gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Zapraszam do pisania naszych osiagniec w nowym roku 2005 ! :) Zaczne od swoich ;) SPIKE: Champion UA Rozpoczęty championat Słowacji Rozpoczęty championat Litwy Rozpoczęty championat Białorusi 4 x CAC ( CACIB - Trencin, CACIB - Wilno, Club Show - Brest, CACIB - Lviv ) 1 x CACIB 2 x Res.CACIB V-ce Zw.Wilna Zwycięzca Klubu Białorusi 4 x NPwR ( CAC Białoruś, CWC Olsztyn, CACIB Lviv, CWC Białystok ) 3 x BOB 1 x BOG 2 x BOG II 3 x CWC Aktualizacja : 28.08.2005 Quote
Iwona. Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu wystawowego :D ciekawe jaką długą listę będziesz miała pod koniec roku :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Nie zapeszajac - plany sa duze! ;) Quote
Agasia Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ja tez sie chce pochwalic ja tez ja tes :P w koncu beagle to prawie seter :lol: CAC Bydgoszcz - CWC, BOB, BOG II CACIB Wilno - CAC, CACIB Zw. Wilna 2005 :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 [quote name='Agasia']Ja tez sie chce pochwalic ja tez ja tes :P w koncu beagle to prawie seter :lol: CAC Bydgoszcz - CWC, BOB, BOG II CACIB Wilno - CAC, CACIB Zw. Wilna 2005 :D[/quote] Gdzie Ty mi tu z tym beaglem?! :P Pisz sobie w VI gr.! :P Gratuluje Snoop pięknie się spisał! ;) Quote
Agasia Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Na VI nudno :P A tu takie wyslanniki gwiezdne rozkrecaja forum ;) Spike rowniez slicznie sie spisal 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 No dobra dobra juz wszyscy wiedza ze Spike sie slicznie spisal wiec uciekaj na VI gr.! :P Quote
Shanny.. Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 U nas skromnie, ale sezon dopiero sie zaczal a my tylko na razie w Polsce siedzimy :wink: I bylismy tylko na razie na jednej wystawie: Głogów - 1 dosk. Zw. Ml. Teraz beda Katowice, wiec bedziemy sie bic z Szalaputami o duze Zw.ml. by ukonczyc championat :evilbat: Pozdrawiam :] Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 [quote name='Shanny..']U nas skromnie, ale sezon dopiero sie zaczal a my tylko na razie w Polsce siedzimy :wink: I bylismy tylko na razie na jednej wystawie: Głogów - 1 dosk. Zw. Ml. Teraz beda Katowice, wiec bedziemy sie bic z Szalaputami o duze Zw.ml. by ukonczyc championat :evilbat: Pozdrawiam :][/quote] Szałaputy nie odpuszczą! :P Będziemy dzielnie walczyć! ;) Bo my tez chcemy konczyc Championat Młodzieżowy Dantusiowi... :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 Asia szukaj kogos kto poprze Arisland! :) Ja oczywiscie popieram, ale trzymam kciuki za Dante ;) Quote
Chapsio Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Cześć Wam Korzystając z chwilowego dostępu do netu ,pochwalę Chapsika CAC, CACIB, BOB, Zw Wilna, III BOG :lol: My w tym roku przede wszystkim chcemy stać się psem użytkowym aby móc skończyć CHampionaty Czech i Słowacji Pochwalę się jeszcze moim nowym skarbem,jest to Gordon 9miesięczny :D pozdrowionka Chapsikowa Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Gratulacje jeszcze raz Agatko! ;) Quote
Shanny.. Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ja nie narzekam, mam małą grupkę kibiców :evilbat: A tak na marginesie to Dante ma więcej czasu na championat, bo nam się już czas kończy :roll: Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Mysle, ze nie myslalas tak jak mialas psa w wieku 10 miesiecy a stawalas w konkurencji z pieskiem w wieku 15 mies. ;) Co bedzie to bedzie :) Quote
