Casablanca Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tak, tak my napewno w A0, bo to tak dla zabawy, nie myślimy o jakiś dobrych wynikach :) Może latem na taki obóz się wybiorę... Quote
wikikoniki Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Dziewczyny, przyznaję że przeczytałam tylko 2 pierwsze str. więc czegoś pewnie nie zauważyłam, ale czy są jakieś klubu w gdańsku? I czy przyjmowane są obojętnie jakie rasy (nawet kundelki) ? MAm sznaucera miniaturkę oraz kundelka ;) MAcie może linki z "przepisami" jak zrobić sobie samemu tor? A może są do kupienia jakieś[B] tanie[/B] gotowe toru? Pozdr. Quote
Casablanca Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Nie wiem jak z klubami w Gdańsku, bo tam nie mieszkam, ale napewno przyjmują kundelki i wszystkie inne rasy ;) Ktoś tam prędzej chyba wklejał link jak zrobić stacjonaty z rurek pcv ;) Tor można zrobić np. z drewna, ale wtedy wychodzi to chyba jeszcze drożej niż gdyby kupiło się gotowy, plastikowy :) Quote
wenabc Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Sylwia K']z patyków i gałęzi (takich większych, ale bezlistnych) program "cudowne psy" leci na animalach o różnych porach, tylko nie zawsze jest tor przeszkód zrobiony właśnie z patyków, deseczek i tego typu rzeczy.[/QUOTE] A ja mam pytanie z czego mogę zrobic tunel dla 5 miesięcznej mojej suni border collie? Quote
Casablanca Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='bordercollie']A ja mam pytanie z czego mogę zrobic tunel dla 5 miesięcznej mojej suni border collie?[/QUOTE] Ja tunel mam niedrogo kupiony na wystawie, to chyba najlepsze rozwiązanie. Gdzieś w Agility/Sprzęt ktoś dawał instrukcję, jak zrobił tunel z plandeki? i hula-hopów ;) Quote
wenabc Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Casablanca']Ja tunel mam niedrogo kupiony na wystawie, to chyba najlepsze rozwiązanie. Gdzieś w Agility/Sprzęt ktoś dawał instrukcję, jak zrobił tunel z plandeki? i hula-hopów ;)[/QUOTE] A czy możesz mi przesłać jakieś fotki twojego tunelu na PW proszę a jest mi bardzo potrzebny:) Quote
Casablanca Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='bordercollie']A czy możesz mi przesłać jakieś fotki twojego tunelu na PW proszę a jest mi bardzo potrzebny:)[/QUOTE] Prześlij mi e-mail, to wyślę kilka jak znajdę ;) To nagranie z września- [URL]http://www.youtube.com/watch?v=btOo1k9zoTQ[/URL] Tunel ma 3 m długość i chyba 60 cm średnicy, ale były też większe. Ja wzięłam najmniejszy bo dla chihuahuy i cocer spaniela angielskiego większego nie potrzebuję :) Quote
wenabc Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Casablanca']Prześlij mi e-mail, to wyślę kilka jak znajdę ;) To nagranie z września- [URL]http://www.youtube.com/watch?v=btOo1k9zoTQ[/URL] Tunel ma 3 m długość i chyba 60 cm średnicy, ale były też większe. Ja wzięłam najmniejszy bo dla chihuahuy i cocer spaniela angielskiego większego nie potrzebuję :)[/QUOTE] Tak racja to mój email:[email protected] Czekam papa A czy napiszesz mi choć llink gdzie go kupiłaś bo jest ładny PS>masz ślicznego psiaka:)) Quote
Casablanca Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='bordercollie']Tak racja to mój email:[email protected] Czekam papa A czy napiszesz mi choć llink gdzie go kupiłaś bo jest ładny PS>masz ślicznego psiaka:))[/QUOTE] Niestety nie znam firmy...Tak jak pisałam kupiłam na wystawie w Sopocie ;) Dziękuję, zaraz wysyłam :) Quote
kajkoowa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Casablanca a były dłuższe tunele? I czy 30 kg pies by takiego tunelu nie rozwalił wbiegając w niego? Quote
Casablanca Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Kaja10014']Casablanca a były dłuższe tunele? I czy 30 kg pies by takiego tunelu nie rozwalił wbiegając w niego?[/QUOTE] Były chyba jeszcze 5 m o większych średnicach ;) Moja spanielka to prawie 20 kg i bez problemu przebiega ;) A o jaką rasę dokładnie ci chodzi? Quote
