Kejciu Posted May 18 Author Posted May 18 Przepraszam że zaglądam tu z doskoku...miałam w ramach domu tymczasowgo kotka z nowotworem płaskonabłonkowym IV stopień więc leczenie paliatywne. Działo się dużo...w środę się rozstaliśmy więc trochę przeżywam jeszcze. Dodatkowo od soboty moja własna koteczka się pochorowała i też jesteśmy w trakcie diagnozy dlatego dziękuję za mega wytrwałość na wątku 1 Quote
Kamila Proc Posted May 18 Posted May 18 Dnia 18.05.2026 o 09:53, Kejciu napisał: Przepraszam że zaglądam tu z doskoku...miałam w ramach domu tymczasowgo kotka z nowotworem płaskonabłonkowym IV stopień więc leczenie paliatywne. Działo się dużo...w środę się rozstaliśmy więc trochę przeżywam jeszcze. Dodatkowo od soboty moja własna koteczka się pochorowała i też jesteśmy w trakcie diagnozy dlatego dziękuję za mega wytrwałość na wątku bardzo wspolczuje Quote
Kamila Proc Posted May 18 Posted May 18 Dnia 18.05.2026 o 05:00, Radek napisał: Dobrego dnia, dobrego tygodnia. bedzie 1 Quote
Kamila Proc Posted May 19 Posted May 19 Dnia 19.05.2026 o 15:11, Radek napisał: Kto chętny na ciasteczka? ciezko z tym, ale trzeba wierzyc 2 Quote
Radek Posted May 19 Posted May 19 Dnia 19.05.2026 o 15:44, Kamila Proc napisał: ciezko z tym, ale trzeba wierzyc Dlatego tu zaglądamy Quote
Radek Posted May 20 Posted May 20 Dnia 20.05.2026 o 16:14, Kamila Proc napisał: hopsi Też podrzucę. Dogo nie chce mi działać na telefonie I mogę tylko zaglądać jak nie jestem w pracy. Quote
Kejciu Posted May 21 Author Posted May 21 Dnia 20.05.2026 o 17:27, Radek napisał: Też podrzucę. Dogo nie chce mi działać na telefonie I mogę tylko zaglądać jak nie jestem w pracy. u mnie ten sam problem, mało tego czasem działa tylko na tel a na służbowym laptopie nie - nie wiem od czego to zależy. 1 Quote
Recommended Posts