shoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mili państwo ! a oto i on miły,piękny i uroczy! tylko spójżcie w jego oczy....:razz: [SIZE="3"]MUSHI Yamamoto Przy nim każda azjatka,spada prosto z kwiatka :razz: w swojej chacie ma Agacie ,której z tyłka wiszą gacie :evil_lol: futro! piękne wyczesane,można wąchać je nad ranem :loveu: po japońsku coś rozumiem! piszę czytam i rymuję! oto graf mój,no niemały, ale bardzo okazały! INSEKT-tyle znaczy krzaczek...bo ja jestem cute robaczek :oops: W piłkę grywam! ,nie fauluje...tylko czasem ;) jak wariuję! smak zwycięstwa wtedy czuję .... :multi: Mentos-prezes to wspaniały,czasem gryzie :placz:...lecz kochany :roll: To na tyle opowieści trochę dziwnej,zgubnej treści ... Postanowiłam do 11,07(morze morzee ) wziąć się*ostro do roboty :D! właśnie pracuję nad nowym "dizajnem" strony muszynki :cool3:(zapraszam zapraszam :cool3:) ,tutaj na akitowej galeriiii ,postaram się publikować różne zdjęcia i bajerki! :) od fotomontazy po teledyski :diabloti: pozdrawiamy ! :loveu: Mushi Yamamoto (Kacprzak :jumpie: ) & shoo Quote
Angelika_Roser Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jaki on jest piękny !! :loveu: pozdrawiamy przegorąco :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo mi sie spodobal wasz pomsl, czekam w taki razie na te bajery !!! Quote
goldi1270 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kliknij jedną z ikon szybkiej odpowiedzi w postach powyżej w celu aktywacji tego okna. Quote
goldi1270 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 sorki coś mi sie pomyliło ;P śłiczny jest i ma cudowne futerko ;) Quote
adriatom Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ślicznego psa Nam prezentujesz i mam nadzieję, że kolejne zdjęcia już szykujesz ! Oczyska, futro, budka i Agatka0 wszytsko jest tu piękne nawet w wiszących gatkach ! :crazyeye: Pozazdrościć tej galerii każdy Ci może oglądając Twą psinę gdy jest szaro i mokro na dworze ! Podsumowująć i kończąc rymem zarazem- TAK TRZYMAJ I DOSTARCZAJ NAM WIĘCEJ WRAŻEŃ:lol: !!! Quote
Agappe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no to poniedziałkowy Mushyna z mojej galerii: [quote name='Agappe']Anatko, ratuj mnie eee tam radź sobie sam młody.. nie dam się, nie pójde.. dajcie mi spokój mam czyste łapki!! ah te baby :shake: Quote
shoo Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 tróó japonczyk sikający lody z rana wciągający :D zimą pięknie zapozuję,gdy go pani obmacuje! *mac mac * :D kiedy język swój wywale,to nie jedną z Was powalę :cool3: w pingla grywam w wolnej chwili.... ucząc technik harakiri :diabloti: *** opowieści dzikiej treści part 2 :D! bardzo się cieszę,że forma w jakiej prezentuję przypadła Wam do gustu :oops: @adriatom-zdjęcia już*przyszykowane :D! gatki paskiem podwiązane! dzięki wielkie za Twe rymy ! narobimy dziś zadymy ! :evil_lol: @Daria -dzięki za fotaski :D ,błotniste brudaski haha! @Dziękuje wszystkim za bardzo miłe komentarze,i zapraszam do odwiedzania :) ,niedługo pojawią*sie kolejne rymko-fotki! ,oraz mam nadzieje->filmik:D z udzialem pana Muszysława!!!:multi: będe prócz wesołej twórczosci "poetycko-podobnej" zamieszczać również rysunki przedstawiające Mushiego,autorstwa mojego ,oraz moich znajomych Quote
andromeda Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Swietny pomysł...czekam na wiecej. OO ja zachłanna :diabloti: Quote
adriatom Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Zarymuję trochę z rana by przywitać Muszyslava Pana ! Panie Muszyslavie, Piękna Kito - nie bez powodu jesteś AKITĄ, Jesz zimne lody i w pingla grywasz, świetnie wyglądasz, harakiri używasz ! Trzymaj się wraz z opiekunką swoja ciepło jak słońce- Adriatom i Kameyo śle pozdrowienia Wam gorące !!!;) Quote
shoo Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 A teraz z innej beczki-rysuneczki agóteczki! Moja domowa ekipa ->to nie żadna lipa! a teraz troche informacji ze swiata, wczoraj Muszyna dał dyla :/ tata nie wyłączył prądu, i brama sie otworzyla..:placz: wybieglam jak pogryziona ,wsiadlam na rower, krzyczlam,wolalam pytalam ludzi :shake: przejechalam przez cale pole,zaliczajac tym samym pokrzywy rów, i dzikie psy :angryy: bałam się*,że mogły pogryśc mushiego :mad: mój tata też podjął akcje poszukiwawcza na drugim rowerze!,mama dołączyła do nas pózniej (w tym samym czasie jamnik też*dał dyla :/ ale naszczescie mama go złapała) Bałam się*o mushiego,bo obawialam sie ,ze nawet jak go zauwaze -to będzie uciekal :shake: juz kiedys mi sie wyrwal ale ze smycza :( i bieglam ciagle za nim (naszczescie dostal rozwolnienia :evil_lol: i wtedy go dopadlam :multi:) Tym razem,wiedzialam ze nie ma zalozonej obrozy :( wzielam linke ,i jechalam tam gdzie mnie nogi