Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kudełek jest malutkim psem właściwie wydaje się większy przez swoją sierść znaczy kołtun na kołtunie, mieszka w boxie z większymi i ruchliwymi psami przez to że jest taki mały i nieśmiały tamte kompletnie go sterroryzowały. Jak go odwiedzałam za 1 razem nawet z ziemi nie wstał... dziś trochę poszczekiwał ale nadal nieśmiało, Kudełek jest śliczny ale ani on to młody ani szczególnie przymilny no i ładny jest ale ja ledwo go zczaiłam z chordy innych psiaków, więc wątpie że ma szanse na nowy domek... Najsmutniejsze było to jak przyszła pani z panem i jakąś dziewczynką i podeszli do boxu i zaczeli się zachwycać takim jednym brązowym szczeniakiem a on tak chciał do nich wyjść że Kudełka biednego podeptał a oni go nawet niezauważyli... Pomoże ktoś kudełkowi?

Posted

zdjęcia porobiłam, ale nie mam usb bo zgubiłam więc nie mam jak wstawić. Pytałam dziś o Kudełka ale bardzo miły i uprzejmy pan nie chciał mi udzielić informacji bo stwierdził że ten pies ma jeszcze kwarantanne;/

Posted

Zrób chłopakowi zdjęcia i napisz w jakim jest wieku,a postaram się porobić mu ogłoszenia na innych portalach. Popytaj znajomych,rodziny. Może ktoś wziąłby go chociaż na DT.

Posted

ale zeby go wyjac stamtad to on musi byc po kwarantannie, psow na kwarantannie nie wydaja :shake:

moze poslesz mi te zdjecia mms-em? albo sprobuj zgrac na komputer przez bluetooth?
do czego on jest podobny? sznaucerowaty? spanielowaty? choc w przyblizeniu. I w jakim wieku? I czy to napewno chlopiec?

• 1 month later...