Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wieczorkiem :loveu:
Widoczek mam ladny ale nie zawsze fajnie jest mieszkac w lesie ... :roll:

A Coco uwielbia biegac po lesie i sie chowac i nawet snieg mu nie przeszadza ;)

Posted

[quote name='Nati28']Witamy wieczorkiem :loveu:
Widoczek mam ladny ale nie zawsze fajnie jest mieszkac w lesie ... :roll:

A Coco uwielbia biegac po lesie i sie chowac i nawet snieg mu nie przeszadza ;)[/QUOTE]

My niestety lasu tak blisko nie mamy :( Trzeba autkiem podjechać ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Czemu Nati wymien mi tu zara Za i Przeciw ;)
ja tam bym chciala z dala od ludzi..[/QUOTE]

Za: oczywscie fajnie z dala od szumu i ludzi, duzo miejsca do biegania z psem, wlasny ogrod :)
Przeciw: wszedzie daleko i ciemno jak wracam do domu wieczorem (nie mamy latarni)

Posted

[quote name='Pegaza']O fakt to niebezpiecznie...ja tam by oprocz yorkow jeszcze stado duzych psow miala..:)[/QUOTE]

Ja bym chciala ale rodzice .... :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Uu no na takim odludziu dla swojego bezpieczenstwa bym duzego psa miala:)
widocznie u Was jest spokojnie:) wiec nie ma potrzeby;)[/QUOTE]

No tu jest spokojnie tylko tyle ze ciemno ;)

Posted

O proszę, to chyba zawsze tak jest, że ci co mieszkają w mieście, to chcą na wieś, a ci co na wsi, to do miasta :D
Ja mieszkam w miasteczku, (czyli tak pomiędzy: ni to wieś ni to miasto; są pola i łąki, lasy, ale są też sklepy, bank, dom kultury, szkoła, przedszkole itd.) ale baardzo bym chciała mieszkać w większym mieście :)
Zawsze wszędzie bliżej, można wyjść do kina, na pizze, czy na miasto, a tutaj nie ma co robić :roll:

Nawet na przykładzie psów, to karmy nie mogę nigdzie dostać, bo wszędzie albo same pedigree, albo chappi :-( I co, trzeba przez internet zamawiać, a to też nie wiadomo kiedy przyjdzie, bo z tymi paczkami różnie bywa... albo dojdzie na czas i pies będzie miał co jeść, albo nie... dobrze że znalazłam takiego zoogloga, w którym jest RC, chociaż tyle dobrego :multi:

Moja ciocia mieszka na wsi, i owszem, ma dużo pól, łąk, gdzie może wybiegać swoją spanielkę :) Ale tam jest taka mentalność ludzi, że wszystkie psy na są łańcuchach, i jak ludzie widzą że wychodzisz z psem na spacer, na pola, żeby sobie pobiegał, to robią wielkie oczy, i mówią że jesteś nienormalna :roll: Że nie masz co w domu robić, tylko psem się zajmujesz... niestety, ale tak już jest.

[SIZE=1]Ale się rozpisałam...[/SIZE]

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']O proszę, to chyba zawsze tak jest, że ci co mieszkają w mieście, to chcą na wieś, a ci co na wsi, to do miasta :D

Moja ciocia mieszka na wsi, i owszem, ma dużo pól, łąk, gdzie może wybiegać swoją spanielkę :) Ale tam jest taka mentalność ludzi, że wszystkie psy na są łańcuchach, i jak ludzie widzą że wychodzisz z psem na spacer, na pola, żeby sobie pobiegał, to robią wielkie oczy, i mówią że jesteś nienormalna :roll: Że nie masz co w domu robić, tylko psem się zajmujesz... niestety, ale tak już jest.

[/QUOTE]

Ja mieszkam na wsi i nigdy bym nie chciała mieszkać w mieście :shake:
U nas wiekszość ludzi chodzi na spacery ze swoimi psami.Ale też są jeszcze tacy ludzie co twierdzą iż jest to niepotrzebne bo to "tylko pies" :angryy:

Cześć Cocolinki :multi: