ana666 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 DINO Ma około 8 lat. W schronisku jest od 2005 roku. Bardzo przyjazny dla ludzi, lubi dzieci. Jest dość duży( 70 cm. w kłębie) jednak ponieważ jest bardzo ugodowy inne psy go gryzą, z początku siedział na budzie gdzie był bezpieczny, potem wymyślono żeby dać go na łańcuch żeby się oswoił, nic to nie dało Dino zawsze po spuszczeniu z niego biegł na budę, po kilku miesiącach spędzonych na łańcuchu spuszczono go i wrócił na swoją budę teraz kiedy się denerwuje biega w kółko jakby cały czas był zapięty :-( Po czasie psy go przegnały z niej i teraz chowa się po wybiegu teraz siedzi między kilkoma dziurawymi, starymi budami, nie może podejść do miski z jedzeniem bo od razu jest atakowany przez inne psy:placz: Był w zeszłe wakacje adoptowany do firmy ochraniarskiej ale uciekł, on musi znaleźć dom gdzie będzie miał poświęcane wiele uwagi, nie nadaje się na łańcuch ani do kojca, potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Ładnie chodzi na smyczy. Zna komende siad. Dowioze go w każde miejsce w Polsce, prosze tylko o dom dla niego. Obecnie przebywa w schronisku Azorek w Obornikach Wielkopolskich Kontakt: 517 251 630 Ogłoszenia: allegro cafeanimal 4lapy przygarnijzwierzaka kupiepsa nasipupile adopcje.org e-zwierzak psiegrane-marzenia Quote
Lilmo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Matko jaka psia tragedia :-( Łzy napływają do oczu czytając jego historię. Dinusiu :-( Quote
Tola^^ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nasz kochany Dinek :loveu: Taki biedny on w tym schronie :placz: Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 wystawiłam, ale nie wiem jak będzie ze wznowieniem, bo śmigam w góry, a tam nie mam dostępu do netu... :shake: DINO rozpaczliwie szuka domu! Inne psy go zagryzą (684429858) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Amarylis Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Znalazłam w Poznaniu 'domowy hotel dla zwierząt' Domowy hotel dla zwierząt - Poznań - Zwierzęta Może takie coś by się przydało? Quote
ana666 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Narazie poczekam, może znajdzie się DS jak nie to wtedy pomyśle o hotelu, sam hotelik ok. gorzej też z uzbieraniem kasy na niego :shake: Wczoraj porobiłam mu ogłoszenia mam nadzieje że się znajdzie domek. Quote
Amarylis Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mogłabym zrobić bazarek na niego. Wczoraj jakieś rupiecia znalazłam ;p Quote
ana666 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Dzięki za chęć pomocy, narazie poczekam a potem jak do końca wakacji by nie było domku to by się go dało do jakiegoś hoteliku żeby kolejnej zimy nie musiał być w schronisku. Quote
Bjuta Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Mogę tylko napisać, że ma 436 wejść na allegro i obserwatora. Kończy się 24.VII. Może powysyłaj PW z zaproszeniami na wątek? Przydałoby się parę osób... Quote
Ola la Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Melduje sie na watku!:lol: nie spoczne puki nie znajdziemy Dinusiowi wielkpsowi domku! W ogole spotkalam pania od Morusa!na akcji adopcyjnej naszej fundacji i adoptowala kotka -taka najwieksza bide. Morus ponoc rzadzi w domku ;)opisze wszystko na jego watku wieczorkiem jak wroce z akcji kolejnej ;) \wlasnie robie Dinusiowi dinozaurowi cafeanimala ;) pozdrowionka! Quote
Ola la Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 dinowy cafeanimal Staruszek Dino - taki duży a gryziony przez inne psy..... - Zwierzaki - cafeanimal.pl o widze ,ze Bjutka robi allegro ;) \ Quote
stonka1125 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 pilni potrzebuję kogos do sprawdzenia domku we wronkach dla lady z rozszczepem łapki!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-o-pomoc-dla-nich-deklarujac-nawet-mala-kwote-uratujesz-im-zycie-136755/#post12215089 Quote
ana666 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Ola la']dinowy cafeanimal Staruszek Dino - taki duży a gryziony przez inne psy..... - Zwierzaki - cafeanimal.pl o widze ,ze Bjutka robi allegro ;) \ Dzięki za cafeanimal :loveu: ja już też mu zrobiłam:oops: tylko że ja nie mam takiej mocy przyciągania jak Ty więc moje na nic się pewnie zda. A w pierwszym poście zaraz wpisze gdzie ma ogłoszenia. Quote
ana666 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='stonka1125']pilni potrzebuję kogos do sprawdzenia domku we wronkach dla lady z rozszczepem łapki!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-o-pomoc-dla-nich-deklarujac-nawet-mala-kwote-uratujesz-im-zycie-136755/#post12215089 Z Wronek znam tylko jedną osobe, dla której psy nic nie znaczą więc napewno nie poszlaby sprawdzić tego domu, bo dla niej psy to...już nawet nie dokończe:shake: A ja nie miałabym jak się tam dostać niestety:-( Quote
Ola la Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ana666 napisał(a):Dzięki za cafeanimal :loveu: ja już też mu zrobiłam:oops: tylko że ja nie mam takiej mocy przyciągania jak Ty więc moje na nic się pewnie zda. A w pierwszym poście zaraz wpisze gdzie ma ogłoszenia. kochana ja też nie mam :shake: cafeanimala to trza codziennie odnawiać bo jak zniknie Dinuś na drugiej stronie to już po ptokach :shake: znow go dziś nie wybrali :angryy: Quote
ana666 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Ola la nie poznałam Cię z tym nowym avatarem! Co za metamorfoza :evil_lol: Quote
Ola la Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ana666 napisał(a):Ola la nie poznałam Cię z tym nowym avatarem! Co za metamorfoza :evil_lol: hiehieh ano wiewiór się wbił na wątek dinusiowy :evil_lol: a ja zmaiast pracować na dogomani siedze....z avatarami sie zabawiam i cafeanimale produkuje :evil_lol: Quote
ana666 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 No ładnie! Powiedz tylko co to za praca - też tak chce!:razz: Quote
Ola la Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ana666 napisał(a):No ładnie! Powiedz tylko co to za praca - też tak chce!:razz: asystent terapeuty na warsztatach terapii zajeciowej :cool3: akurat nie bylo zadnych podopiecznych :evil_lol: maja teraz urlopik :cool3: Quote
ana666 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ola la napisał(a):asystent terapeuty na warsztatach terapii zajeciowej :cool3: akurat nie bylo zadnych podopiecznych :evil_lol: maja teraz urlopik :cool3: Ale skomplikowana ta nazwa. Ale praca i tak fajna.:loveu: Quote
ana666 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ciotki jest dom dla Dina!:loveu: Zadzwonił do mnie Pan, mieszka na wsi w domu z ogrodem. Naprawde w porządku facet. W sobote go zawozimy z jedną z wolontariuszek. Quote
Recommended Posts