Neczka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nikt do Cola nie zaglądnął od miesiąca :-o No ludziska, co z Wami ? To wyjaśnić można jedynie zapracowaniem przy ogłaszaniu psiaków, lub ciągłymi wyjazdami do schronisk :mad: Quote
ula_cz Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 "A jaki problem jest z tym psem tak dokladniej... tylko to ze sie nie zgadza z innymi psami czy tez o to ze moze zaatakowac wlasciciela??" takie dostałam zapytanie na jednym z serwisów. Quote
Weronia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 ula_cz napisał(a):"A jaki problem jest z tym psem tak dokladniej... tylko to ze sie nie zgadza z innymi psami czy tez o to ze moze zaatakowac wlasciciela??" takie dostałam zapytanie na jednym z serwisów. Napisz proszę tej osobie, że Kolo jest bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi. Quote
_ogonek_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Neczka, bo ja tak to tłumaczę... Zatrzęsienie potrzebujących i właśnie mam kilkadziesiąt psów do ogłoszenia, nieźle nie? jeszzce teksty plakty... czasami niedobrze mi sie juz robi i chce wziac "urlop" ale nie umiem... Quote
Neczka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 A&S, mam to samo... psiaków w schronisku 190 i tyle ogłoszeń trzeba :shake: Zrobić wszystkim fajne zdjęcia, opisać + jeszcze kociaki są... Ale da się radę ;) Jak się chce, to potrafi :roll: Ula, Pani odpisała ? :cool3: Quote
ula_cz Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nie :( a macie jakieś inne zdjęcia Coli nowy opis to w tygodniu bym porobiła ogłoszenia :-) Quote
_ogonek_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Neczka wiem co to za ból... ale nic podniosę Cola Quote
PaLoMa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 dzwoniła wczoraj sympatyczna nawet babeczka z Ostrowa..;) będzie za 2tygodnie w Poznaniu, więc odwiedzi Cola;) trzymam kciuki:loveu: Quote
maarit Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????? Była ta Pani????:cool3: Quote
PaLoMa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dzwonil tez jeden pan z okolic Konina,ale stwierdzil,ze Colo moglby byc suczka..;/ :placz::placz::placz: Quote
Weronia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Piesek już w domu !!! :) Dziękujemy wszystkim za ogłoszenia! Quote
Molli Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Weronia napisał(a):Piesek już w domu !!! :) Super :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts