Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hejo.. witam jestes tu pierwszy raz.. ale napewno nie ostatni :D.. taj sonjest strasznie słodki kapec :D... a co to dogi i to dwa czarne.. czy misie blogi pomylily czy cos :loveu:

Posted

no dobra beda fotecki :) bonitko mam Dikiego postram sie go wkleic i rozpoznac na zdjeciach :) i juz tak nie krzyczcie na mnie bo ja dzis zestresowana strasznie jestem przez mojego piesecka

Posted

ja Ci nie powiem :P co to za pies :P Kaska moze powie :) mam jeszcze troche psiakow :P zaraz wstawie troche i ide z Tysikiem na spacerek :)nie ktore zdjecia sa uciete :P bo robilam zdjecia hm.. z takiego murka i to dlatego

Diki

CERRUTI Kierskie Ustronie

Posted

GEO Boxer del Euro: Zw.Mł. Najl. Junior, 3 lok w BIS junior, ZW.Rasy, Zw II Grupy.
W wygranej nie przeszkodziła mu jego maść z nalotem Piękny w ruchu :loveu:

PLATON Sad Nocnych Gwiazd (dosk 2- kl. młodzieży)

Posted

[quote name='madzia i medor']A ten:cool3: :cool3: :cool3: Czy może to ten sam:oops:

Tak córciu, to ten sam BELMONDO ( syn Juranda Alfa Hara), był tam też jego pręgowany brat BRUNO, nie podobni do siebie zupełnie:p .

Posted

[quote name='bonita']Tak córciu, to ten sam BELMONDO ( syn Juranda Alfa Hara), był tam też jego pręgowany brat BRUNO, nie podobni do siebie zupełnie:p .
Dzięki mamcia:loveu: :loveu: :loveu:
Cudny jest:mdleje:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dzięki mamcia:loveu: :loveu: :loveu:
Cudny jest:mdleje:

No ładny chłopak :) Jest Mł. Zw. Klubu z zeszłego roku

Tequilla śliczniaste foty Ci wyszły :D :D :D

Posted

[quote name='bonita']N[B]o ładny chłopak :) Jest Mł. Zw. Klubu z zeszłego roku

:loveu: :loveu: :loveu:

Jak ja bym chciała sobie tak po wystawach pojeździć, nie tylko, jako obserwator, eh,...:roll:

Posted

mój faworyt Belmondo :loveu: :loveu: :loveu: zwycięzca w pośredniej przepiękny :) a ile się go namiziałam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

a to chyba w takim bądź razie MOLOS, admin Boxer Forum

Posted

Kasia nie tylko Ty sie go namizialas:) Agusia wiesz mi za bardzo sie nie podobaja bo sa gdzie niegdzie psy obciete albo wlasciciel:P tylko z tym dobrze ze nie sa tak ciemne :) pozniej bedzie jeszcze wiecej zdjec mam jeszcze troche Dikiego :)