Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DINO

Ma około 8 lat. W schronisku jest od 2005 roku.
Bardzo przyjazny dla ludzi, lubi dzieci.

Jest dość duży( 70 cm. w kłębie) jednak ponieważ jest bardzo ugodowy inne psy go gryzą, z początku siedział na budzie gdzie był bezpieczny, potem wymyślono żeby dać go na łańcuch żeby się oswoił, nic to nie dało Dino zawsze po spuszczeniu z niego biegł na budę, po kilku miesiącach spędzonych na łańcuchu spuszczono go i wrócił na swoją budę teraz kiedy się denerwuje biega w kółko jakby cały czas był zapięty :-(

Po czasie psy go przegnały z niej i teraz chowa się po wybiegu

teraz siedzi między kilkoma dziurawymi, starymi budami, nie może podejść do miski z jedzeniem bo od razu jest atakowany przez inne psy:placz:

Był w zeszłe wakacje adoptowany do firmy ochraniarskiej ale uciekł, on musi znaleźć dom gdzie będzie miał poświęcane wiele uwagi, nie nadaje się na łańcuch ani do kojca, potrzebuje kontaktu z człowiekiem.
Ładnie chodzi na smyczy. Zna komende siad.

Dowioze go w każde miejsce w Polsce, prosze tylko o dom dla niego.
Obecnie przebywa w schronisku Azorek w Obornikach Wielkopolskich
Kontakt:
517 251 630

Ogłoszenia:
allegro
cafeanimal
4lapy
przygarnijzwierzaka
kupiepsa
nasipupile
adopcje.org
e-zwierzak
psiegrane-marzenia

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie poczekam, może znajdzie się DS jak nie to wtedy pomyśle o hotelu, sam hotelik ok. gorzej też z uzbieraniem kasy na niego :shake:
Wczoraj porobiłam mu ogłoszenia mam nadzieje że się znajdzie domek.

Posted

Dzięki za chęć pomocy, narazie poczekam a potem jak do końca wakacji by nie było domku to by się go dało do jakiegoś hoteliku żeby kolejnej zimy nie musiał być w schronisku.

Posted

Mogę tylko napisać, że ma 436 wejść na allegro i obserwatora. Kończy się 24.VII. Może powysyłaj PW z zaproszeniami na wątek? Przydałoby się parę osób...

Posted

Melduje sie na watku!:lol:
nie spoczne puki nie znajdziemy Dinusiowi wielkpsowi domku!
W ogole spotkalam pania od Morusa!na akcji adopcyjnej naszej fundacji i adoptowala kotka -taka najwieksza bide.

Morus ponoc rzadzi w domku ;)opisze wszystko na jego watku wieczorkiem jak wroce z akcji kolejnej ;)

\wlasnie robie Dinusiowi dinozaurowi cafeanimala ;)

pozdrowionka!

Posted

[quote name='stonka1125']pilni potrzebuję kogos do sprawdzenia domku we wronkach dla lady z rozszczepem łapki!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagam-o-pomoc-dla-nich-deklarujac-nawet-mala-kwote-uratujesz-im-zycie-136755/#post12215089

Z Wronek znam tylko jedną osobe, dla której psy nic nie znaczą więc napewno nie poszlaby sprawdzić tego domu, bo dla niej psy to...już nawet nie dokończe:shake:
A ja nie miałabym jak się tam dostać niestety:-(

Posted

ana666 napisał(a):
Dzięki za cafeanimal :loveu: ja już też mu zrobiłam:oops: tylko że ja nie mam takiej mocy przyciągania jak Ty więc moje na nic się pewnie zda.
A w pierwszym poście zaraz wpisze gdzie ma ogłoszenia.

kochana ja też nie mam :shake: cafeanimala to trza codziennie odnawiać bo jak zniknie Dinuś na drugiej stronie to już po ptokach :shake:

znow go dziś nie wybrali :angryy:

Posted

ana666 napisał(a):
Ola la nie poznałam Cię z tym nowym avatarem!
Co za metamorfoza :evil_lol:

hiehieh ano wiewiór się wbił na wątek dinusiowy :evil_lol:

a ja zmaiast pracować na dogomani siedze....z avatarami sie zabawiam i cafeanimale produkuje :evil_lol:

Posted

ana666 napisał(a):
No ładnie! Powiedz tylko co to za praca - też tak chce!:razz:

asystent terapeuty na warsztatach terapii zajeciowej :cool3:

akurat nie bylo zadnych podopiecznych :evil_lol: maja teraz urlopik :cool3:

Posted

Ola la napisał(a):
asystent terapeuty na warsztatach terapii zajeciowej :cool3:

akurat nie bylo zadnych podopiecznych :evil_lol: maja teraz urlopik :cool3:

Ale skomplikowana ta nazwa. Ale praca i tak fajna.:loveu:

Posted

Ciotki jest dom dla Dina!:loveu:
Zadzwonił do mnie Pan, mieszka na wsi w domu z ogrodem. Naprawde w porządku facet.
W sobote go zawozimy z jedną z wolontariuszek.