alexsandra Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 6.11 ma miec sterylizację, potem zacznę bardziej aktywnie szukać dla niej domu, nie bardzo chciałam ją przed sterylizacją wydawać. Po odchowaniu szczeniaków, zrobił się z niej też szczeniak, przestała być taka poważna, bawi się, lata za ptakami, motylkami, żabkami. A gdy jest za długo sama w domu gryzie buty lub cokolwiek znajdzie , więc potrzebuje zabawek. Za to z załatwianiem i utrzymaniem czystości w domu jest ok. Quote
alexsandra Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Suczka dziś pojechała do nowego domu, na Psie Pole. Wzieła ją pani 61 lat, która miała pieska, ale zdechł ze starości, a ponieważ Pani ma przyjaciółkę też z kundelkiem, która mieszka bliziutko i z którą latem chodzą na pobliską działkę, więc zapragnęła znów mieć psa. Sunie zapoznały się, polubiły, a myślę że i nowy dom suczki będzie dobry, no i mam już zaproszenie na wizytację, co z pewnością zrobię, tym bardziej że Panie zapomniały książeczki zdrowia adoptowanej suni. Okazało się, zresztą , ze z Paniami mamy trochę wspólnych znajomych, bo Psie Pole to mój ,,drugi dom'' więc suczka nie poszła w zupełnie anonimowe ręce. Wiwat ! Quote
Recommended Posts