Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tyson wilk morski:)

moja siostra planuje boksia sobie sprawic-pamietam ze kiedys widziala Tysia na Zlotnie i byla pod wrazeniem ze wydaje sie taki ociezaly a po przeszkodach smiga..

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
śliczny Tysik

no pewnie ze sliczny jak by moglo byc inaczej

bonita napisał(a):
Witanko :)

Cudny ten zakoffany w morzu Tysik :loveu:

Witaneczko hehe zakofanny :evil_lol:

evaxon napisał(a):
heloł:loveu::loveu::loveu:

strzalka

Kate I Luka napisał(a):
Hello Dżastnka, byłam i foteczki widziałam :loveu:

Dostałaś malia? bo cos mi poczta szwankuje :mad:

tak dostalam bardzo dziekuje :)
AgusiaTerierka napisał(a):
Hej, Tysiki:lol: ...

Witam

mia_mia napisał(a):
Tyson wilk morski:)

moja siostra planuje boksia sobie sprawic-pamietam ze kiedys widziala Tysia na Zlotnie i byla pod wrazeniem ze wydaje sie taki ociezaly a po przeszkodach smiga..

hehe wilk morski :evil_lol: :evil_lol: moze kiedys
no szybko sie nie pokazemy musze zrobic mu rozne badania bo chyba cos sie z nim dzieje nie dobrego

Posted

wiec tak w srode idac do biura na rogu znalazlam jamniorka widac stray myse sobie moze ktos go wyposci na spacer i ze jak wezme biedaka to mnie o kradzierz posadza doszlam do biura i takie tam poszylysmy z kolezanka zobaczyc czy jest i oczywiscie byl jakies 2 panie sie nim zainteresowaly i chcialy go do lecznicy zaprowadzic !! wiec my samochod i go do buni zawiozlysmy oczywiscie bunia juz wiedziaa ze ma mocznice bo tak charakterystycznie smierdzia
cala historia biedaka jest o tu
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78352

Posted

teqquila napisał(a):
tak dostalam bardzo dziekuje :)

very good - wpadłam w angielski trans i się odwyknąć nie mogę :p
Swoją drogą cóż to za znajomy Dżastinko??? Wiek taki cosik za stary jak dla Ciebie. No i żonaty :diabloti:

Posted

oj Kasienko to moj komendant :evil_lol: ale nie zonaty to jego dziewucha :evil_lol::evil_lol: wiesz ale jaki doswiadczony buhehehe
jamniorek ma sie tak sobie szkoda mi go , wlasciciel sie znalazl ale on nie wroci do niego nie ma takich szans bo caly czas pod kroplowka

a tysik ma sie dobrze :) jak na razie nie bylo zadnego ataku i zachowuje sie normalnie :) ale i tak badania beda