Świerza&Fox Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Nawet nie wiecie, jak ja Wam zazdroszcze :D ....Najbardziej tego, ze macie seterki( kiedys tez bede miala :P ), ale w osiagnienciach wystawowych tez jest co Wam pozazdroscic :wink: Ps.Chapsio, gratuluje slicznego(napewno :D ) gordonka :P pozdrawiam :D Quote
Shanny.. Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No i my po Katowicach :D 1 dosk, Zw. Mł., Najlepszy Junior w Rasie, ukończony Championat Młodzieży. :D Podrawiam PS. Do Marty: Dlaczego nie było Dantego??? Jakos nie powalczylismy... :-? Ale to prawda, ja wystawialam Rubina od kiedy skonczyl 9 mies. i sie nie dziwie, ze Dante tez rozpoczyna tak szybko. Do swierza&fox: bedziesz miala kiedys seterka, to i bedziesz wygrywac, ale na razie daj nam sie nacieszyc sukcesami nim wejdziesz ze swoja "tajna bronia" :wink: Zartuje oczywiscie :) Ja tez jednak dluuuugo czekalam na swojego setera. Quote
Świerza&Fox Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Shanny: Ta "tajna bron" to.. seterek??:)......Nooo ja jeszcze poczekam na setera z dobre pare lat.... :( A tak propo wystaw, to ja sie wogole na nich nie znam :oops: :oops: ,no coz :wink: )A i jeszcze raz gratuluje sukcesow wystawowych :D pozdrawiam Quote
Shanny.. Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Oczywiscie, ze seterek. Tylko, ze z biegiem czasu importowane sa coraz lepsze psy, wiec bedziesz miala w czym przebierac :wink: A co do wystaw, to nie jest to takie skomplikowane. Zreszta seteziarze sa otwarci i wszyscy praktycznie sie znaja, wiec z nasza pomoca bys szybko zalapala o co w tym wszystkim chodzi (bo tak ze mna bylo :wink: ). Mam jednak nadzieje ze te "kilka lat" zmieni sie wkrotce na "kilka miesiecy" i nie bedziesz musiala tyle czekac. :D Pozdrawiam Quote
Świerza&Fox Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Shanny..'] A co do wystaw, to nie jest to takie skomplikowane. Zreszta seteziarze sa otwarci i wszyscy praktycznie sie znaja, wiec z nasza pomoca bys szybko zalapala o co w tym wszystkim chodzi (bo tak ze mna bylo :wink: ). Mam jednak nadzieje ze te "kilka lat" zmieni sie wkrotce na "kilka miesiecy" i nie bedziesz musiala tyle czekac. :D Pozdrawiam[/quote] Shanny, dzieki- nawet nie wiesz, jak poprawilas mi humor tymi ostatnimi slowami :D A tak propo wystaw, to jestem zupelnie "zielona" :roll: :oops: :oops: i mam nadzieje, ze "zapoznacie mnie " troche z tym tematem :wink: w kazdym razie bylabym bardzo wdzieczna za wszelkie informacje :) :wink: pozdrawiam;) Quote
Shanny.. Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 No jasne :D Tylko musimy chyba przeniesc rozmowe na inny topic, bo zchodzimy z tematu i nas zaraz pogonia :wink: Pozdrawiam Quote
Świerza&Fox Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Shanny, dokladnie :wink: , dlatego zrobie zaraz topik" WYSTAWY-CO I JAK?" :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Do naszych sukcesów doszło jeszcze: CAC - Białoruś Rozpoczęcie championatu Białorusi NPwR Zw.Klubu Białorusi BOB BOG II ;) Quote
Shanny.. Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Gratuluję wam bardzo! Do moich sukcesów doszło od czasu Katowic: Opole - dosk. I, Zw.Mł. Jelenia Góra - dosk. I, CWC, NPwR, BOB, BOG!!! Tym "małym" sukcesem rozpoczęliśmy championat pl w klasie pośredniej :wink: :D Widzimy sie w Lesznie/Krakowie? Pozdrawiam Quote
Recommended Posts