Smile of Red Witch Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzisiaj byłam z Akirą na wystawie międzynarodowej gdzie Akira zdobyła Green Star,BOB-a oraz CACIBA, fotki Akiry w jej temacie a tutaj daje inne psiaki. Quote
aneczka23 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Gratulacje dla Akiry :loveu: Foty przepiękne, fajnie, że pogoda dopisała. Sędziowanie sprawnie poszło:eviltong: Moja krówka Kenzo też się pokazywał. Jak zwykle w bokserach najliczniejsza obsada konkurencji :razz: W klasie junior dog 7 szczurów. Kenzo od włoskiej sędziny Dr. Orwietty Zilli otrzymał Exc. i 2 lokatę. Moje zdjęcia ( już nie tak dobrej jakości ) postaram się wstawi jutro. Quote
Musiałek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 GRATULUJE !!! dla zwycięzców !!! :multi::multi::multi: i dziekuje za piekna sesje zdjeciowa !!! ale czy mozecie mnie oswiecic co to za wystawa ?? niedouczona jestem :oops: Quote
Smile of Red Witch Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Była to międzynarodowa wystawa pod patronatem FCI i Irish Kennel Club ;) Quote
Recommended Posts