Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']Wiele psów teraz choruje panuje jakiś wirus jak moja Pixi miała biegunkę to dawałam jej tylko gotowana wodę i węgiel (ćwiartkę tabletki) i przeszło:roll:[/QUOTE]

Dałam Rikiemu węgiel 1 tabletkę bo w ulotce misało 1g na 1kg a tabletka ma 3 g a Riki waży prawie 4 to nie powinno mu zaszkodzic :roll: Wode tez przegotowaną własnie nalałam. ile to trwało u Pixi?

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eve86']Dałam Rikiemu węgiel 1 tabletkę bo w ulotce misało 1g na 1kg a tabletka ma 3 g a Riki waży prawie 4 to nie powinno mu zaszkodzic :roll: Wode tez przegotowaną własnie nalałam. ile to trwało u Pixi?[/QUOTE]

Miała taką 3 dniówkę:roll: Ja dałam ćwiartkę bo Pixi ważyła 1,5kg wtedy i przeszło nie dawaj nic do jedzenia niech się przegłodzi

Posted

[quote name='Doti1986']Miała taką 3 dniówkę:roll: Ja dałam ćwiartkę bo Pixi ważyła 1,5kg wtedy i przeszło nie dawaj nic do jedzenia niech się przegłodzi[/QUOTE]

Ale bedzie Riki zły :roll: To taki żarłok. A mogłam to juz wczesniej zastosowac bo w niedziele juz miał biegunke ale tylko przez poludnie w poniedziałek tez tylko w poludnie dwie kupki zrobił rzadkie i myslałam ze bedzie spokój. A we wtorek masz ci los jazda na całego. Dzisiaj nie dostał nic wiele do jedzenia jednak cos tam mu dawałam. Dzieki wielkie za sugestie :razz:

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Pozdrawiamy wieczorowo:loveu:[/QUOTE]

Hej Wam :)

[quote name='jot11']Witamy porannie w czwartek :multi:[/QUOTE]

[quote name='Juustii']Witamy porannie w czwartek :multi:[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']Cześć porannie :D[/QUOTE]

[quote name='Doti1986']Witamy się czwartkowo:multi:[/QUOTE]

Cześć Cześć Cześć witamy wszystkich :multi: :) U nas dzisiaj straszna ciapa :razz: Śnieg który wczoraj napadał, dzisiaj topnieje. Szok :crazyeye: Wszedzie tyle wody, każdy ma buty mokre do kolan. Powiem szczerze już wolę -10 stopni :cool3:

Posted

[quote name='eve86']Bardzo proszę was o pomoc załozyłam temat ale nikt nie odpowiada Riki ma straszną biegunkę. Zaczeło sie wczoraj wieczorem i trwa to dobę. Co dać zeby powstrzymać biegunkę. Nic nie jadł innego niż zwykle zastanawiam się więc co mu jest czy cos połknął czy cos mu zaszkodziło :shake:[/QUOTE]

głodówka i jeszcze raz głodówka. Pilnuj zeby pił ale też po troche nie łapczywie. To musi być jakiś wirus bo często się słyszy że coś takiego psiakom dolega :roll:
Trzymamy kciuki :p

Posted

[quote name='dysia-u']głodówka i jeszcze raz głodówka. Pilnuj zeby pił ale też po troche nie łapczywie. To musi być jakiś wirus bo często się słyszy że coś takiego psiakom dolega :roll:
Trzymamy kciuki :p[/QUOTE]

[quote name='Karolina&Lucky']Witamy czwartkowo :)

Zdrówka Rikusiowi życzymy :loveu:[/QUOTE]

Dziekujemy za słowa otuchy. Na szczescie chyba juz jest lepiej. W nocy i rano jeszcze miał biegunkę, ale w dzień był spokój... Oby to był koniec wrednego choróbska :cool3:

Posted

A to co? Szpital u Was a my nic nie wiemy? Ale już słyszę, że lepiej. To dobrze. Dużo zdrówka dla Rikusia! Jeszcze dodam, a raczej powtórzę, ze głodówka na biegunkę najlepsza.
Pozdrawiamy prawie wieczornie.

Posted

Witamy wieczorową porą

[quote name='Viky i Ja']Witamy po północy :loveu::loveu::loveu:
Życzymy dużo zdrówka Rikusiowi :loveu:[/QUOTE]

Riki juz zdrowy :) Przynajmniej tak mi się wydaje

[quote name='Doti1986']Witamy się w piątek trzynastego:evil_lol:[/QUOTE]

Hej Wam :) Może nie będzie pechowy... :evil_lol:

[quote name='megi82']czesc wam
ja chora-od wczoraj;/musze isc do lekarza,najgorsze,że duzo ludzi to sobie poczekm w kolejce.....milego dzionka[/QUOTE]

Dużo zdrowia życzymy :lol:

[quote name='jot11']Witamy serdecznie :multi:[/QUOTE]

Cześć piątkowo :multi: