karkakarka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja też takie silikonowe zakładam, na allegro kupiłam za 2 albo 3 zł Quote
FREDZIU Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='karkakarka']ja też takie silikonowe zakładam, na allegro kupiłam za 2 albo 3 zł[/quote] Super, dzieki:lol: Quote
Gosia2406 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Przyszłyśmy z rewizytom.Fredzia jest super,od dawna zaglądamy do waszej galerii.A co do gumeczek to ja dla Neli też kupuje w zwykłym sklepie z akcesoriami do włosów( 1,70),malutkie do warkoczyków,chyba 100 w opakowaniu. Quote
FREDZIU Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy z rewizytom.Fredzia jest super,od dawna zaglądamy do waszej galerii.A co do gumeczek to ja dla Neli też kupuje w zwykłym sklepie z akcesoriami do włosów( 1,70),malutkie do warkoczyków,chyba 100 w opakowaniu.[/quote Dzięki za rewizyte:multi::multi:zapraszamy częściej:multi::multi::lol:. Napewno skorzystm z waszych rad, jak tylko wystroje Fredzie w te gumeczki:diabloti:zaraz wrzuce foteczki:evil_lol::evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Witamy się wieczornie :multi:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Gumeczki silikonowe kupisz w sklepach i stoiskach Świata Spinek za 1,50zł - są różne kolorki. Zapraszam na zakupy hihih :evil_lol:[/FONT][/I][/B] Quote
FREDZIU Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]Witamy się wieczornie :multi:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Gumeczki silikonowe kupisz w sklepach i stoiskach Świata Spinek za 1,50zł - są różne kolorki. Zapraszam na zakupy hihih :evil_lol:[/FONT][/I][/B][/quote] Ja juz się ciesze na te kicurki:evil_lol:ale Fredzia będzie miała chyba inne zdanie:diabloti: Dzięki za odwiedzinki i zapraszamy częściej:multi::multi: Quote
moniczkaa86 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='FREDZIU']Ja juz się ciesze na te kicurki:evil_lol:ale Fredzia będzie miała chyba inne zdanie:diabloti: Dzięki za odwiedzinki i zapraszamy częściej:multi::multi:[/quote] [I][B][FONT=Courier New]Spoko spoko, dacie radę z kiteczką, niech się przyzwyczai najpierw do tych małych gumeczek a później siakieś froteczki z ozdobami i takie tam :loveu: Będziemy Was odwiedzać częściej, obiecujemy. Papa :hand:[/FONT][/B][/I] Quote
FREDZIU Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='moniczkaa86'][I][B][FONT=Courier New]Spoko spoko, dacie radę z kiteczką, niech się przyzwyczai najpierw do tych małych gumeczek a później siakieś froteczki z ozdobami i takie tam :loveu: Będziemy Was odwiedzać częściej, obiecujemy. Papa :hand:[/FONT][/B][/I][/quote] Cieszymy sie bardzo, pa,pa:hand::hand: Quote
Nati28 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witamy! :lol: Czekamy na zdjecia w kiteczce :loveu: Quote
eve86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ja tez załozyłam pare razy Rikiemy takie silikonowe... Ale tak sie wiercił przy tym ze wyszła nie kitka ale jakieś dziwactwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jofka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A Tolek nosi spineczki z Rossmanna,jak miał gumeczki ozdobne to były siakieś za ciężkie i spadały czy cuś.Teraz no problem. Witamy i pogłaskuńce dla Fredzi:loveu: Quote
Balbina. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='FREDZIU'] [url]http://img238.imageshack.us/img238/4291/dsc02969r.jpg[/url][FONT=verdana] [/FONT] [url]http://img8.imageshack.us/img8/3780/dsc02970qon.jpg[/url] [url]http://img9.imageshack.us/img9/1047/dsc02968d.jpg[/url] [/quote] Jaki kwiatek śliczny:loveu:Nie moge się na nia napatrzeć:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dzień dobry :) Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że w rossmanie są spinki:oops: ale na dniach się tam przejdę :lol: Quote
Yoko2009 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Przyszłyśmy z rewizytą, Fredzia jest słodziutka:loveu::loveu::loveu::loveu: i jaka czarnulka z niej jeszcze:), wiesz jakie będzie miała kolorki w przyszłości??Jaka była matka? Yoko jest z 18 stycznia wiec miesiac starsza ale wybarwiła się baardzo szybko, miała chyba 4,5 miesiąca i była już srebrna a mnie się tak podobała jak była czarniutka:) Quote
Yoko2009 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ja gumeczki kupiłam w Swiecie spinek, za 1 000szt kolorowych zapłaciłam ok 6zł:). Na poczatku też nie chiała nosić kiteczek i zwiewała mi a teraz dzielnie siedzi chociaz w czasie czesania spuszcza gólwę najniżej jak się da tak, że czeszę ją w ciemno bo nic nie widzę:) Quote
Gosia2406 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Neli też nie lubiła czesania i kitki,ale byłam bardziej uparta od niej.Teraz w prawdzie czasami zdarza jej się ugryźć grzebień lub szczotkę podczas czesania,ale do kiteczki główkę kładzie i czeka cierpliwie do końca. Quote
moniczkaa86 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Cześć Wam! :multi:[/FONT][/I][/B] Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Gumeczki kupione, różne odcienie fioletu(tylko takie były) pierwszy kicurek zrobiony:multi: i nie spada:evil_lol::evil_lol:ale oczywiście bez walki się nie obyło:razz:kicurek jest ale przekręcony na bakier, ale jest:eviltong::eviltong: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Yoko2009']Przyszłyśmy z rewizytą, Fredzia jest słodziutka:loveu::loveu::loveu::loveu: i jaka czarnulka z niej jeszcze:), wiesz jakie będzie miała kolorki w przyszłości??Jaka była matka? Yoko jest z 18 stycznia wiec miesiac starsza ale wybarwiła się baardzo szybko, miała chyba 4,5 miesiąca i była już srebrna a mnie się tak podobała jak była czarniutka:)[/quote] Matka i siostra były srebrne a pyszczki już nie pamiętam ale chyba brązowe(jasniejsze:shake:) Dzięki z odwiedzinki:multi: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]Cześć Wam! :multi:[/FONT][/I][/B][/quote] Hej, hej:multi::multi:witamy:lol: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Gosia2406']Neli też nie lubiła czesania i kitki,ale byłam bardziej uparta od niej.Teraz w prawdzie czasami zdarza jej się ugryźć grzebień lub szczotkę podczas czesania,ale do kiteczki główkę kładzie i czeka cierpliwie do końca.[/quote] Ja tez jestem uparta, a Fredzia gryzie wszystko co czesze:evil_lol:juz sie cieszyłam że jest kicurek a tu patrzę:crazyeye:ni ma:angryy: po gumce ani śladu:shake:chyba nie zjadła:oops: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Balbina12']Jaki kwiatek śliczny:loveu:Nie moge się na nia napatrzeć:crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękujemy:oops: i na wzajem:lol: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Jofka']A Tolek nosi spineczki z Rossmanna,jak miał gumeczki ozdobne to były siakieś za ciężkie i spadały czy cuś.Teraz no problem. Witamy i pogłaskuńce dla Fredzi:loveu:[/quote] Witamy,pozdrawiamy, pogłaskance:evil_lol:przekazane:lol: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='karkakarka']Dzień dobry :) Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że w rossmanie są spinki:oops: ale na dniach się tam przejdę :lol:[/quote] Dobry dobry, ale leniwy:evil_lol:to chyb na:cool1: ten deszcz:multi: Quote
FREDZIU Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 :lol:[quote name='Nati28']Witamy! :lol: Czekamy na zdjecia w kiteczce :loveu:[/quote] foteczki za parę dni:lol: Quote
Recommended Posts