orzech Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 eee widze, ze wszyscy sa na czacie... wiec czas odpuscic tej biednej galerii :lol:
sacred PIRANHA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='orzech'] tak moj zazdrosny lisek odgania konkurentki :P [/quote] ale ja nie jestem konkurentką, wiec moze nie uslysze czegos takiego od niego:diabloti: na ewentualnym zlocie bede sie trzymac z dala...chodzic za krzakami...pewnie i tak Kaja z Czarkiem bedą na mnie patrzec spod oka:evil_lol:
olekg89 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Gadam z misiaczkiem na gg :P I jestem szcześliwy nie na długo niestety:(
orzech Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 wystarczy, ze powiesz mi "czesc" :P i znajac zycie juz bedziesz miala pozamiatane :lol:
Rinuś Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='olekg18']O Rinuś nie mów o sobie ,że jesteś żałosna.Mysl pozytywnie;)[/quote] [I][B]ojj drogi Olku ja tak nisko siebie nie cenie :) [/B][/I]
Mi. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [B]czesc:cool3:[/B] [B]wez daj jakies fotki:cool1:[/B]
Mi. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='olekg18']Nieeema fot ,niechce mi się robić:)[/quote] [B]ejj no wez:eviltong: ja juz zapomnialam jak twoje skarby wygladaja:razz: tzn. psy![/B]
olekg89 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Tak jak zawsze tylko mordy bardziej siwe:P A tak wogóle to mam zły humor:( I nie mam na nic ochoty
Anecioreczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='orzech']no jemu duzo nie trzeba :D kiedys w nerwach jakiejs pannie na dogo napisal... "orzech powiedzial, ze jestes brzydka, glupia itp" (chociaz jej nie widziałem)[/quote] to chyba było wtedy do mnie:roll:ale pewna nie jestem:lol:
olekg89 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Tak Aneta dobrze pamiętasz :P (chyba),bo to moje stałe teksty Wiecie już mam lepszy humor:P Jutro do szkoły tez nie ide.heheh stwierdziłem ,że z nieogoloną głową do szkoły nie ide .A poza tym musiałbym się zwolnić z 2 ostatnich lekcji,bo jutro jade zdjąc szwy!!!!!!!!!Jupi hehhe
olekg89 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 No miałem zabieg.Wycinali mi pare żył w których porobiły się zatory:) I mam kilka ślicznych cięć i kilka szwów:D
Mi. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [B]uaahh to ja cos nie w temacie... wspolczuje[/B]
orzech Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote]to chyba było wtedy do mnie:roll:ale pewna nie jestem:lol:[/quote] hehe w takim razie sorry za mojego misia... on juz tak ma :D olo powodzenia z tymi zylakami :D ju ken du it! badz dzielny i mysl o tym jak po twojej nowej i zdrowej nodze bedzie splywac... no wiesz :P
Mysia_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='olekg18']Jutro do szkoły tez nie ide.heheh stwierdziłem ,że z nieogoloną głową do szkoły nie ide .A poza tym musiałbym się zwolnić z 2 ostatnich lekcji,bo jutro jade zdjąc szwy!!!!!!!!!Jupi hehhe[/quote] i znów bedziesz w domu leniuchował :mad: Takiemu to dobrze :eviltong:
olekg89 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Ale już jutro idę do szkoły:) Tomasz mmm nie przasadzaj wiesz ,że się łatwo nakręcam:P
basia bonnie Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 cześć :evil_lol: spłoszyłeś się? :evil_lol:
olekg89 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Niet mistrza nie da się spłoszyć.Poszedłem na gg pogadać z Saintem:)I orzech potem się pojawił więc sama rozumiesz:)Miłość mego zycia(orzech) jest ważniejsza niz rozmowa z je...tą KIdą i Figą:P
Recommended Posts