wenabc Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Casablanca']Niestety nie znam firmy...Tak jak pisałam kupiłam na wystawie w Sopocie ;) Dziękuję, zaraz wysyłam :)[/QUOTE] A czy byś mi załatwiła taki?:) Quote
kajkoowa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Casablanca']Były chyba jeszcze 5 m o większych średnicach ;) Moja spanielka to prawie 20 kg i bez problemu przebiega ;) A o jaką rasę dokładnie ci chodzi?[/QUOTE] Grubasek dalmatyńczyk i być może labek. Quote
Casablanca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Kaja10014']Grubasek dalmatyńczyk i być może labek.[/QUOTE] Damatyńczyk lub labek raczej mógłby się przecisnąć, ale jak chcecie ćwiczyć szybkość, to nie polecam :D [quote name='bordercollie']A czy byś mi załatwiła taki?:)[/QUOTE] 3 maja jadę na wystawę i jakby był to zadzwonię, czy chcesz i w jakiej cenie i mogłabym ci przesłać pocztą ;) (tylko daj nr telefonu) Quote
kajkoowa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Casablanca']Damatyńczyk lub labek raczej mógłby się przecisnąć, ale jak chcecie ćwiczyć szybkość, to nie polecam :D [/QUOTE] Nie ma mowy, już dawno sobie postanowiłam że tunel będzie przechodzony, nie przebiegany ;) Jak będę na wystawie 7.05 to zobaczę, czy są. Quote
Casablanca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Kaja10014']Nie ma mowy, już dawno sobie postanowiłam że tunel będzie przechodzony, nie przebiegany ;) Jak będę na wystawie 7.05 to zobaczę, czy są.[/QUOTE] Czemu przechodzony? :) Quote
kajkoowa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Casablanca']Czemu przechodzony? :)[/QUOTE] Bo znając mojego psa przy przebieganiu coś z tym tunelem zrobi. ;) Lepiej, żeby przy pokonywaniu tunelu zwalniał ;) Quote
wenabc Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Casablanca']Damatyńczyk lub labek raczej mógłby się przecisnąć, ale jak chcecie ćwiczyć szybkość, to nie polecam :D 3 maja jadę na wystawę i jakby był to zadzwonię, czy chcesz i w jakiej cenie i mogłabym ci przesłać pocztą ;) (tylko daj nr telefonu)[/QUOTE] Ok ja ci wyślę na emaila dobrze? Quote
Casablanca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Kaja10014']Bo znając mojego psa przy przebieganiu coś z tym tunelem zrobi. ;) Lepiej, żeby przy pokonywaniu tunelu zwalniał ;)[/QUOTE] No chyba, że tak :D [quote name='bordercollie']Ok ja ci wyślę na emaila dobrze?[/QUOTE] Ok ;) Quote
wikikoniki Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Heei, a za ile ten tunel Casablanca kupilaś? Było coś jeszcze ? A kiedy teraz będzie agi lub wystawa w trójmieście? Quote
Casablanca Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='wikikoniki']Heei, a za ile ten tunel Casablanca kupilaś? Było coś jeszcze ? A kiedy teraz będzie agi lub wystawa w trójmieście?[/QUOTE] Tunelk kupiłam za 35 zł i jest świetny ;) Nie pamiętam, musisz wejść na zkwp.pl i tam w wystawach sprawdzić Quote
wenabc Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Casablanca']Tunelk kupiłam za 35 zł i jest świetny ;) Nie pamiętam, musisz wejść na zkwp.pl i tam w wystawach sprawdzić[/QUOTE] Naprawdę za 35 ale to dla psów tunel???? Quote
Casablanca Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='bordercollie']Naprawdę za 35 ale to dla psów tunel????[/QUOTE] Tak, tunel dla psów, ma jeszcze śledzie i szlufki do wyginania tunelu i utrzymywania go w ziemi ;) Były jeszcze rozkładane slalomy, stacjonaty. Tunel był na prawdę za 50 zł, ale się utargowałam :) Nr tel nie doszedł na maila Quote
wikikoniki Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 A ja mieszkam na Pomorzu to bym se kupiuła, ale ja wcześniej potrzebuję :P Quote
wikikoniki Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Więc 3 maja jest u nas w sopocie wystawa ? :multi: Quote
Recommended Posts