Lidan Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Są nowe ogłoszenia dla Gufiaczka: eofery giełdaogłoszen kupsprzedaj adopcje.org mojpupil www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net nasipupile owiprzyjdzie link aktywacyjny 5aleja drobne Quote
Lidan Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No to jeszcze kilka ogłoszeń: cafeanimal oglosze pajeczyna Nie wiem czemu zdjęcie nie weszł :niewiem: Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec ogłoszeń i że Gufiak wreszcie pójdzie "na swoje" choc już pewnie z żalem bo u cobix korzenie zdążył zapuścić :p Quote
kobix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Lidan ukłony za ogłoszenia:) odnośnie korzeni;)to troszkę mam inne zdanie-Gufi jest teraz psem adopcyjnym,tzn.dojrzał do adopcji,jeśli chodzi o tzw.straty moralne z zasiedzenia ma taką psychikę że jeśli trafi w kochające ręce będzie szczęśliwy z innym człowiekiem choć rozstanie z każdym psem jest trudne, to adopcja jako jedynego rozpieszczanego psiaka byłaby dla jego dobra... :( Quote
mtf zalesie Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 trzymam kciuki za domek caly czas bo chlopak sie zasiedzial Quote
kobix Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 nie było dotąd odpowiedniego domu dla Gufiaka Quote
Lidan Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 cd ogłoszeń: pineska - przyjdzie link aktywacyjny na adres kobix animalia -niby jest ale go nie widzę :niewiem: petworld adin adpedia aleokazja szybkosprzedam I ostatnia partia ogłoszeń: tablica ochlitarg neeon.pl e-zwierzak morusek bono oddamza darmo dwukropek Quote
kobix Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Lidan podziękowania ogromne! :) (wszystko co przyszło aktywowałam) Quote
coronaaj Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 kobix napisał(a):Lidan podziękowania ogromne! :) (wszystko co przyszło aktywowałam) Kobix podeslij konto na Gufiaczka to cos dorzuce, cos nie moge znalesc... Quote
Olga7 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Gufiak to na pewno kochany chlopak -ale po dlugiej poniewierce i tulaczce, przeganiany i glodny ,zmarznięty często -ma nieraz swoje specyficzne zachowania.Może dlatego lubi sypiać w kuwecie kota ,bo przypomina mu czas poniewierki a rózne ulubione przedmioty do gryzienia nie zawsze powinny być takimi dla psa .On może nie mial dlugo swych wlaścicieli,ktorzy uczyli co wolno a co nie psu i co mu szkodzi . To śliczny i bystry pies :loveu:-ma duzo psiego uroku i jaki fotogeniczny jest .;):razz: Quote
Lidan Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 kobix napisał(a):Lidan podziękowania ogromne! :) (wszystko co przyszło aktywowałam) Proszę bardzo. Życzę powidzenia w szukaniu domku dla Gufiego. Żeby wszystkie psy miałay tylko takie problemy jak spanie wkuwecie ;-) Quote
Olga7 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 :) -no i ja też tak myślę ...co prawda ,kot chyba nie jest zadowolony z zamieszkalej swej kuwety ,bo musi zcekać albo prosić Gufiaka ,żeby mu pozwolil skorzystać z wc ,ale jakoś tam egzystują obaj/oboje ...:cool3::evil_lol: Quote
kobix Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Gufiak jest wartościowym i mądrym psem do domu,pod warunkiem że trafi do również rozumnego jak on właściciela...napisałam że powinien być jedynym psem w domu(z suczką i kotami ewentualnie)bo nie za bardzo lubi samczą konkurencję i jest zazdrosny o ludzką uwagę... w kuwetce już nie sypia,nie mieszka teraz sam tylko w "stadzie" damsko -męskim.pyszczy (z wzajemnośćią tylko z jednym psem).Z Tomciem(który mi teraz włazi w klawiaturę)uwielbia sie bawić /gryziać :) jak go przeniosłam to zaczął znaczyć teren podlewając ściany jak drzewa plus kanapę,potrafi też nalać na poduszkę na łóżku(!).tyle wad zalety liczne-jest bardzo posłuszny na spacerach(Tomcia już mam na głowie...:razz:) nie zaczepia innych psów,wołany zaparkowuje tyłem przy nogach... nie ma co jest psem idealnym i tak go reklamuję:) tylko dom bez samców i bez nadmiaru zwierząt i będzie OK! Quote
kobix Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 coronaaj prześlę wieczorkiem pw,ok? dziękuję ogromnie za pomoc dziś w nocy cholerne mrozy,lecę na działkę Quote
EVA2406 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Trzymam kciuki za rozsądny domek dla Guficzka. Ja teraz też mam sunię na wydłużonym tymczasie i mam ten sam problem z sikaniem na tapczany i dywany. Gdy zdjęłam dywan sika na kanapę. Sunia jest bardzo grzeczna, pięknie chodzi na spacerki, nawet bez smyczy. Już próbowałam spacerów co 2 godziny i też potrfi po pół godzinie od przyjścia ze spaceru nasikać. Może ma ktoś pomysł jak sunię tego oduczyć? Quote
coronaaj Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 kobix napisał(a):coronaaj prześlę wieczorkiem pw,ok? dziękuję ogromnie za pomoc dziś w nocy cholerne mrozy,lecę na działkę Jade jutro do TYch wyciagac pudle i cos moze jeszcze...przyslij jutro ale pewnie wrocimy pozno wiec nie ma pospiechu ale wyslij....odpisze jak wroce... Quote
__Lara Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 coronaaj, kontaktowałaś się w tej sprawie ze mną przez JOMĘ, przekazała mi, dziękuję ;) obecnie jednak nie mamy żadnego psiaka do transportu. Quote
__Lara Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 coronaaj, kontaktowałaś się w tej sprawie ze mną przez JOMĘ, przekazała mi, dziękuję ;) obecnie jednak nie mamy żadnego psiaka do transportu. Quote
kobix Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 z ogłoszeń cisza...ani jednego maila,telefonu:( mam nadzieję że ktoś jednak sie zachwyci Gufiakiem...? coronaaj pw (chyba)nie poszło,bo masz przepełnioną skrzynkę... Quote
EVA2406 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Śliczny Gufik nadal czeka na swój domek. Domku, gdzie jesteś? Quote
Lidan Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Tak niestety bywa gdy nic się nie dzieje ciekawego :hmmmm: Taki Gufiaczesk siedzi sobie spokojnie u kobix, nie marznie, nie głoduje, nikt mu łapki nie urwał ani oczu nie wydłubał to się już znudził niektórym. Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Dobra, zrobię mu allegro z tych zdjęć jakie są na wątku. Quote
Recommended Posts