Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie wszystkich Dogomaniaków.
Jestem tu od niedawna, a w tym temacie chciałabym się dowiedzieć czy stosował ktoś z Was karmę firmy Husse ? ( [URL="http://www.husse.pl"]www.husse.pl[/URL] ).
[COLOR=#666666][U]Jest to szwedzki producent suchej i mokrej karmy oraz kosmetyków i drobnych smakołyków dla psów i kotów.[/U][/COLOR]
Dowiedziałam się o niej na wystwie psów rasowych w Lublinie w kwietniu br.
Mili państwo przy stoisku odpowiedzieli na wszystkie moje pytania.

Karma jest produkowana w Sztokholmie tylko z naturalnych składników i ma wieeelu dystrybutorów w Europie ( Polsce itp. ).
Nadaje się dla wszystkich psów rasowych i kundelków, ze względu na różnorodność ( psy ras dużych, małych itp. ). Oferują darmowe próbki karm oraz darmowy dowóz zamówionych produktów, które można zamówić na stronie [URL="http://www.husse.pl"]www.husse.pl[/URL] . Chętni radą i pomocą.

Brzmi ciekawie i jestem zainteresowana. Powiedzcie czy karma jest warta uwagi i żywienia nią zwierzaków.
Niedługo do mojego domu przybędzie szczeniak Golden Retriever.

Pozdrawiam
[FONT=Impact]Pasztet[/FONT]

Posted

Hej, ja karmie swoje psiaki tą karmą i jestem zadowolona. Używam dwóch rodzaii: Optimal i Lamm & Ris. Ta pierwsza dobrze zbilansowana dla psow o zwykłej aktywności a ta druga dla psiaków z wrażliwym żołądkiem (niestety taki model mi się trafił). Jestem zadowolona i mogę Ci ja polecić

Posted

Polecamy karmę...ja ma dwa molosy - dorosły leonberger i 6-miesięczna suczka CAO...leonek wcina optimala,a młoda je karmę valp...świetnie się rozwija,nie krzywi ,utrzymuje doskonałą wagę....w czerwcu mielismy wystawowy debiucik i sędzina powiedziała ze suczka jest w świetnej kondycji ;). Uwazam,ze nie pozałujesz wybierając husse....na początek weź próbke,zeby sprawdzić czy psiakowi posmakuje, bo z psami jak z ludzmi...ile ras i osobowosci tyle marek karm, gustów i guścików ;)

pozdrawiam!

Posted

Polecam, od miesiąca karmie tą karmą dorosła suczkę. Sierść sie poprawiała, koopki mniejsze i nie skażające odorkiem srodowiska w promieniu 50 m, żadnych innych przykrych objawów nie ma. Na razie same pozytywy. Suczka dostaję wersję super premium - lax&ris (łosos z ryżem) ...

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

ja również jestem zadowolona z Karm Husse ....ja i moje psy oczywiście bo to najważniejsze.
Karmy okazały się naprawde dobre a próbowalam róznych od Royala poprzez Eukanubę ,Acane itp mam nadzieję , że nic się nie zmieni i karmy w dalszym ciągu bądą dobrej jakosci.
Moja 8 letnia alergiczka w tej chwili je karmę dla Seniora a 5 letni kundelek Prime Plus wszystko jest w jak najlepszym porządku .

• 1 year later...