Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wymazałam 68 i 70, jutro uzupełnie wątek o nowe psiaki, dobrze byłoby jakby Basia wpadła i napisała które psiaki grzeją dupki w domkach :) super widok naszych dziadeczków w hoteliku, i nie mogę sie doczekać kiedy poznam naszą nową Basie :) zadzwonie jutro do Basi żeby pojechali po tą sunię z wątku, zaglądałyście dziewczyny?

http://www.dogomania.pl/threads/182760-bezdomna-sunia-z-olbrzymimi-guzami-pod-brzuchem-GLIWICE-SkrzyA-owanie-ul-SkA-odowskiej

Posted

Iza , Twój sukces tak mnie zmotywował , że chyba udało mi włączyć w Dogomanie nie mówiąc o zamontowaniu
własnego Avatara. Lekcja wklejania zdjęć ciągle konieczna!!! Witam inspiratorkę i szefową akcji ogłoszeniowej
iwonę213 . Kuba numer 53 ma już ogłoszenia ,tak samo spaniel z hoteliku Tales i dzisiaj zrobiłam ogłoszenia
dla psiaka ze strony 179 / taki młodzian beżowy/ chyba jest pod numerem 62. Nazwałam go Biszkopt.
Ogłoszenia są na: adopcje.org,
alegratka
morusek
cafeanimal
4lapy
przygarnij zwierzaka
owi
olx
eoferty
kupsprzedaj
kupiepsa
mojpupil
zwierzęta.low
Dziennik Zachodni

Dziewczyny jak długo obowiązuje przydomek "nowa"?

Posted

czy moge prosic o dane do ogłoszeń dla tych psiaków?:)

Iwonka Melba ma dom a suczke Anie- Muszke chyba 2 razy umiescilas zobacz sama;) czy to nie jest ona na tych dwóch zdjęciach na obu stronach;)

Posted

iwona213 napisał(a):
muszka 73 i ania 38 to ta sama sunieczka?? dziewczyny ja się gubie w tych psach odkąd nie ma mnie w schronie :( mam nadzieje że juz niedługo...

Iwonko tak 73 i 38 to ta sama Sunia - ja ją nazwyam Anią

Posted

NINKA1 napisał(a):
Ten jasno brązowy przystojniak ma już ogłoszenia. Ogłasza się jako BISZKOPT młodzieniec do wzięcia.

aa ok;) to bardzo bym prosiła aby je wklejac tu bo potem się gubimy i niepotrzebnie będziemy dublowac;) a ma allegro?? bardzo prosze o napisanie na jakich stronkach ma;)