Pasztet Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Witam serdecznie wszystkich Dogomaniaków. Jestem tu od niedawna, a w tym temacie chciałabym się dowiedzieć czy stosował ktoś z Was karmę firmy Husse ? ( [URL="http://www.husse.pl"]www.husse.pl[/URL] ). [COLOR=#666666][U]Jest to szwedzki producent suchej i mokrej karmy oraz kosmetyków i drobnych smakołyków dla psów i kotów.[/U][/COLOR] Dowiedziałam się o niej na wystwie psów rasowych w Lublinie w kwietniu br. Mili państwo przy stoisku odpowiedzieli na wszystkie moje pytania. Karma jest produkowana w Sztokholmie tylko z naturalnych składników i ma wieeelu dystrybutorów w Europie ( Polsce itp. ). Nadaje się dla wszystkich psów rasowych i kundelków, ze względu na różnorodność ( psy ras dużych, małych itp. ). Oferują darmowe próbki karm oraz darmowy dowóz zamówionych produktów, które można zamówić na stronie [URL="http://www.husse.pl"]www.husse.pl[/URL] . Chętni radą i pomocą. Brzmi ciekawie i jestem zainteresowana. Powiedzcie czy karma jest warta uwagi i żywienia nią zwierzaków. Niedługo do mojego domu przybędzie szczeniak Golden Retriever. Pozdrawiam [FONT=Impact]Pasztet[/FONT] Quote
anulajc Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hej, ja karmie swoje psiaki tą karmą i jestem zadowolona. Używam dwóch rodzaii: Optimal i Lamm & Ris. Ta pierwsza dobrze zbilansowana dla psow o zwykłej aktywności a ta druga dla psiaków z wrażliwym żołądkiem (niestety taki model mi się trafił). Jestem zadowolona i mogę Ci ja polecić Quote
madfre Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Polecamy karmę...ja ma dwa molosy - dorosły leonberger i 6-miesięczna suczka CAO...leonek wcina optimala,a młoda je karmę valp...świetnie się rozwija,nie krzywi ,utrzymuje doskonałą wagę....w czerwcu mielismy wystawowy debiucik i sędzina powiedziała ze suczka jest w świetnej kondycji ;). Uwazam,ze nie pozałujesz wybierając husse....na początek weź próbke,zeby sprawdzić czy psiakowi posmakuje, bo z psami jak z ludzmi...ile ras i osobowosci tyle marek karm, gustów i guścików ;) pozdrawiam! Quote
Cala2 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Polecam, od miesiąca karmie tą karmą dorosła suczkę. Sierść sie poprawiała, koopki mniejsze i nie skażające odorkiem srodowiska w promieniu 50 m, żadnych innych przykrych objawów nie ma. Na razie same pozytywy. Suczka dostaję wersję super premium - lax&ris (łosos z ryżem) ... Quote
Magda1234 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Polecam karme, świetna jakośc w przystępnej cenie a dostawa do domu gratis ;)) [URL="http://www.husse.pl"]www.husse.pl[/URL] Quote
Ppx Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Który rodzaj jest najlepszy dla rocznej suni w typie maltana, wielkości westa ? ;3 Quote
Foxowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dla Lucy to będzie Optimal Mini ;) My taką zamówimy, bo ma małe granulki i jak nigdy Fuksiowi smakuje :) Quote
Ppx Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzięki, ja też się przestawiam na Husse. :) Quote
Boogie Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dla maltana też mozesz spróbowac Lax & Ris bo z tego co pamietam nie zawiera beta-karotenu i miedzi, takze nie wybarwia włosa na żółtawo. Quote
Gosiek0210 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 ja również jestem zadowolona z Karm Husse ....ja i moje psy oczywiście bo to najważniejsze. Karmy okazały się naprawde dobre a próbowalam róznych od Royala poprzez Eukanubę ,Acane itp mam nadzieję , że nic się nie zmieni i karmy w dalszym ciągu bądą dobrej jakosci. Moja 8 letnia alergiczka w tej chwili je karmę dla Seniora a 5 letni kundelek Prime Plus wszystko jest w jak najlepszym porządku . Quote
zuzul Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Gosiek0210']j Moja 8 letnia alergiczka w tej chwili je karmę dla Seniora.[/QUOTE] Na co jest uczulona? Quote
Recommended Posts