Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pekinczyki sa tak brzydkie ze cudne :) York krotkowlosy tez sliczny.

A nastepnym razem jak bedzie imieninowy jez, to moja babcia zawsze robila mu igly w paseczkow migdalow ;)

Posted

[quote name='katasza1']Pekinczyki sa tak brzydkie ze cudne :) York krotkowlosy tez sliczny.

Witamy u nas :lol:

Dionizy czyli Jego Plaskatość jest jedyny w swoim rodzaju i stanowi unikatowy egzemplarz dyzińczyka lub pekinshire teriera ;-) Dokładnie nie jest nam znana genealogia Jego genów, natomiast posiada większość wad spotykanych u pekińczyków. I tak jest najukochańszy na świecie :-)

[quote name='katasza1']A nastepnym razem jak bedzie imieninowy jez, to moja babcia zawsze robila mu igly w paseczkow migdalow ;)

Dzięki za podpowiedź, musimy następnym razem spróbować :-)

[quote name='Izabela124.']http://i818.photobucket.com/albums/zz110/Cymelia/psy 2011/DSC02715_zps19c8d8cc.jpg jaka dama :)

:-)

Posted

[quote name='Alicja']to na szczęście jeszcze troszkę czasu no i macie szanse na ładną pogodę :)
Czas mamy wypełniony próbami albo gdy Smerf siedzi w szkole, ja zwiedzam przybytki rozkoszy pod patronatem służby zdrowia. W piątek prawie cały dzień spędziłam na oddziale - byłam umówiona na konsultację z lekarzem, ostatecznie mnie prowadzącym. Podłamałam się umierającym facetem który był prawie w moim wieku. Strach pogonił mnie do Rodziców.

Posted

Alicja napisał(a):
nie wyglada na zadowolonego :lol:

Zasadniczo to już problem moich starszych ;-)
Ostrzygłam i wczoraj zwinęłam się do domu :evil_lol:

Posted

Gioco napisał(a):
Zasadniczo to już problem moich starszych ;-)
Ostrzygłam i wczoraj zwinęłam się do domu :evil_lol:

no tak ....a oni zostali ze sfrustrowanym Jaśkiem :lol:

Posted

Alicja napisał(a):
no tak ....a oni zostali ze sfrustrowanym Jaśkiem :lol:

Dokładnie :-)
Prawdopodobnie było to moje ostatnie strzyżenie więc jak się chłopina otrząśnie z szoku to doceni chłodek i brak futra, które lubi się kołtunić ;-)

Posted

Gioco napisał(a):
Dokładnie :-)
Prawdopodobnie było to moje ostatnie strzyżenie więc jak się chłopina otrząśnie z szoku to doceni chłodek i brak futra, które lubi się kołtunić ;-)

już nie bedziesz ciąć dzieciaków ?