Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj kusi nas, kusi :) Szczególnie odkąd skończył rok i przypominamy sobie jaki był klusek kiedyś z dłuższymi uszami niż łapy :) Ale dwa myśliwskie, no nie wiem - my jednak nei mamy ani działki ani ogrodu :shake:

Posted

[quote name='mienta']Ale słodziaki te maluchy, ehhhh ... aż się chce kolejnego szczeniaczka, ale miejsca brak niestety ;([/quote]

Wader na pewno by się podzielił posłaniem :)

Posted

chultajstwo, że ja nie wiem ... Wadera dziś puściliśmy na bieganie z kolegami i drań pierwsze co to poleciał do jeziora ... cały uświniony, w samochodzie z nim ledwo dało się wytrzymać z tego smrodziku ... ehhhh teraz odsypia

Posted

Maluszki u Rudisów są prześliczne:loveu: Trzymałam wszystkie sześć na kolanach i wymiziałam każdego po kolei, jakie Słodziaki, takie różowe pycholki, różowe podusie na łapeczkach, tak miło pachną... Ehhhh... nie mogłam sie od nich oderwać. A potem wyrastają na takie "chultajstwo":evil_lol: co gania za wszystkim co sie porusza i wszystko je ciekawi...

Z innej beczki pochwalę się, że moje oba psiaki skończyły w maju Młodzieżowego Championa Polski. Teraz 14.06 zaczynam z Aresem dorosły Championat:crazyeye: Czaruś musi poczekać do ukończenia 15 miesiąca życia.

Ależ Wam chłopaki rosną:multi: jak na drożdżach...

Posted

Gratulacje championatu :multi: To co - jeden z tych maluszków jest dla Ciebie? :evil_lol:
A Pascal chyba okres chultajstwa ma za sobą, skończył rok i taki mądralek się zrobił. Najlepszy jest jak głaskam innego pieska - zaraz przybiega i też się każe głaskać. I sam się zaczął pilnować - jak odchodzę to on też za mną biegnie, nawet pieski nie są takie ważne. Oby tak mu już zostało :)