Ninka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cioteczka LEYLA!!:loveu: Po offtopowalam troche na innych watkach, i juz jakie rezultaty!!! Tragedia z ta psia rodzinka :placz: Wolajcie znajomych!!! Quote
xxxx52 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nieszczesciem dla tej psiej rodziny ze nie urodzily sie mopsami:-(na wczoraj juz by mialy DT Quote
Ninka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 A DT tylko mopsom pomaga..? Moze by sie jednak na te oseski decydowalo.. Tu chodzi o ich zycie!!!:placz: Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ninka napisał(a):Cioteczka LEYLA!!:loveu: Po offtopowalam troche na innych watkach, i juz jakie rezultaty!!! Tragedia z ta psia rodzinka :placz: Wolajcie znajomych!!! Może ja łażę za Tobą:razz: Poproszę anett i Lu Gosiak, one mają dobrą rękę na NK, wyadoptowały już kilka sztuk:cool3: to dobre anołki są;) ja tak je poznałam, łyknęłam ich haczyk:evil_lol::evil_lol: Quote
Ninka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mozemy wszedzie chodzic parami!! Co 2 glowy, to nie jedna:loveu: Czekam na kolezanki, i zapraszam kolejne!! Quote
luka1 Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Maluch wrócił do suki - Pani, która daje jej jedzonko odebrała szczeniaka. Quote
Ninka Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Czyli wciaz do uratowania zostaje 7szczeniorow i matka...:placz: Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 luka1 napisał(a):Sunia z maluchami jest w DT - wpadłam tu i kamień z serca...ufff. Czego im potrzeba?? Quote
Recommended Posts