zakompleksiony Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Rodzice chcieliby jakiegoś małego. Może pinczer? nie bardzo mogę się "połapać" na tym forum, więc gdyby mogła mi Pani pomóc, byłbym wdzięczny. Quote
bela51 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='zakompleksiony']Rodzice chcieliby jakiegoś małego. Może pinczer? nie bardzo mogę się "połapać" na tym forum, więc gdyby mogła mi Pani pomóc, byłbym wdzięczny.[/QUOTE] Tak jak radzi ANETTTA odczekajcie pare dni, zastanowcie sie jakiego pieska chceilibyscie miec, jakiemu mozecie zapewnic warunki. Na dogomanii znajdziesz kazdego ! Wszystkie biedne, skrzywdzone i potrzebujące domu. Jesli bedziecie mieli jakies sprecyzowane oczekiwania, napisz tutaj. pomozemy Ci znaleźć przyjaciela, podsuniemy zdjecia, bexziecie mogli wybrac. Warunkiem otrzymania psa z dogomanii jest wizyta przedadopcyjna złozona w Waszym domu przez wolonariusza i podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
ANETTTA Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='bela51']Tak jak radzi ANETTTA odczekajcie pare dni, zastanowcie sie jakiego pieska chceilibyscie miec, jakiemu mozecie zapewnic warunki. Na dogomanii znajdziesz kazdego ! Wszystkie biedne, skrzywdzone i potrzebujące domu. Jesli bedziecie mieli jakies sprecyzowane oczekiwania, napisz tutaj. pomozemy Ci znaleźć przyjaciela, podsuniemy zdjecia, bexziecie mogli wybrac. Warunkiem otrzymania psa z dogomanii jest wizyta przedadopcyjna złozona w Waszym domu przez wolonariusza i podpisanie umowy adopcyjnej.[/QUOTE] okładnie tak .... i pomożemy baaaaaaaaaaaaaaaa wszyscy tutaj na forum pomogą Quote
zakompleksiony Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zdecydowaliśmy się na jakiegoś małego. Może pinczer, cociel spaniel. Chcielibyśmy małego szczeniaka. Najlepiej zdrowego, bo nie chcielibyśmy przechodzić znowu przez to, co niedawno. Quote
ANETTTA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 napisz jeszcze skad jestes woj ..miejscowość a tymczasem poszperaj tutaj http://psitulisko.w.interia.pl/schronisko_bydgoszcz02.html 2 lata to młody psiak [FONT=Verdana]Im[/FONT] [FONT=Verdana]Bydgoszcz[/FONT] [FONT=Verdana] tam tam [/FONT] http://www.doadopcji.pl/ogloszenia/polska/psy-oddam-psa-pinczer/0/ Quote
ANETTTA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 zerknij na te strone ejst tam kilka psiaów i suni 2-3 letnich byc moze jets pomoc w transporcie... Quote
bela51 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Na dogomanii jest dział - psy w potrzebie. Jest podział na wojewodztwa. Podaje Ci link do psów z woj. lubuskiego, tam sa ich wątki, ich historie. poczytaj, moze ktory Cie chwyci za serce bardziej. I wtedy bedziesz wiedział, ze to wlasnie ten, lub ta bieda czeka na Twoja pomoc. http://www.dogomania.pl/forums/1158-lubuskie Quote
zakompleksiony Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Witajcie. Moje poczucie humoru poprawiło się za sprawą Jessy. ;) Rodzice kupili mi pięciomiesięcznego pekińczyka. Piesek jest cudowny, umaszczenie rude, podpalane. Mała jest świetna. Mam ją trzy dni, niestety dzisiaj na rano zaczęła wymiotować, ma rozwolnienie i brak apetytu, pije tylko wodę. Byłem z nią u weterynarza, który był tutaj wspomniany i obwiniany za śmierć mojego wcześniejszego psa. Wahałem się z pójściem do niego, straciłem zaufanie. Podał Jessy dwa zastrzyki i tabletkę na odrobaczenie, chociaż została już odrobaczona 8 sierpnia. Na rano w misce z wodą znalazłem glistę. Pierwszy zastrzyk był przeciwzapalny, drugi natomiast miał przywrócić apetyt. Lekarz stwierdził, że pies ma "jakiś" stan zapalny. Spowodowany być może zmianą otoczenia, warunków pogodowych, odebraniem od matki, teoretycznie jest to normalna rzecz. Sam osobiście uważa, że pies jest znacznie przeziębiony. Ma zaczerwienione i załzawione oczy, z noska wydziela jej się wydzielina. O dziwo nie kicha i nie kaszle. Wczoraj wykąpaliśmy ją i może z tego powodu przeziębiła się, może za szybko wyszliśmy z nią na dwór. Nie wiem, co mam robić. Zamartwiam się, może niepotrzebnie? Nie chcę przeżywać ponownie utraty psa. Prosiłbym o pomoc, może ktoś z Was miał podobny problem? Quote
ANETTTA Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 nie chce byc niegrzeczna ale gdzie kupiliście psa /// tak czy siak trzeba go leczyc i kochać Quote
Recommended Posts