Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon'] buahahaha:grin: a ten zółty stworek to jaka rasa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nono dziewczynki piekny spacerek :D Europejska - środkowo Polska:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::p:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Imbir1 napisał(a):Europejska - środkowo Polska:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::p:diabloti: :lol: sliczna ta rasa:loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Ewka, który Tyś?:evil_lol: a skad mam wiedziec skoro jajek nie widze??:grin: Quote
teqquila Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Ewa podobno Tys ma wieksze jojka to co Ty slepa tera :diabloti: nastepne zdjecia :) ale tylko troche bo na zajecia sie spiesze :P Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 teqquila napisał(a):Ewa podobno Tys ma wieksze jojka to co Ty slepa tera :diabloti: :evil_lol: no ma wieksze ale nie az tak wielkie zebym je widziala z kazdej strony:evil_lol: Quote
Aga K Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tysio - odlotowy boksio z księżyca - ooojj taaaaak :multi::multi::multi: hejka :buzi: Quote
teqquila Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Effa tera to sie tlumaczysz:P no z kazej to Ci trudno by bylo :evil_lol: :evil_lol: Madzia no pewnie ze super bo wodno blotne :evil_lol: dla niektorych :diabloti: DORRAG Witam Aga Witanko a tera zdjecia :diabloti: Quote
Aga K Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 świetnie foty :loveu::loveu::loveu: kto jest w tychj sielwonych rybaczkach ? ;) wtystkiego najlepsiejsiego z okazji dnia dziecka :buzi::buzi::buzi: Quote
e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 to jest Tyś:diabloti: i ni epytajcie skad wiem:diabloti: Quote
teqquila Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Julia bo Cie policija internetowa dopadnie :diabloti: Aga jak to ktos Tyska pani :evil_lol: Efffffa ja juz wiem skad wiesz i gdzie patrzysz :evil_lol: a nas nie bedzie do poniedzialku bo jedziemy na dzialeczke do Uli i Tomka <Julia :cool3: >:razz: :grins: wiec foty wstawie ze spacerku w poniedzialek a z dzialki hm... w najblizszym tyg :evil_lol: Quote
Imbirka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 teqquila napisał(a):Julia bo Cie policija internetowa dopadnie :diabloti: a nas nie bedzie do poniedzialku bo jedziemy na dzialeczke do Uli i Tomka <Julia :cool3: >:razz: :grins: wiec foty wstawie ze spacerku w poniedzialek a z dzialki hm... w najblizszym tyg :evil_lol: Spokojnie nie dopadnie, nie dopadnie, przecież ja sobie tylko pożyczam:p Miłej zabawy na działce;):grins::grins::grins: pozdroffionka:diabloti: my dzisiaj też śmigamy na działeczkę:cool3: (chyba wrócę bez wątroby:razz:) Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ehehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaa milej zabawy:multi: a ja posiedze w domu:loveu: hehehe Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Book Antiqua]Cześc:cool3: Co tam na księżycu słychać:evil_lol: [/FONT] Quote
teqquila Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ju wrocilismy :) oczywiscie wczoraj :evil_lol: Julia pozdroffilam :evil_lol: Witam wszystkich :) beda zdjecia oczyfiscie ze spacerku jeszcze i jutro tyz ze spacerku :evil_lol: bo mam ich jeszcze troche :evil_lol: Efa dla Ciebie Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hej Justynka !!! :multi::multi: syper odlotowe foteczki przystojniaka :loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Aga odlotwe ksiezycowe o cholera zrymowalo mi sie :evil_lol: Quote
Recommended Posts