Nadziejka Posted August 12 Posted August 12 opiekuje się iza71koty. Miau.PL • Zobacz wątek - Niekończąca się opowieść. https://share.google/Pc7s3yOms8S3a1AQr pomagam.pl/64tyca 86 zl posłałam do KOKI-99 MARIA1957 CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 10 zl DZIĘKUJĘ SERCE MAM NA KONCIE HALINKA NADZIEJKOWA KT NUM 1 lampion duży szklany czerwony za 25 zl! DZIĘKUJĘ STOKROTNIE MAM NA KONCIE KOKI99 kt NUM 4 książka ,,KOGUT DOMOWY,, 13 zl DZIĘKUJĘ WIELCE MAM NA KONCIE KROPKA73 CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 25 zl DZIĘKUJĘ WIELCE MAM NA KONCIE PANI WIESŁAWA KOCIKOWA ZNAJOMA NADZIEJKOWA CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 6 zl DZIĘKUJĘ WIELCE MAM NA KONCIE HALINKA NADZIEJKOWA CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 4 zl DZIĘKUJĘ HALUNIU MAM NA KONCIE NADZIEJKA CEGIEŁKA SZCZĘŚCIA 3 zl MAM NA KONCIE ZAJRZYJ KOCIKOWO ZAPRASZAM PIENIĄŻKI POŚLĘ DO NASZEJ KOKI99 BO TO TEŻ KOKUNIOWA INICJATYWA I KOKI POTWIERDZI WPŁATĘ DLA IZY SZCZECIN TUTAJ WSTAWIAM KRAMIK NASZEJ KOKI DLA TYCH KOCIKÓW NA POMOC: DOBRADUSZO ZAJRZYJ KRAMIK MAŁY POTRWA DO 20.08 do godz 8.00 Quote
Nadziejka Posted August 12 Author Posted August 12 PANI WIESŁAWA KOCIKOWA CEGIEŁKA SZCZĘŚCIA 6 zl Quote
Nadziejka Posted August 12 Author Posted August 12 NUM 1 duży lampion szklany piękny czerwony bez żadnych ozdób bez zadnych malowideł kolor lśniący 1 szt okrągły stan idealny nowy cena wywoł 4 zl kt 6 zl HALINKA MOJA NADZIEJKOWA KUPILA ZA 25 zl! DZIĘKUjĘ! https://www.google.com/search?q=lampion+szklany+okragly+czerwony&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&oq=lampion+szklany+okragly+czerwony&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQIRifBdIBCTEwMTQwajBqOagCALACAQ&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sv=CAMSXhoyKhBlLWhxc25RLUNwLTdtNy1NMg5ocXNuUS1DcC03bTctTToOYnZWaHdnSGtsS3ViZU0gBCokCg5uMTRWSkExVkxVaXJaTRIQZS1ocXNuUS1DcC03bTctTRgAMAEYByDf8-bBBkoIEAEYASABKAE Quote
Nadziejka Posted August 12 Author Posted August 12 NUM 2 osłonka metalowa ażurkowa na doniczkę mała kolor ecru stan idealny nowa cena wywoł 4 zl kt 6 zl obniżka do 20 sierpnia kt 3 zl https://www.google.com/search?q=oslonka+azurkowa+kolor+kremowy+metalowa&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&oq=oslonka+azurkowa+kolor+kremowy+metalowa&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKAB0gEJMTAwOThqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&source=chrome.ob&ie=UTF-8#sv=CAMSXhoyKhBlLVFMNTZNMzJHQ3JWTXZNMg5RTDU2TTMyR0NyVk12TToOck9rN0h3cmcyYjlGcU0gBCokCg4zZjdOcGpGZEhwTS1sTRIQZS1RTDU2TTMyR0NyVk12TRgAMAEYByDKxKTbCUoIEAEYASABKAE Quote
Nadziejka Posted August 12 Author Posted August 12 NUM 3 książka ,,CZAS WILKÓW CZAS PSÓW,, JAN KRASNOWOLSKI thriller ale jaki! stan b dobry str 320 okładka miękka cena wywoł 12 zl kt 14 zl obniżka do 20 sierpnia kup teraz 6 zl ,,Mariusz Madejski, warszawski skinhead, jako dwudziestoletni chłopak zostaje najemnikiem podczas wojny na Bałkanach i bierze udział w czystkach etnicznych oraz rozlicznych zbrodniach na ludności cywilnej, potem dezerteruje wraz z trzema kompanami. Rok 2015, Anglia. Polski gang ma problem z kurierem, który zbiegł ze skradzioną amfetaminą. Zapada decyzja, żeby wynająć doświadczonego człowieka, który się tym zajmie. Człowiek przyjeżdża z Warszawy i ma na imię Mariusz. Wspomnienia z Bałkanów dopadają Madejskiego nagle i bez ostrzeżenia, przy okazji budzi się stary koszmar. Ale sprawy przybiorą naprawdę nieprzyjemny obrót, kiedy niespodziewanie on sam znajdzie się na celowniku grupy z Londynu i ze ścigającego stanie się ściganym. Llanelli to nadmorska dziura na walijskiej prowincji, zamieszkiwana przez kilka tysięcy polskich emigrantów. Brexit wisi w powietrzu, sytuacja między przyjezdnymi a Walijczykami i tak jest napięta, a gdy w miasteczku pojawia się uciekający przed zemstą mafii Madejski, tragedii nie da się uniknąć.,, https://wydawnictwoswiatksiazki.pl/tytul/czas-wilkow-czas-psow/ Quote
Nadziejka Posted August 12 Author Posted August 12 NUM 4 książka ,,KOGUT DOMOWY,, świetna komedia obyczaj NATASZA SOCHA stan nowa str 264 okładka ze skrzydełkami cena wywoł 11 zl kt 13 zl kupila KOKI99 w opcji pierwszej 13 z! DZIĘKUJĘ obniżki na zachętę do 15 sierpnia kt 9 zl ,,O godzinie szesnastej trzydzieści chciało mu się płakać. Ziemia wirowała, dom wirował, trójka dzieci również wirowała, a on musiał robić to z nimi. Cisza gdzieś zniknęła, podobnie jak pewien stabilny porządek świata. Kogut domowy ma trzy córki oraz żonę, która robi karierę. On sam musiał pożegnać się z pracą w bankowości, zrezygnować z hobby i zapomnieć o eleganckich garniturach. Kogut domowy ma czterdzieści trzy lata, na imię Jakub i doskonale wie, w ilu stopniach należy wyprać wełniane skarpetki. Lubi gotować, pleść warkoczyki i ma czasem pomalowane paznokcie. Nie lubi jednak zapachu romansu, który coraz intensywniej spowija jego żonę...,, https://www.taniaksiazka.pl/ksiazka/kogut-domowy-natasza-socha?srsltid=AfmBOopbA9J7a4HyVqoi4SfR3qigxS-UivxUnKuEqv-yQ0GIb19YiNSq Quote
Koki-99 Posted August 12 Posted August 12 Dziękuję, że jesteście Poproszę książkę nr 4 za pierwotne kt. 1 Quote
Nadziejka Posted August 13 Author Posted August 13 Dnia 12.08.2026 o 23:04, Koki-99 napisał: Dziękuję, że jesteście Poproszę książkę nr 4 za pierwotne kt. DZIĘKUJĘ OGROMNIE SERDECZNOŚCI WSZELKIEGO DOBREGO Quote
Recommended Posts