Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://images40.fotosik.pl/234/602c08231aed6bfbmed.jpg[/URL] szalooony :evil_lol: Gracja na śnieg w ogóle nie chce wychodzić. Oj już widzę te kulki ze śniegu na łapach i podwoziu po takim szaleństwie :eviltong: Przy PONie to przerabiałam, tylko na trochę większą skalę :evil_lol:

Posted

Witamy wieczorkiem :loveu:
Ja tez sie dziwie mojemu psu ze mu tak nie zimno brrr

[quote name='*kleo*'][URL]http://images40.fotosik.pl/234/602c08231aed6bfbmed.jpg[/URL] szalooony :evil_lol: Gracja na śnieg w ogóle nie chce wychodzić. Oj już widzę te kulki ze śniegu na łapach i podwoziu po takim szaleństwie :eviltong: Przy PONie to przerabiałam, tylko na trochę większą skalę :evil_lol:[/QUOTE]

Tak, tak kulki byly, ale zostaly zmyte ;)

Posted

Witam wszystkich wieczorkiem :loveu:

zapomnialam napisac ze 13 grudnia minelo pol roku jak Coco jest u mnie :multi: Pamietam jakby to bylo wczoraj jak jechalam te 9 h na drugi koniec polski po niego ;) Szkoda ze nie wiem kiedy on ma urodziny, wiec chya bedziemy je obchodzic tego dnia kiedy do na przyjechal :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']To Wy go macie dopiero pol roku myslalam ze troche dluzej...
a powiedz jak sie przyzwyczail szybko?[/QUOTE]

Tak dopiero pol roku ;)
On sie bardzo szybko przyzwyczail, sama bylam zdziwiona

Posted

[quote name='jot11']U nas tylko mrozi i mrozi.Śniegu nic :shake:

Cześć Cocolinki :loveu:[/QUOTE]
to ja wyszlam wieczorem na spacer z psami i mnie szoklo tyle sniegu..2 godziny wczesniej bylo tak malusio...Pipi byla nim zachwycona gorzej z Livi ona zdecydowanie jest latowa dziewczyną;) Somie tez nie przeszkadza...

Posted

[quote name='Pegaza']to ja wyszlam wieczorem na spacer z psami i mnie szoklo tyle sniegu..2 godziny wczesniej bylo tak malusio...Pipi byla nim zachwycona gorzej z Livi ona zdecydowanie jest latowa dziewczyną;) Somie tez nie przeszkadza...[/QUOTE]

Daria na co czekasz? Przysyłaj mi ten snieg :diabloti:

Hej Cocolinki :loveu:

Posted

[quote name='Yoko2009']Witamy porannie:) Nadal macie śnieg????[/QUOTE]

Cześć Cocusie:multi: U nas też już śnieg spadł i leży, tak ze nie jesteśmy gorsi od Was. Zdjęcia Coco na śniegu piękne. Jego ma co grzać, więc ubierać się nie musi. A jaka swoboda przy tym:eviltong: Ja, jak Ivcia pierwszy raz włożyłam w kombinezon zimowy, to poruszał się tak jakoś dziwnie, jakby był cały powiązany:diabloti:. Teraz już jest lepiej.
Pozdrawiamy Was z rana!

Posted

Moja Pixi to szaeje w śniegu wskakuje w te najgłębsze zaspy i buszuje :) strasznie jej się zima podoba bo cały czas pod drzwiami czeka żeby z nią pobiegać po dworze tylko pańcia nie ma siły:)

Posted

Witamy wszystkich wieczorkiem :loveu:

[quote name='Yoko2009']Witamy porannie:) Nadal macie śnieg????[/QUOTE]

mamy tyle sniegu ze to juz przesada mala, ale to napewno dlatego ze ja na odludziu mieszkam :evil_lol: