Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to kto może zrobić takie ogłoszenie w jakiejś poczytnej gazecie? Myślę, że warto zainwestować pare dyszek (czy ktoś wie ile?) i zrobić porządne ogłoszenie ze zdjęciem. Można jakąś zbiórkę (np. po 5 zł) zorganizować na ten cel :???:

Posted

Lidan napisał(a):
No to kto może zrobić takie ogłoszenie w jakiejś poczytnej gazecie? Myślę, że warto zainwestować pare dyszek (czy ktoś wie ile?) i zrobić porządne ogłoszenie ze zdjęciem. Można jakąś zbiórkę (np. po 5 zł) zorganizować na ten cel :???:

nie ma sprawy, tylko proszę o konkrety: jakie konto i inne dane do przelewu i napewno kilka piątek wpłynie ;);)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
nie ma sprawy, tylko proszę o konkrety: jakie konto i inne dane do przelewu i napewno kilka piątek wpłynie ;);)

No to kto może zająć się tym ogłoszeniem :roll: Jest tu ktoś z doświadczeniem w tych sprawach :???:

Posted

eee, myślę, że wystarczy iść i normalne ogłoszenie zamieścić. do tego chyb nie potrzebne są znajomośc?! Ja nie jestem z Łodzi ale to nie był by dla mnie problem iść do gazety i zamieścić takie ogłoszenie. Tylko trzeba iść wmiarę wcześniej na jakieś trzy, cztery dni przed ukazaniem się gazety. Ja też teraz w swoim mieście takie będę zamieszczać.

Posted

Łooo matkoooo Amisiu ale się cieszymy!!! HURAAAAAA!!!! Tu w Tomaszowie też wszyscy trzymamy kciuki a Nusia i Mileczka łapki :multi::multi:
Życzymy Ci wspaniałego domku, w którym nigdy nie zabraknie dla Ciebie maluszku pieszczot i zabawy.

Czekamy z niecierpliwością na wiadomości i zdjęcia oby już z nowego domku!!!

Nowa rodzinko Amisia, kochajcie i dbajcie o maleńkiego Amisia, te pieski naprawdę potrafią się odwdzieńczyć!

Posted

Amiś bardzo sie spodobał sasiadom Łukasza u którego Amiś przebywał tymczasowo po katracji. Sąsiedzi mieszkają dokładnie naprzeciwko. Ojciec z synem zakochani w maluchu, mama troszke nie chciała,ale po jednej nocy spędzonej u nich, rano Łukasz miał telefon ze Amiś u nich zostaje :loveu:
Na początku maluch nie wiedział o co chodzi,ale juz po pierwszej nocy przywitał rano Łukasza i poleciał spowrotem do swojego domku.
Narazie jest wszystko dobrze, ale poczekamy jeszcze troszke z podpisaniem umowy,zeby miec 100% pewnosc ze to dobry dom dla Amisia.