Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam w domu sunię yorka. Trochę w życiu przeszła. Została odebrana, a własciwe oddana.
Nie miała nawet ksiazeczki zdrowie. Myślałam że to psiak w typie, ale okazało się ze ma tatuaż w uszku.
Nie bardzo mogę go odczytać ale to jest chyba 041A

W jakim związku mogę znaleźć jej papiery? Chciałabym się conieco o niej dowiedzieć.

Z góry dzięki za pomoc :)

Posted

Tatuaż z literką A na końcu ma oddział Białystok.
Spróbuj zadzwonić i popytać.

Związek Kynologiczny w Polsce
Oddział w Białymstoku
ul. Jurowiecka 33
15-101 Białystok
tel/fax +48 85 675 22 46
tel/fax +48 85 869 18 33
tel. +48 85 869 18 34

Na stronie Zwi?zek Kynologiczny w Polsce - Bia?ystok są godziny urzędowania.
Powodzenia ;)

Posted

Tak. Dobrze odczytałam tatuaż.
Podano mi jej imie z przydomkiem, datę urodzenia, imiona rodziców oraz nr tel do hodowcy u którego się urodziła :)

Zadzwinię i zapytam czy monitoruje w jakiś sposób gdzie są i jak się mają piseki wyhodowane przez niego. Chcę też odzyskać papier.

Posted

ksenka1 napisał(a):
Tak. Dobrze odczytałam tatuaż.
Podano mi jej imie z przydomkiem, datę urodzenia, imiona rodziców oraz nr tel do hodowcy u którego się urodziła :)

Zadzwinię i zapytam czy monitoruje w jakiś sposób gdzie są i jak się mają piseki wyhodowane przez niego. Chcę też odzyskać papier.

Noo super wieści :multi:
Może dojdziesz do jej poprzednich właścicieli :mad:

Posted

No mam taki zamiar.

Papiery chce odzyskać. Co prawda nie bedę ani rozmnażać ani wystawiać jej, bo zaniedbana jest do granic możliwości (zęby jak u dziesięciolatki, słaby włos, jakieś krzywe nóżki...), ale papier warto mieć jeśli jest :)