz:)Miłość mego zycia(orzech) jest ważniejsza niz rozmowa z je...tą KIdą i Figą:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...