Estera Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Pani nie przyjechała. Nie zadzwoniła. Nawet smsa nie wysłała, że nie przyjdzie. Dzwoniłam, chciałam opier***** tel. nie odebrała. Wysłalam smsa jak ochłonęłam. Ehh...tak się nie robi :roll: Quote
psiama Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Skąd my to znamy ........ :mad: Estero, o wiele lepiej, że to sie tak kończy (nim się zacznie), niż gdyby kot miał trafić w nieodpowiedzialne ręce i strach pomyślec co dalej ..... :eek2: Quote
Estera Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 My z chłopakami się przypominamy:) Zygzak I Zaki Quote
psiama Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zdjęcie miesiąca :diabloti:. Cudowności :loveu: Quote
Estera Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Zaki ma domek! Pan bardzo miły, sympatyczny. Sam chciał być w kontakcie i pytał czy może dzwonić jak będzie miał jakiś problem :) Jestem pozytywnej myśli. Zaczku wszystkiego dobrego w nowym domku! :loveu: Jutro przyjeżdża pewna Pani do Zygzaka, zobaczymy co z tego się wykluje. Quote
psiama Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Takie cudne tygrysy, nie ma co się dziwić. Trzymam za Zagzasia :multi: Quote
Estera Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Na Zygzaku ciąży klątwa :roll: Pani ... nie przyjechała ,ani nie dała żadnego znaku :/ Quote
psiama Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Życie nauczyło, że tak bywa ..... Choc niezmiennie wtedy mnie krew zalewa :mad:. Ale zawsze sobie uzmysławaim, że chwała, że tak poznajemy sie na tych pseudofajnych kociarzach. Bo duzo gorzej byłoby, gdyby kociak pozanł się na takim człowieku będąc już u niego .... :shake:. A tam klątwa. Swoją Dużą tymczasowa kocha i tyle :diabloti:. Quote
Estera Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 To niech przestanie kochać i się wyprowadza :lol: Bo za bardzo się przyzwyczaję i co wtedy? :lol: Quote
psiama Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Estera napisał(a):To niech przestanie kochać i się wyprowadza :lol: Bo za bardzo się przyzwyczaję i co wtedy? :lol: Zostanie ... ? :cool3: :roll: Quote
Estera Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Zygzak nie zostanie, bo dzisiaj zawiozłam go do nowego domku :loveu: Ma dobry, kochajacy i dopowiedzialny domek z dwoma psami i ogrodkiem :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Estera napisał(a):Zygzak nie zostanie, bo dzisiaj zawiozłam go do nowego domku :loveu: Ma dobry, kochajacy i dopowiedzialny domek z dwoma psami i ogrodkiem :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts