tigrunia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ale pięknie :loveu: [url]http://images49.fotosik.pl/243/9b5a7631f60eae99med.jpg[/url] :loveu: Cześć w Nowym Roku :multi: Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [URL]http://images48.fotosik.pl/243/ac97941e288d098cmed.jpg[/URL] Ale się fajnie przyczaił :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [url]http://images48.fotosik.pl/243/ac97941e288d098cmed.jpg[/url] ale się zakamuflował :) A widoki z okna cudne, -zazdroszczę :roll: Quote
iwa63 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy niedzielnie ślicznego Cocusia i jego Pańcię Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Witamy wieczorkiem :loveu: Widoczek mam ladny ale nie zawsze fajnie jest mieszkac w lesie ... :roll: A Coco uwielbia biegac po lesie i sie chowac i nawet snieg mu nie przeszadza ;) Quote
Marzena* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Nati28']Witamy wieczorkiem :loveu: Widoczek mam ladny ale nie zawsze fajnie jest mieszkac w lesie ... :roll: A Coco uwielbia biegac po lesie i sie chowac i nawet snieg mu nie przeszadza ;)[/QUOTE] My niestety lasu tak blisko nie mamy :( Trzeba autkiem podjechać ;) Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Śliczny kawaler w śniegu, Yoko też śnieg bardzo się podoba :) Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czemu Nati wymien mi tu zara Za i Przeciw ;) ja tam bym chciala z dala od ludzi.. Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']Czemu Nati wymien mi tu zara Za i Przeciw ;) ja tam bym chciala z dala od ludzi..[/QUOTE] Za: oczywscie fajnie z dala od szumu i ludzi, duzo miejsca do biegania z psem, wlasny ogrod :) Przeciw: wszedzie daleko i ciemno jak wracam do domu wieczorem (nie mamy latarni) Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 O fakt to niebezpiecznie...ja tam by oprocz yorkow jeszcze stado duzych psow miala..:) Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']O fakt to niebezpiecznie...ja tam by oprocz yorkow jeszcze stado duzych psow miala..:)[/QUOTE] Ja bym chciala ale rodzice .... :roll: Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Uu no na takim odludziu dla swojego bezpieczenstwa bym duzego psa miala:) widocznie u Was jest spokojnie:) wiec nie ma potrzeby;) Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']Uu no na takim odludziu dla swojego bezpieczenstwa bym duzego psa miala:) widocznie u Was jest spokojnie:) wiec nie ma potrzeby;)[/QUOTE] No tu jest spokojnie tylko tyle ze ciemno ;) Quote
Pegaza Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No to nosisz pewnie latarki ze soba w kieszeniach?;) Quote
Nati28 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Pegaza']No to nosisz pewnie latarki ze soba w kieszeniach?;)[/QUOTE] Mam w telefonie, ale wczesniej nosilam ;) Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A ja bym chciała mieszkać z dala od miasta :) I ciemność by mi nie przeszkadzała :) Zawsze się znajdą za i przeciw... Quote
Doti1986 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oj ja tez bym chciała mieszkać pod miastem najlepiej w jakiejś malej miejscowości pod lasem gdzie będzie cisza i spokój:) Quote
Natalia&Lola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oj ja się piszę pod tym co napisala Doti, ja też chcę domek w cichej okolicy gdzieś pod lasem:D Pozdrowienia dla Coco. Quote
Karolina. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 O proszę, to chyba zawsze tak jest, że ci co mieszkają w mieście, to chcą na wieś, a ci co na wsi, to do miasta :D Ja mieszkam w miasteczku, (czyli tak pomiędzy: ni to wieś ni to miasto; są pola i łąki, lasy, ale są też sklepy, bank, dom kultury, szkoła, przedszkole itd.) ale baardzo bym chciała mieszkać w większym mieście :) Zawsze wszędzie bliżej, można wyjść do kina, na pizze, czy na miasto, a tutaj nie ma co robić :roll: Nawet na przykładzie psów, to karmy nie mogę nigdzie dostać, bo wszędzie albo same pedigree, albo chappi :-( I co, trzeba przez internet zamawiać, a to też nie wiadomo kiedy przyjdzie, bo z tymi paczkami różnie bywa... albo dojdzie na czas i pies będzie miał co jeść, albo nie... dobrze że znalazłam takiego zoogloga, w którym jest RC, chociaż tyle dobrego :multi: Moja ciocia mieszka na wsi, i owszem, ma dużo pól, łąk, gdzie może wybiegać swoją spanielkę :) Ale tam jest taka mentalność ludzi, że wszystkie psy na są łańcuchach, i jak ludzie widzą że wychodzisz z psem na spacer, na pola, żeby sobie pobiegał, to robią wielkie oczy, i mówią że jesteś nienormalna :roll: Że nie masz co w domu robić, tylko psem się zajmujesz... niestety, ale tak już jest. [SIZE=1]Ale się rozpisałam...[/SIZE] Quote
Nati28 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Witam wieczorkiem :loveu: Dopier co z uczelni wrocila, myslalam ze zasne na wykladzie z chemii tak sie odzwyczailam :shake: a juro na 8 :placz: Quote
*Jot* Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']O proszę, to chyba zawsze tak jest, że ci co mieszkają w mieście, to chcą na wieś, a ci co na wsi, to do miasta :D Moja ciocia mieszka na wsi, i owszem, ma dużo pól, łąk, gdzie może wybiegać swoją spanielkę :) Ale tam jest taka mentalność ludzi, że wszystkie psy na są łańcuchach, i jak ludzie widzą że wychodzisz z psem na spacer, na pola, żeby sobie pobiegał, to robią wielkie oczy, i mówią że jesteś nienormalna :roll: Że nie masz co w domu robić, tylko psem się zajmujesz... niestety, ale tak już jest. [/QUOTE] Ja mieszkam na wsi i nigdy bym nie chciała mieszkać w mieście :shake: U nas wiekszość ludzi chodzi na spacery ze swoimi psami.Ale też są jeszcze tacy ludzie co twierdzą iż jest to niepotrzebne bo to "tylko pies" :angryy: Cześć Cocolinki :multi: Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja dziś musiałam wstać o 7.15 zaprowadzić mojego Rafałka do przedszkola i po południu ledwo co na nogach stałam ;) A na uczelnię w sobotę... oj będzie się działo... Quote
Recommended Posts