Karilka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 On bardziej wygląda na dozia niż na astka:loveu:. Wiecie co, znajdźmy osobę, która pokocha go jako pięknego kundelka, co?:roll: Quote
bumerang Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dzwoniłam dzis do Kliniki w łodzi w sprawie pieska i otrzymałam informacje,że maluch został adoptowany i ma domek w ŁODZI:multi::multi: Quote
fioneczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 bumerang napisał(a):Dzwoniłam dzis do Kliniki w łodzi w sprawie pieska i otrzymałam informacje,że maluch został adoptowany i ma domek w ŁODZI:multi::multi: :multi::multi::multi: udało sie dzieciakowi ... SUPER !!! :multi: Quote
dzodzo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 super!!!! w takim razie mam miejsce wolne na wyroznionym allegro jescze na kilka dni, moze macie jakiegoś pieska ktoremu by sie przydalo? wtedy podmnienie;) Quote
Tengusia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='dzodzo']super!!!! w takim razie mam miejsce wolne na wyroznionym allegro jescze na kilka dni, moze macie jakiegoś pieska ktoremu by sie przydalo? wtedy podmnienie;) ja mam amstaffke ktora siedzi u Mosii z interwencji ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-umieraly-przykute-lancuchami-do-podlogi-pisdz-amstafka-141487/index3.html#post12587150 namiar daj na Mosii poki co :) jej telefon jest w jej podpisie ;) Quote
dzodzo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 podmienilam allegro na astke, link na jej watku a maluszkowi duzo szczęscia pozostaje zyczyc:multi: Quote
dzodzo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 nie uwierzycie kogo dzis widzialam w lecznicy Kalionowa-no chyba ze mnie wzrok mylił:cool3: łaciaty maluszek juz wcale nie jest malutki-wygląda jak zminiaturyzowany dog,za to sliczny i wesoly i ma bardzo sympatycznie wygladających panstwa Quote
Recommended Posts