poniosly. Naszczescie napotkalam 3ke osob,ktore okreslily m/w miejsce pobytu duzego rudego psa, pojechalam we wskazane miejsce ,mijając ponownie ludzi spacerujących z psami,ii ! dojzalam go! :angryy: ależ byłam wkurzona !!!! sięgnełam po lasso! i cap! nawet nie uciekał :cool3: hihi nie miał szans :evil_lol: . Najlepsze bylo to ,ze spacerowal obok kolesia z jakims piesiem (amstafem?) i generalnie zaden sie nie przejmowal swoja obecnoscia :roll: zawloklam rude zwłoki do domu. Ucielismy sobie krótką pogawędke :shake: chyba zrozumial ,ze zle zrobil ! taki z niego podroznik ,, heh :/ ,a tego dnia zaliczyl juz tyle wycieczek i spacerów z tata :shake: Dzisiejszego ranka dostrzeglam ,ze mial kleszcza na pysku :( zawolalam tate ,podałam pesete,ale niestety tato nieudolnie go wyjął (samo dupsko) zabral go więc do pani wet(za ktora nie przepadamy :) ) i tam podjęła się wyjęcia (z wielką łaską ) resztek dziadostwa, Mushi był podobno łagodny jak owieczka :oops: Niestety,, chyba sie na mnie obrazil :shake: ,ale przeciez no! dla jego dobra usunelismy mu tego kleszcza :-( eh faceci.. oni nic nie kumają! postaram się*dzisiaj dodać nową*foto-rymowanke z malym mushim! pozdrawiam wszystkich!!! :loveu: A JEDNAK JUZ DZIS NIE DAM RADY :D ZAWIJAM SIE I LECE SPAC,PONIEWAZ RANO WYJEZDZAM DO MALOWNIECZEJ MIEJSCOWISCI" ROWY" K. SLUPSKA!(NA 2 TYG) POWODZENIA NA WARSZAWSKIEJ! MUSZYSLAV TEZ ZAWITA >: D TYLKO TYM RAZEM Z UROCZĄ BLONDYNKĄ! Quote
Agappe Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 na szczęście na mnie się nie obraził :lol: i mimo początkowych problemów z zębami jak przyszło co do czego dał sobie obejrzeć ząbki bez problemu :multi::multi::multi: ale jak miał stanąć na lokacie i zapozować do zdjęć to ujrzał shibę:loveu::loveu: ach i to byla milość od pierwszego wejrzenia:evil_lol::evil_lol: nie był w stanie oderwać oczu od shiby:cool3: a shiba stała jak wmurowana.. ani drgnęła:cool3: Quote
shoo Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Agappe napisał(a):na szczęście na mnie się nie obraził :lol: i mimo początkowych problemów z zębami jak przyszło co do czego dał sobie obejrzeć ząbki bez problemu :multi::multi::multi: ale jak miał stanąć na lokacie i zapozować do zdjęć to ujrzał shibę:loveu::loveu: ach i to byla milość od pierwszego wejrzenia:evil_lol::evil_lol: nie był w stanie oderwać oczu od shiby:cool3: a shiba stała jak wmurowana.. ani drgnęła:cool3: :loveu: hrhrh shiba chyba kiedys do nas zawita :evil_lol: będzie romans nie z tej ziemi :diabloti: ja już po wakacjach, musze strzelic Mushiemu nową*sesje, a tym czasem wkleję jakieś random foto jak był przedszkolakiem :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Pani Mushiego chyba z wakacji nie wrocila :lol:, kiedy beda nowe zdjecia :mad::mad::mad: Quote
Agappe Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Pani Mushiego chyba z wakacji nie wrocila :lol:, kiedy beda nowe zdjecia :mad::mad::mad: wróciła, wróciła.. i nawet do szkoły poszła..:lol: Quote
shoo Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Przepraszam wszystkich za zaniedbanie galerii :( ,niestety nie mam jak zgrać aktualnych zdjęć .. :mad: kabelki sie pogubily ,więc narazie rzucę*jakimś*starszym "towarkiem" :cool3: tańczę,skaczę i rymuję ! kiedy muze w uszach czuję*:-D pięknie państwu zapozuje,gdy miłości smak poczuje :diabloti: Dwa brudasy obok stały, jeden duży drugi mały :evil_lol: (mushi & anata ) kiedy tak ciągałem szmacie,napotkałem mą*Agacie :diabloti: a butelke, ja znalazłem! i rozniosłem ją na miazge .. [CENTER] Quote
Shirai - Koki Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nareszcie cos nowego sie u was dzieje, nawet jezeli nie nowe zdjecia, to jest czym oko pocieszyc !!! Czekamy tym czasem az kabelki sie znajda i beda AKTUALNE zdjecia !! :lol: Quote
Agappe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 to rzeczywiście chyba dawne fotki :roll: Anatkowe łapki jakies takie strasznie chude :razz: Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Widziałam tego Przystojniaka na żywo i nawet go przytulałam i tarmosiłam i jest bardzo....akicio puszysty :loveu:[/FONT] Quote
Agappe Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Widziałam tego Przystojniaka na żywo i nawet go przytulałam i tarmosiłam i jest bardzo....akicio puszysty :loveu:[/FONT] czy on taki puszysty to ja bym sie nie zgodziła ;) widać, że nie macałaś Anaty :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Comic Sans MS]JESZCZE nie macałam[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :evil_lol: ale to się zmieni, oby[/FONT] :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja to mysle ze Muczyslaw i jego wlascicielka chyba w sen zimowy zapadli !!!! Quote
Recommended Posts