Balbina. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='LakusiowaPani']Sorki! ale jestem przerażona tym w jaki sposób co niektórzy tutaj odpisują innym.:mad: Padło pytanie: Jak dac na imie suni????? Uwazam ze pytanie jest jasne i oczywiste. Ja miałam pomysł na kilka imion i podałam je w nadzieji ze spodobają sie osobie która prosiła o pomoc. Niestety cała reszta wypowiedzi nijak sie miała do pytania!!!!!(no moze z małymi złosliwymi wyjątkami). Jezeli nie masz pomysłu na imie to nie pisz. Jest wiele innych tematów co do których na pewno wielu z was ma duuuużo do powiedzenia i na temat. :diabloti:Prosze zrozumcie;)[/quote] Zgadzam się w 100%;) Quote
Balbina. Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='ania74']O co wam chodzi? Co wy tacy podejrzliwi jesteście? Mam yorka którego dostałam od siostry ,ale dostałam go nie jako szczenie tylko jako dorosłą sunie. A teraz moja córa chce mieć maltańczyka. To takie trudne do pojęcia?[/quote] Dla mnie nie ale dla innych widzę,że tak:roll:Dziwią mnie wasze złośliwe uwagi i podejrzenia.Niedługo zostaną tylko ci stali użytkownicy:roll:Moim zdaniem należy ludziom wyjaśniać pewne rzeczy a nie od razu "napadać".:roll: Najlepiej by było jakbyście odpowiadali zgodnie z zadanym pytaniem:roll: Quote
Princess_York Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [B]Balbina12 -[/B]więc ja grzecznie mówie że od dłuższego czasu podoba mi się imię chanel, fibi i kika :loveu: Quote
Balbina. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 i oto chodzi;)Mi też podobają się te imiona co princess york i imię rózia:loveu: Quote
Paulina 31 Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Tak przy okazji niech mi ktoś wyjaśni jeśli mam yorka i wiem że nim jest, a nie mam papierów to jest on kundlem? Quote
Recommended Posts