Magda779 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 KROTOSZYN - BULEK AGRESOR DO UŚPIENIA. W SCHRONISKU NIE MA SZANS. Pies został wczoraj wieczorem przywieziony do schroniska przez straż miejską. Podobno poturbował parę psiaków na jednej z ulic. Jeżeli nie zgłosi się właściciel, w co wątpię, psa prawdopodobnie uśpią. Baster (tak go nazwaliśmy) nie wykazuje agresji do ludzi, ale na psy patrzy wrogo. Jest u nas dopiero jeden dzień dlatego nic więcej nie można o nim powiedzieć. Wydaje się rozdrażniony całą sytuacją i nowym miejscem. Quote
Magda779 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Ja jeszcze mam cicha nadzieję, że właściciel się znajdzie. Pies jest zadbany i przekarmiony... no chyba, że ktoś go wyrzucił Quote
Magda779 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 PSA ODEBRAŁ WŁAŚCICIEL .... A WŁAŚCIWIE UKRADŁ !!!!!!!!!! PEWNIE BOI SIĘ KONSEKWENCJI :angryy::angryy: Quote
agaga21 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to ukradł??? ale to chyba dobra wiadomość...?:evil_lol: Quote
Magda779 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Zabrał psa przez płot a potem przyszedł do pracownika powiedzieć, żeby nic nikomu nie mówił. Boi się konsekwencji, bo pies pogryzł kilka czworonogów jak tak biegał bez nadzoru. :angryy::angryy::angryy: Pracownik powiadomił straż miejską. Dalej nic nie wiem.... Quote
agaga21 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 no to facetowi należy sie conajmniej porządny mandat:angryy: jako nauczka a dla psa to pewnie lepiej niż gdyby mieli go u was uśpic. Quote
Magda779 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 I pewnie mandat dostanie. A mi ulżyło, że psiaka już u nas nie ma ....:roll: Quote
Recommended Posts