Agappe Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Ja to mysle ze Muczyslaw i jego wlascicielka chyba w sen zimowy zapadli !!!![/QUOTE] żyje, żyje.. tylko opisy na gadu jej sie zmieniają:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ZYCZENIA SWIATECZNE I NOWOROCZNE !!! http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010?p=13742719#post13742719 Quote
shoo Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Tak wiem - WSTYD! dawno tu nie zaglądałam! No bo z Mushim figlowałam! A tak na poważnie, Muszysłav niestety przechodził przez nieciekawy okres chorobowy :-( Całe szczęście - wszystko jest już lepiej :-)!! Niedługo ponownie zawitamy na wystawach (ahhh stęksnił się za goorącymi dziewczynami ;-))) i pohasamy z innymi piesiorami :-D Tymczasem dodaje fotki Mushiego z maja i sierpnia 2010 (niestety nie mam zadnych aktualnych zdjęć) - ALE TO SIĘ*NIEBAWEM ZMIENI ;-)!!! taaaki siedze zadumany! Może jestem zakochany? Piątkę*miłym panią daję :D kiedy rano z łóżka wstaję! Quote
Recommended Posts