Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłyśmy z rewizytom.Fredzia jest super,od dawna zaglądamy do waszej galerii.A co do gumeczek to ja dla Neli też kupuje w zwykłym sklepie z akcesoriami do włosów( 1,70),malutkie do warkoczyków,chyba 100 w opakowaniu.

Posted

[quote name='Gosia2406']Przyszłyśmy z rewizytom.Fredzia jest super,od dawna zaglądamy do waszej galerii.A co do gumeczek to ja dla Neli też kupuje w zwykłym sklepie z akcesoriami do włosów( 1,70),malutkie do warkoczyków,chyba 100 w opakowaniu.[/quote

Dzięki za rewizyte:multi::multi:zapraszamy częściej:multi::multi::lol:. Napewno skorzystm z waszych rad, jak tylko wystroje Fredzie w te gumeczki:diabloti:zaraz wrzuce foteczki:evil_lol::evil_lol:

Posted

[B][I][FONT=Courier New]Witamy się wieczornie :multi:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Gumeczki silikonowe kupisz w sklepach i stoiskach Świata Spinek za 1,50zł - są różne kolorki. Zapraszam na zakupy hihih :evil_lol:[/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]Witamy się wieczornie :multi:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Courier New]Gumeczki silikonowe kupisz w sklepach i stoiskach Świata Spinek za 1,50zł - są różne kolorki. Zapraszam na zakupy hihih :evil_lol:[/FONT][/I][/B][/quote]
Ja juz się ciesze na te kicurki:evil_lol:ale Fredzia będzie miała chyba inne zdanie:diabloti:
Dzięki za odwiedzinki i zapraszamy częściej:multi::multi:

Posted

[quote name='FREDZIU']Ja juz się ciesze na te kicurki:evil_lol:ale Fredzia będzie miała chyba inne zdanie:diabloti:
Dzięki za odwiedzinki i zapraszamy częściej:multi::multi:[/quote]
[I][B][FONT=Courier New]Spoko spoko, dacie radę z kiteczką, niech się przyzwyczai najpierw do tych małych gumeczek a później siakieś froteczki z ozdobami i takie tam :loveu: Będziemy Was odwiedzać częściej, obiecujemy. Papa :hand:[/FONT][/B][/I]

Posted

[quote name='moniczkaa86'][I][B][FONT=Courier New]Spoko spoko, dacie radę z kiteczką, niech się przyzwyczai najpierw do tych małych gumeczek a później siakieś froteczki z ozdobami i takie tam :loveu: Będziemy Was odwiedzać częściej, obiecujemy. Papa :hand:[/FONT][/B][/I][/quote]

Cieszymy sie bardzo, pa,pa:hand::hand:

Posted

Ja tez załozyłam pare razy Rikiemy takie silikonowe... Ale tak sie wiercił przy tym ze wyszła nie kitka ale jakieś dziwactwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A Tolek nosi spineczki z Rossmanna,jak miał gumeczki ozdobne to były siakieś za ciężkie i spadały czy cuś.Teraz no problem.
Witamy i pogłaskuńce dla Fredzi:loveu:

Posted

[quote name='FREDZIU']
[url]http://img238.imageshack.us/img238/4291/dsc02969r.jpg[/url][FONT=verdana]

[/FONT] [url]http://img8.imageshack.us/img8/3780/dsc02970qon.jpg[/url]

[url]http://img9.imageshack.us/img9/1047/dsc02968d.jpg[/url]

[/quote]
Jaki kwiatek śliczny:loveu:Nie moge się na nia napatrzeć:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

Posted

Przyszłyśmy z rewizytą, Fredzia jest słodziutka:loveu::loveu::loveu::loveu: i jaka czarnulka z niej jeszcze:), wiesz jakie będzie miała kolorki w przyszłości??Jaka była matka? Yoko jest z 18 stycznia wiec miesiac starsza ale wybarwiła się baardzo szybko, miała chyba 4,5 miesiąca i była już srebrna a mnie się tak podobała jak była czarniutka:)

Posted

ja gumeczki kupiłam w Swiecie spinek, za 1 000szt kolorowych zapłaciłam ok 6zł:). Na poczatku też nie chiała nosić kiteczek i zwiewała mi a teraz dzielnie siedzi chociaz w czasie czesania spuszcza gólwę najniżej jak się da tak, że czeszę ją w ciemno bo nic nie widzę:)

Posted

Neli też nie lubiła czesania i kitki,ale byłam bardziej uparta od niej.Teraz w prawdzie czasami zdarza jej się ugryźć grzebień lub szczotkę podczas czesania,ale do kiteczki główkę kładzie i czeka cierpliwie do końca.

Posted

Gumeczki kupione, różne odcienie fioletu(tylko takie były) pierwszy kicurek zrobiony:multi: i nie spada:evil_lol::evil_lol:ale oczywiście bez walki się nie obyło:razz:kicurek jest ale przekręcony na bakier, ale jest:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Yoko2009']Przyszłyśmy z rewizytą, Fredzia jest słodziutka:loveu::loveu::loveu::loveu: i jaka czarnulka z niej jeszcze:), wiesz jakie będzie miała kolorki w przyszłości??Jaka była matka? Yoko jest z 18 stycznia wiec miesiac starsza ale wybarwiła się baardzo szybko, miała chyba 4,5 miesiąca i była już srebrna a mnie się tak podobała jak była czarniutka:)[/quote]

Matka i siostra były srebrne a pyszczki już nie pamiętam ale chyba brązowe(jasniejsze:shake:)
Dzięki z odwiedzinki:multi:

Posted

[quote name='Gosia2406']Neli też nie lubiła czesania i kitki,ale byłam bardziej uparta od niej.Teraz w prawdzie czasami zdarza jej się ugryźć grzebień lub szczotkę podczas czesania,ale do kiteczki główkę kładzie i czeka cierpliwie do końca.[/quote]

Ja tez jestem uparta, a Fredzia gryzie wszystko co czesze:evil_lol:juz sie cieszyłam że jest kicurek a tu patrzę:crazyeye:ni ma:angryy: po gumce ani śladu:shake:chyba nie zjadła:oops:

Posted

[quote name='Balbina12']Jaki kwiatek śliczny:loveu:Nie moge się na nia napatrzeć:crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Dziękujemy:oops: i na wzajem:lol:

Posted

[quote name='Jofka']A Tolek nosi spineczki z Rossmanna,jak miał gumeczki ozdobne to były siakieś za ciężkie i spadały czy cuś.Teraz no problem.
Witamy i pogłaskuńce dla Fredzi:loveu:[/quote]
Witamy,pozdrawiamy, pogłaskance:evil_lol:przekazane:lol:

Posted

[quote name='karkakarka']Dzień dobry :)
Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że w rossmanie są spinki:oops: ale na dniach się tam przejdę :lol:[/quote]
Dobry dobry, ale leniwy:evil_lol:to chyb na:cool1: ten deszcz:multi: