Basia i Barni Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 gosikf & dogs napisał(a):no i ktoś zadzwonił, ale czekamy do jutra(ciiiii) co???no nie tak szybko :loveu: Quote
xmartix Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ula szok! extra że tyle ogłoszeń, ja się ograniczam do 5-6 .. Quote
ula_cz Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a mi się zawsze wydaje że mało i robię kolejne i tak wychodzi taka ilość :-) Quote
gosikf & dogs Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Oznajmiam wszem i wobec, że Maja znalazła najlepszy jaki mogła dom na świecie. Lepiej trafić nie mogła, kamień spadł mi z serca. Państwo sami przyjadą po nią w sobotę aż spod Krakowa! To na prawdę wielki sukces, żałuję tylko, że w sobotę wyjeżdżam i nie będę mogła osobiście poznać nowych właścicieli Mai, bo to wspaniali ludzie. Quote
gosikf & dogs Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ula jeśli chcesz to to mój numer 501 710 331, możesz przesłać mi swój numer i dam znać jutro, bo będę odcięta od świata tam gdzie jadę. Jestem pewna swojej decyzji i jestem pewna, że Maja idzie w dobre, a nawet najlepsze ręce;) Mam z Panią adoptującą stały kontakt i wszystko mamy dogadane. Umowy adopcyjne czekają w dwóch egz. w dt, odnaleziona książeczka zdrowia także. Maja lubi dzieci, nawet takie 1,5 roczne, dziś na spacerze miała kontakt z takim jednym 1,5 rocznym figlarzem;) Poza tym kocha patyki, bieganko, czesanko oraz suszone filety z piersi kurczaka. Na wszystko patrzy z takim zaciekawieniem jakby nie miała pojęcia, że świat jest taki duuuży, i że poza jej podwórkiem kryje się tyle różnych rzeczy, ludzi, zwierząt... Teraz w końcu może wszystko zobaczyć, obwąchać, czasem nawet dotknąć:crazyeye: Nareszcie będzie też miała swój prawdziwy dom. Quote
moresik Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Witamy serdecznie Wszystkich ,którym los Majeczki nie był obojętny. Właśnie wybieramy się w podróż do Wrocławia po Maję, sunię, którą pokochaliśmy od pierwszego "wejrzenia".Mamy już gromadkę futrzaków /dwa kotki i dwa psiaczki / i jest jeszcze miejsce w naszych sercach dla Maji.Dziękujemy Gosikf & dogs za zaufanie jakim nas obdarzyła ,a Majeczce radzimy by robiła już sobie poranną toaletę pakowała walizki i szykowała się do drogi:lol: Quote
gosikf & dogs Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 To już niedługo, ale Maja się ucieszy, mówiłam jej, że to dzisiaj jedzie do swojego domu;) Za zaufanie nie ma co dziękować, można tyle dobrego o Waszej zwierzęcej rodzince na samym forum wyczytać, a i rozmowa z człowiekiem dużo o nim mówi. Bardzo się cieszę, że Maja trafi akurat do Państwa. Szerokiej drogi jeszcze raz! P.s. Ja też się szykuję do wyjazdu, ale z Wrocławia;) Quote
ula_cz Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 to prosimy koniecznie zdjęcia sunieczki, a ja w wolnym czasie pousuwam ogłoszenia :multi: Quote
Basia i Barni Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Matko to bomba :multi:żeby tak wszystkie psaiki powędrowały do domu :cool3: Quote
Laura1108 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Fajnie wejść na wątek i na końcu wyczytać , że już w nowym domku , no może prawie w nowym domku :D Quote
moresik Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witamy Maja awłaściwie Sara,bo takie imię ma teraz jest już w nowym domku.Ma liczne rodzeństwo;jest sunia Dżina ,piesek Moresik dwie kicie:Megii i Tuńczyk.Sara od razu została poddana sterylizacji. Jest dosyć osłabiona i cały dzień z kilkoma wyjściami na siku leży na łóżku.Staramy się cały czas być z nią.Zarówno Sarunia jak i inne zwierzaki jak na razie nie wchodzą sobie w drogę.Nasze wcześniejsze zwierzaki mają swoją stronę. Zapraszam na nick Moresik.Jest tam już opisane jak Sarunia dogaduje się z innymi naszymi zwierzakami i oczywiście są zdjęcia. Serdecznie pozdrawiamy Quote
Basia i Barni Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 moresik napisał(a):Witamy Maja awłaściwie Sara,bo takie imię ma teraz jest już w nowym domku.Ma liczne rodzeństwo;jest sunia Dżina ,piesek Moresik dwie kicie:Megii i Tuńczyk.Sara od razu została poddana sterylizacji. Jest dosyć osłabiona i cały dzień z kilkoma wyjściami na siku leży na łóżku.Staramy się cały czas być z nią.Zarówno Sarunia jak i inne zwierzaki jak na razie nie wchodzą sobie w drogę.Nasze wcześniejsze zwierzaki mają swoją stronę. Zapraszam na nick Moresik.Jest tam już opisane jak Sarunia dogaduje się z innymi naszymi zwierzakami i oczywiście są zdjęcia. Serdecznie pozdrawiamy cudownie , czekamy na zdjęcia :multi: Quote
Laura1108 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 moresik czekamy na te zdjęci i czekamy :razz: Czy się doczekamy ? Quote
gosikf & dogs Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Tutaj są zdjęcia Sary po przyjeździe do domu, po sterylizacji: http://www.dogomania.pl/forum/f85/spelnily-sie-nasze-marzenia-dzina-ma-wspanialy-dom-130018/index27.html Pozdrawiam Quote
Recommended Posts