Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki..tez juz sama sie tego zdjecia doszukalam...wychodz<i na to ze dwie panie sie znaja...moja znajoma wyslala do ADMED a maila..

Posted

[quote name='karolayna']chihuahuaka z wystawy w Radomiu, niestety mam tylko jedną fotke

:multi: :multi: :multi: Dzięki! :calus: nareszcie ktos wstawił zdjęcie :calus:

Chyba poznaję tą suczkę tylko mi się właścicielka nie zgadza :hmmmm:

Posted

niestety ja tez nie wiem :roll:

wiem ze biedaczysko bylo strasznie przestraszone i nawet isc nie chciała, az mi sie jej szkoda zrobilo

wydaje mi sie ze to jest VAILA z Kmochova Zaitsi, ale ręki sobie nie dam uciąc

Posted

karolayna napisał(a):
niestety ja tez nie wiem :roll:

wiem ze biedaczysko bylo strasznie przestraszone i nawet isc nie chciała, az mi sie jej szkoda zrobilo

wydaje mi sie ze to jest VAILA z Kmochova Zaitsi, ale ręki sobie nie dam uciąc

A to chyba nie ta o której myślałam. Tamta jest na wystawach odważna i chyba inaczej się nazywa.

Cziłki z tego co zdążyłam zaobserwować rzadko kiedy lubią wystawy. Często nie chcą nawet przejść kółka. A na stoliku się kulą.

Tekila też na wystawach czuje się osaczona. Ale w ringu ładnie chodzi :p (tzn chodziła :-( )

Posted

UGUES
des Petits Mickeys
LOSH 790175(CMKU/CHI/3648/-97/
kremowe
OSIĄGNIĘCIA WYSTAWOWE: Ch.Pol,3xCACIB,3xBOB,Vit.v.Pol,2xCAC SR, CAC Chorv.

Posted

olcha napisał(a):

Cziłki z tego co zdążyłam zaobserwować rzadko kiedy lubią wystawy. Często nie chcą nawet przejść kółka. A na stoliku się kulą.

Tekila też na wystawach czuje się osaczona. Ale w ringu ładnie chodzi :p (tzn chodziła :-( )

to nie cziłki nie lubią wystaw,tylko tak zostały wychowane.
Ten problem jest w każdej rasie.Pies musi być dobrze socjalizowny i nie ma wtedy problemu :)

Posted

ksara napisał(a):
Ten problem jest w każdej rasie.Pies musi być dobrze socjalizowny i nie ma wtedy problemu :)

W mojej wypowiedzi mniej więcej o to właśnie chodziło :p

Napisałam poprostu moje doświadczenia i obserwacje z wystaw.

Posted

Loona napisał(a):
Jedzie ktoś do Krakowa (25-26.06) na wystawę? My wysłaliśmy dzisiaj zgłoszenie :)

Loona mnie tam nie bedzie .
Czy ktoś wybiera się na wystawę do Gorzowa WLP.

Posted

ksara napisał(a):

Ksara czy mogłabyś zważyć Emilkę ?
Porównywałam tabelę wagi chihuahua .
Waga urodzeniowa ,nie zawsze jest zgodna z tabelą . Wydaje mi się ,że jednak bardziej zależy to od wagi rodziców.
Emilka ważyła przy urodzeniu 75 gram .

Posted

ksara napisał(a):
Ok.jutro ją zważę :)
Mam jednak inny problem,między Pyzą, a Emilką dochodzi do "awantur" :(

Witam !!!!
Mam na imie Beata niedawno stałam sie właścicielką przecudnej chihuahułki chciałm dołączyć do Waszego grona i dowiadywać się coraz więcj o tych cudnych pieskach.

Posted

Ta beżowa "sliczna" człałka to piesek syn mojego Drabka z Chmury Gradowej i mojej suni Ina Hop-Trop.Piesek jest naprawde ładny i w przyszłości będzie wystawiany. Obecnie ma 6 miesięcy.

Posted

RitaGBD napisał(a):
Witam !!!!
Mam na imie Beata niedawno stałam sie właścicielką przecudnej chihuahułki chciałm dołączyć do Waszego grona i dowiadywać się coraz więcj o tych cudnych pieskach.

:multi: :multi: :multi:
Witamy!

I prosimy więcej szczegółów :cool3: Jak się piesek nazywa? Kiedy urodzony :cool3:
Cieszę się, że tu trafiłaś :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...