Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

opiekuje się iza71koty.

Miau.PL • Zobacz wątek - Niekończąca się opowieść. https://share.google/Pc7s3yOms8S3a1AQr

pomagam.pl/64tyca

86 zl posłałam do KOKI-99

MARIA1957
CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 10 zl
DZIĘKUJĘ SERCE
MAM NA KONCIE

HALINKA NADZIEJKOWA KT
NUM 1 lampion duży szklany czerwony za 25 zl!
DZIĘKUJĘ STOKROTNIE
MAM NA KONCIE

KOKI99 kt
NUM 4 książka ,,KOGUT DOMOWY,, 13 zl
DZIĘKUJĘ WIELCE
MAM NA KONCIE

KROPKA73
CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 25 zl
 DZIĘKUJĘ WIELCE
MAM NA KONCIE

PANI WIESŁAWA KOCIKOWA
ZNAJOMA NADZIEJKOWA
CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 6 zl
  DZIĘKUJĘ WIELCE
MAM NA KONCIE

HALINKA NADZIEJKOWA
CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA 4 zl
DZIĘKUJĘ HALUNIU
MAM NA KONCIE

NADZIEJKA
CEGIEŁKA SZCZĘŚCIA 3 zl
MAM NA KONCIE

ZAJRZYJ KOCIKOWO
  ZAPRASZAM

PIENIĄŻKI POŚLĘ DO NASZEJ KOKI99 BO TO TEŻ KOKUNIOWA INICJATYWA
I KOKI POTWIERDZI WPŁATĘ DLA IZY SZCZECIN
TUTAJ WSTAWIAM KRAMIK NASZEJ KOKI
DLA TYCH KOCIKÓW NA POMOC:

DOBRADUSZO ZAJRZYJ
KRAMIK MAŁY POTRWA
DO 20.08 do godz 8.00

Posted
NUM 1 duży lampion szklany piękny czerwony
bez żadnych ozdób bez zadnych malowideł
kolor lśniący 1 szt  okrągły
stan idealny nowy
                                   cena wywoł 4 zl                                                         kt 6 zl                                  HALINKA MOJA NADZIEJKOWA
                         KUPILA ZA 25 zl! DZIĘKUjĘ!

Posted
NUM 2 osłonka metalowa ażurkowa na doniczkę
mała kolor ecru
stan idealny nowa
                                        cena wywoł 4 zl                                             kt 6 zl
                                              obniżka do 20 sierpnia kt 3 zl

Posted
NUM 3 książka ,,CZAS WILKÓW CZAS PSÓW,,
JAN KRASNOWOLSKI
thriller ale jaki! stan b dobry
str 320 okładka miękka
                               cena wywoł 12 zl                                       kt 14 zl
                          obniżka do 20 sierpnia kup teraz 6 zl

,,Mariusz Madejski, warszawski skinhead, jako dwudziestoletni chłopak zostaje najemnikiem podczas wojny na Bałkanach i bierze udział w czystkach etnicznych oraz rozlicznych zbrodniach na ludności cywilnej, potem dezerteruje wraz z trzema kompanami.

Rok 2015, Anglia. Polski gang ma problem z kurierem, który zbiegł ze skradzioną amfetaminą. Zapada decyzja, żeby wynająć doświadczonego człowieka, który się tym zajmie. Człowiek przyjeżdża z Warszawy i ma na imię Mariusz. Wspomnienia z Bałkanów dopadają Madejskiego nagle i bez ostrzeżenia, przy okazji budzi się stary koszmar. Ale sprawy przybiorą naprawdę nieprzyjemny obrót, kiedy niespodziewanie on sam znajdzie się na celowniku grupy z Londynu i ze ścigającego stanie się ściganym. Llanelli to nadmorska dziura na walijskiej prowincji, zamieszkiwana przez kilka tysięcy polskich emigrantów. Brexit wisi w powietrzu, sytuacja między przyjezdnymi a Walijczykami i tak jest napięta, a gdy w miasteczku pojawia się uciekający przed zemstą mafii Madejski, tragedii nie da się uniknąć.,,

Posted
NUM 4 książka ,,KOGUT DOMOWY,, świetna komedia obyczaj
NATASZA SOCHA
stan nowa
str 264 okładka ze skrzydełkami
                               cena wywoł 11 zl                                            kt 13 zl
       kupila KOKI99 w opcji pierwszej 13 z! DZIĘKUJĘ
                       obniżki na zachętę do 15 sierpnia kt 9 zl

,,O godzinie szesnastej trzydzieści chciało mu się płakać. Ziemia wirowała, dom wirował, trójka dzieci również wirowała, a on musiał robić to z nimi. Cisza gdzieś zniknęła, podobnie jak pewien stabilny porządek świata.

Kogut domowy ma trzy córki oraz żonę, która robi karierę. On sam musiał pożegnać się z pracą w bankowości, zrezygnować z hobby i zapomnieć o eleganckich garniturach.

Kogut domowy ma czterdzieści trzy lata, na imię Jakub i doskonale wie, w ilu stopniach należy wyprać wełniane skarpetki. Lubi gotować, pleść warkoczyki i ma czasem pomalowane paznokcie. Nie lubi jednak zapachu romansu, który coraz intensywniej spowija jego żonę...,,

• Nadziejka changed the title to NA POMOC💓Niespodzianka dla kocików od iza71 koty SZCZECIN.20.08
  • Nadziejka changed the title to NA POMOC💓Niespodzianka dla kocików od iza71 koty SZCZECIN 20.08
Posted
Dnia 12.08.2026 o 23:04, Koki-99 napisał:

💗 Dziękuję, że jesteście 💗

Poproszę książkę nr 4 za pierwotne kt.

DZIĘKUJĘ OGROMNIE
SERDECZNOŚCI
WSZELKIEGO DOBREGO