Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do pisania naszych osiagniec w nowym roku 2005 ! :) Zaczne od swoich ;)

SPIKE:

Champion UA
Rozpoczęty championat Słowacji
Rozpoczęty championat Litwy
Rozpoczęty championat Białorusi
4 x CAC ( CACIB - Trencin, CACIB - Wilno, Club Show - Brest, CACIB - Lviv )
1 x CACIB
2 x Res.CACIB
V-ce Zw.Wilna
Zwycięzca Klubu Białorusi
4 x NPwR ( CAC Białoruś, CWC Olsztyn, CACIB Lviv, CWC Białystok )
3 x BOB
1 x BOG
2 x BOG II
3 x CWC

Aktualizacja : 28.08.2005

Posted

Ja tez sie chce pochwalic ja tez ja tes :P w koncu beagle to prawie seter :lol:

CAC Bydgoszcz - CWC, BOB, BOG II
CACIB Wilno - CAC, CACIB Zw. Wilna 2005 :D

Posted

[quote name='Agasia']Ja tez sie chce pochwalic ja tez ja tes :P w koncu beagle to prawie seter :lol:

CAC Bydgoszcz - CWC, BOB, BOG II
CACIB Wilno - CAC, CACIB Zw. Wilna 2005 :D[/quote]

Gdzie Ty mi tu z tym beaglem?! :P Pisz sobie w VI gr.! :P Gratuluje Snoop pięknie się spisał! ;)

Posted

U nas skromnie, ale sezon dopiero sie zaczal a my tylko na razie w Polsce siedzimy :wink: I bylismy tylko na razie na jednej wystawie:
Głogów - 1 dosk. Zw. Ml.
Teraz beda Katowice, wiec bedziemy sie bic z Szalaputami o duze Zw.ml. by ukonczyc championat :evilbat:

Pozdrawiam :]

Posted

[quote name='Shanny..']U nas skromnie, ale sezon dopiero sie zaczal a my tylko na razie w Polsce siedzimy :wink: I bylismy tylko na razie na jednej wystawie:
Głogów - 1 dosk. Zw. Ml.
Teraz beda Katowice, wiec bedziemy sie bic z Szalaputami o duze Zw.ml. by ukonczyc championat :evilbat:

Pozdrawiam :][/quote]

Szałaputy nie odpuszczą! :P Będziemy dzielnie walczyć! ;) Bo my tez chcemy konczyc Championat Młodzieżowy Dantusiowi... :)

Posted

Cześć Wam
Korzystając z chwilowego dostępu do netu ,pochwalę Chapsika

CAC, CACIB, BOB, Zw Wilna, III BOG :lol:

My w tym roku przede wszystkim chcemy stać się psem użytkowym aby móc skończyć CHampionaty Czech i Słowacji

Pochwalę się jeszcze moim nowym skarbem,jest to Gordon 9miesięczny :D

pozdrowionka
Chapsikowa

Posted

Nawet nie wiecie, jak ja Wam zazdroszcze :D ....Najbardziej tego, ze macie seterki( kiedys tez bede miala :P ), ale w osiagnienciach wystawowych tez jest co Wam pozazdroscic :wink:

Ps.Chapsio, gratuluje slicznego(napewno :D ) gordonka :P

pozdrawiam :D

Posted

No i my po Katowicach :D
1 dosk, Zw. Mł., Najlepszy Junior w Rasie, ukończony Championat Młodzieży. :D
Podrawiam
PS. Do Marty: Dlaczego nie było Dantego??? Jakos nie powalczylismy...
:-?
Ale to prawda, ja wystawialam Rubina od kiedy skonczyl 9 mies. i sie nie dziwie, ze Dante tez rozpoczyna tak szybko.
Do swierza&fox: bedziesz miala kiedys seterka, to i bedziesz wygrywac, ale na razie daj nam sie nacieszyc sukcesami nim wejdziesz ze swoja "tajna bronia" :wink: Zartuje oczywiscie :) Ja tez jednak dluuuugo czekalam na swojego setera.

Posted

Shanny: Ta "tajna bron" to.. seterek??:)......Nooo ja jeszcze poczekam na setera z dobre pare lat.... :( A tak propo wystaw, to ja sie wogole na nich nie znam :oops: :oops: ,no coz :wink: )A i jeszcze raz gratuluje sukcesow wystawowych :D
pozdrawiam

Posted

Oczywiscie, ze seterek. Tylko, ze z biegiem czasu importowane sa coraz lepsze psy, wiec bedziesz miala w czym przebierac :wink:
A co do wystaw, to nie jest to takie skomplikowane. Zreszta seteziarze sa otwarci i wszyscy praktycznie sie znaja, wiec z nasza pomoca bys szybko zalapala o co w tym wszystkim chodzi (bo tak ze mna bylo :wink: ).
Mam jednak nadzieje ze te "kilka lat" zmieni sie wkrotce na "kilka miesiecy" i nie bedziesz musiala tyle czekac. :D
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Shanny..']
A co do wystaw, to nie jest to takie skomplikowane. Zreszta seteziarze sa otwarci i wszyscy praktycznie sie znaja, wiec z nasza pomoca bys szybko zalapala o co w tym wszystkim chodzi (bo tak ze mna bylo :wink: ).
Mam jednak nadzieje ze te "kilka lat" zmieni sie wkrotce na "kilka miesiecy" i nie bedziesz musiala tyle czekac. :D
Pozdrawiam[/quote]

Shanny, dzieki- nawet nie wiesz, jak poprawilas mi humor tymi ostatnimi slowami :D

A tak propo wystaw, to jestem zupelnie "zielona" :roll: :oops: :oops: i mam nadzieje, ze "zapoznacie mnie " troche z tym tematem :wink: w kazdym razie bylabym bardzo wdzieczna za wszelkie informacje :) :wink:

pozdrawiam;)

• 2 months later...
Posted

Gratuluję wam bardzo!
Do moich sukcesów doszło od czasu Katowic:
Opole - dosk. I, Zw.Mł.
Jelenia Góra - dosk. I, CWC, NPwR, BOB, BOG!!! Tym "małym" sukcesem rozpoczęliśmy championat pl w klasie pośredniej :wink: :D

Widzimy sie w Lesznie/Krakowie?
Pozdrawiam