LittleMy Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Strzałka to młodziutka sunia, ale już ciężko doświadczona przez los i nieodpowiedzialność człowieka. Wszystko wskazuje na to, że została wyrzucona przy ruchliwej drodze prowadzącej do Warszawy. Czy przeszkadzała komuś w wakacyjnych planach? Nie spełniła czyichś oczekiwań? Jedno jest pewne, gdyby nie nasza wolontariuszka Magda, która ją wypatrzyła jadąc samochodem, jej los mógłby być tragiczny. Teraz jednak Strzałka jest już bezpieczna. Przebywa w domu tymczasowym i po wszystkich badaniach, szczepieniach i sterylizacji będzie szukała nowego domu, gdzie nikt się nie pozbędzie jej jak popsutej zabawki. Zaraz po jej znalezieniu, Strzałka trafiła do kliniki na ul. Białobrzeskiej, gdzie została odrobaczona. Miała też zrobione usg i szczepienia. Niedługo, jeśli nie będzie przeciwwskazań, zostanie poddana zabiegowi sterylizacji. kontakt : [email protected] tel 510 119 550 Quote
losiczka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ślicznocha!!!!kibicuje domkowi tymczasowemu bo znam osobiście:evil_lol: taka słodka sunia....nikt nie zagląda nawet??? Quote
pinkmoon Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Skoro jest w DT, to wiadomo o niej już coś więcej? Jaka do ludzi, do dzieci, psów, kotów? Zostaje sama w mieszkaniu? Nauczona czystości, chodzi na smyczy, boi się czegoś? Chętnie porobię jej ogłoszenia z większą ilością informacji ;) Quote
LittleMy Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 więcej info wkrótce, na razie wiem, że jest bardzo przyjazna, z psami i z ludźmi nie ma problemu, nie wiem, jak z kotami, ale ona jest taka urocza, że mam nadzieję, że też nie ;) czystości oczywiście nauczona, chodzenia na smyczy też. niedługo będzie wysterylizowana. Quote
LittleMy Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Wklejam, co napisała Magda, tymczasowa opiekunka : Strzałka jest u nas półtora miesiąca, przez ten czas przyzwyczaiła się do mieszkania w domu, jest spokojna, posłuszna, uwielbia się przytulać i bawić. Jest ciekawska, wszystko ją interesuje; na smyczy chodzi dobrze, choć czasem mocno ciągnie - mimo niedużego rozmiaru ma bardzo dużo siły. Nie sprawia problemów gdy zostaje sama w domu, choć lepiej zostawić jej coś do gryzienia, nie załatwia się już w domu, początkowo zdażyło się jej to kilka razy, ale szybko nauczyła załatwiać się na zewnątrz. Z naszymi psami bardzo się zaprzyjaźniła, z obcymi jest różnie - raz się boi, innym razem chce się bawić. Koty ją intrygują - jest nimi zainteresowana ale nie wie, co ma robić. Z ludźmi też jest różnie, czasem się boi, lecz jeśli widzi przyaźnie nastawioną osobę to nie ma problemu. No i bardzo lubi jeździć samochodem. Strzałka będzie niedługo wysterylizowana, szczepienia ma aktualne, jest odrobaczona i czeka na nowych właścicieli. Quote
pinkmoon Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zrobiłam małej ogłoszenia na: gumtree.pl animalia.pl e-zwierzak.pl adopcjapsa.pl morusek.pl Śliczna jest :) Quote
LittleMy Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 pinkmoon napisał(a):Zrobiłam małej ogłoszenia na: gumtree.pl animalia.pl e-zwierzak.pl adopcjapsa.pl morusek.pl Śliczna jest :) dzięki wielkie :loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Słuchajcie, dostałam dzisiaj maila w sprawie Strzałki (pomimo że w ogłoszeniach były inne dane kontaktowe te co w pierwszym poście, ale ok) "Witam serdecznie.Mam pytanie kiedy będzie suczka wysterylizowana.czy mogę liczyć na inne zdjęcia suczki? czy jest możliwość dowozu suczki w woj.dolnośląskie" LittleMy, wysyłam Ci na PW adres z którego przyszło to zapytanie, jeśli możesz to skontaktuj się z Panią ;) Quote
LittleMy Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 dzięki, dzięki, podesłałam to dalej i pani już dostała odpowiedź. suczka jest umówiona na sterylkę we wrześniu. no to trzymamy kciuki ;) Quote
losiczka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 no z tego co się dowiedziałam DT chyba zostanie jednak DS:multi: Quote
Recommended Posts