ewatonieja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Amiś nie sprawa żadnych kłopotów, jest psem idealnym najlepszy dom byłby u osoby w wieku emerytalnym a do takich dotrzec można poprzez ogłoszenia w gazecie Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 No to kto może zrobić takie ogłoszenie w jakiejś poczytnej gazecie? Myślę, że warto zainwestować pare dyszek (czy ktoś wie ile?) i zrobić porządne ogłoszenie ze zdjęciem. Można jakąś zbiórkę (np. po 5 zł) zorganizować na ten cel :???: Quote
NusiaiJa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lidan napisał(a):No to kto może zrobić takie ogłoszenie w jakiejś poczytnej gazecie? Myślę, że warto zainwestować pare dyszek (czy ktoś wie ile?) i zrobić porządne ogłoszenie ze zdjęciem. Można jakąś zbiórkę (np. po 5 zł) zorganizować na ten cel :???: nie ma sprawy, tylko proszę o konkrety: jakie konto i inne dane do przelewu i napewno kilka piątek wpłynie ;);) Quote
Lidan Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 NusiaiJa napisał(a):nie ma sprawy, tylko proszę o konkrety: jakie konto i inne dane do przelewu i napewno kilka piątek wpłynie ;);) No to kto może zająć się tym ogłoszeniem :roll: Jest tu ktoś z doświadczeniem w tych sprawach :???: Quote
Niewiasta_21 Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Przydałoby sie po dogo poszukac osób które mają wejscie do gazet,zeby mozna było psiaki poogłaszać. Moze przez mape dogo poszukac. Quote
NusiaiJa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 eee, myślę, że wystarczy iść i normalne ogłoszenie zamieścić. do tego chyb nie potrzebne są znajomośc?! Ja nie jestem z Łodzi ale to nie był by dla mnie problem iść do gazety i zamieścić takie ogłoszenie. Tylko trzeba iść wmiarę wcześniej na jakieś trzy, cztery dni przed ukazaniem się gazety. Ja też teraz w swoim mieście takie będę zamieszczać. Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 najlepiej ogłoszenie ze zdjęciem, przeciez dużym atutem Amisia jest jego wygląd typowej przytulanki Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 przy takiej ilosci ogłoszeń ktos musi go zauwazyc :multi: Quote
Lidan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Co słychać u Amisia? Jeśli możecie to zajrzyjcie do tej suni... POTRZEBNE DEKLARACJE NA KOJEC I STERYLKĘ Quote
ewatonieja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Amiś jest chwalony i tymczasowy opiekun złego słowa powiedziec nie może, ale nadal szukamy domku Quote
ewatonieja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 dostałam sms, trzymajcie kciuki, może już niedługo :multi: Quote
NusiaiJa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Łooo matkoooo Amisiu ale się cieszymy!!! HURAAAAAA!!!! Tu w Tomaszowie też wszyscy trzymamy kciuki a Nusia i Mileczka łapki :multi::multi: Życzymy Ci wspaniałego domku, w którym nigdy nie zabraknie dla Ciebie maluszku pieszczot i zabawy. Czekamy z niecierpliwością na wiadomości i zdjęcia oby już z nowego domku!!! Nowa rodzinko Amisia, kochajcie i dbajcie o maleńkiego Amisia, te pieski naprawdę potrafią się odwdzieńczyć! Quote
Lidan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Czekam z niecierpliwością na dalsze wieści :kciuki: Quote
ciapuś Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 zapraszamy na bazarek Czytadła na wakacyjne wieczory-dochód na *FPR-ZwP* do 12.07 godz 24.00 Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 jeszcze nic pewnego, na razie sa zainteresowani pewnie jutro Ania coś napisze tez juz sie nie moge doczekać Quote
Niewiasta_21 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Amiś bardzo sie spodobał sasiadom Łukasza u którego Amiś przebywał tymczasowo po katracji. Sąsiedzi mieszkają dokładnie naprzeciwko. Ojciec z synem zakochani w maluchu, mama troszke nie chciała,ale po jednej nocy spędzonej u nich, rano Łukasz miał telefon ze Amiś u nich zostaje :loveu: Na początku maluch nie wiedział o co chodzi,ale juz po pierwszej nocy przywitał rano Łukasza i poleciał spowrotem do swojego domku. Narazie jest wszystko dobrze, ale poczekamy jeszcze troszke z podpisaniem umowy,zeby miec 100% pewnosc ze to dobry dom dla Amisia. Quote
Lidan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 :multi: Wspaniale. Trzymam kciuki, żeby to był właśnie ten dom :kciuki: Quote
NusiaiJa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Musi być dobrze. Napewno będzie dobrze!!!!!!!! Amiś jest wspaniały!!!!:multi::multi::multi::multi:HURAAAAA!!!!:multi::multi::multi: Quote
Niewiasta_21 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Wstrzymajmy sie jeszcze kilka dni. Chociaz wszystko narazie idzie bardzo dobrze. Państwo juz zakupują długą smycz dla Amisia i obroże przeciwpchelną. Quote
Recommended Posts