Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hey dziewczyny wpadłam do domu zobaczyć czy z mieszkaniem wszystko w porządku:) I nie mogłam się powstrzymać zęby do was nie zajrzeć:) U mamy mam internet z blueconnect i katastrofa bo na nim dogo nie działa:( Miłego dzionku wam życzę:)

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doti1986']Hey dziewczyny wpadłam do domu zobaczyć czy z mieszkaniem wszystko w porządku:) I nie mogłam się powstrzymać zęby do was nie zajrzeć:) U mamy mam internet z blueconnect i katastrofa bo na nim dogo nie działa:( Miłego dzionku wam życzę:)[/QUOTE]

Miłego dalszego wypoczynku! :)

Posted

[quote name='Doti1986']Hey dziewczyny wpadłam do domu zobaczyć czy z mieszkaniem wszystko w porządku:) I nie mogłam się powstrzymać zęby do was nie zajrzeć:) U mamy mam internet z blueconnect i katastrofa bo na nim dogo nie działa:( Miłego dzionku wam życzę:)[/QUOTE]
A ja się właśnie zastanawiałam czy sobie Blueconnet nie zrobić na działke - ale jak dogo nie działa to nie chce :shake:

[quote name='*kleo*']Tęsknisz za nami co? ;)[/QUOTE]
No właśnie , jak Doti - tęsknisz ? :lol:

Posted

[quote name='Doti1986']No pewnie bo u nas na forum rożne ciekawe tematy się porusza a tak sobie posiedzieć na necie i nic nie poczytać to nuda;)[/QUOTE]
Masz rację ;)
Dogomania to najlepsze forum ! :)

Posted

[quote name='Doti1986']No pewnie bo u nas na forum rożne ciekawe tematy się porusza a tak sobie posiedzieć na necie i nic nie poczytać to nuda;)[/QUOTE]

Ja jakoś ostatnio jak wchodze na komputer, to od razu dogo włączam, a potem facbooka sprawdze co się tam dzieje i idę z komputera, jak bym nie miała dogo, to za bardzo nie było by po co wchodzić na komputer :lol:

Posted

Co my byśmy bez tej dogo zrobiły prawda?! :loveu: hihihi

Cześć Doti :)

Posted

Kurcze dziewczyny ale upały:( Normalnie Pixi wychodzi tylko na szybkie siku i kupkę na dwór i cały dzień spędza na płytkach w ganku leży biedna i nie ma ochoty na zabawę:(

Posted

oj to współczuje Pixuni, Duśowi też było gorąco ale nie aż tak żeby musiał leżeć na płytkach trochę dyszał ale cały czas memlał skarpetkę w pysiu;). A teraz jest już po kąpieli i nie jest mu już tak gorąco

Posted

[quote name='Doti1986']Kurcze dziewczyny ale upały:( Normalnie Pixi wychodzi tylko na szybkie siku i kupkę na dwór i cały dzień spędza na płytkach w ganku leży biedna i nie ma ochoty na zabawę:([/QUOTE]

U nas dziś się takie duszno zrobiło.. że nie idzie wytrzymać, a jeszcze taka mieszana pogoda raz słońce raz deszcz, ale duszno cały czas :roll:

Posted

[quote name='Doti1986']Kurcze dziewczyny ale upały:( Normalnie Pixi wychodzi tylko na szybkie siku i kupkę na dwór i cały dzień spędza na płytkach w ganku leży biedna i nie ma ochoty na zabawę:([/QUOTE]
Cześć Dorotka :)
U mnie jest to samo :(

Posted

U nas też nie da się wytrzymać, Gracja w nocy zamiast spać tak jak zawsze w łóżku tym razem rozpłaszczyła się na podłodze i dyszała, Ula spała pod łóżkiem, nawet Tina się nie przykryła kołdrą. Tylko Bućka jest ciepluch i śpi przykryta.

Posted

[quote name='*kleo*']U nas też nie da się wytrzymać, Gracja w nocy zamiast spać tak jak zawsze w łóżku tym razem rozpłaszczyła się na podłodze i dyszała, Ula spała pod łóżkiem, nawet Tina się nie przykryła kołdrą. Tylko Bućka jest ciepluch i śpi przykryta.[/QUOTE]
O patrz.. Jess o dziwko pod kołdrą dziś np. spała :crazyeye: Jej wiecznie gorąco, futra ma 10x tyle co Buff, szybko się męczy ale pod kołdrą spać musi :crazyeye:

Cze dziewczyny wakacyjne :multi: Już pojechałyście do tej Chorwacji? :loveu:

Posted

[quote name='laurin']Be moje też pod kołdrą można znaleźć :D A fibi ledwo dyszy ale i tak na słoneczku goni :D[/QUOTE]
U mnie Lucky pod kołdrą zawsze ,a Grey to nawet w upał nie wejdzie - najczęściej śpi na balkonie ;)
Co za odmienne psy , co nie ? :D

Posted

Hey dziewczyny:) Już jestem po wczasach wypoczęta i opalona :) Jak już będę w domu to może pokarzę wam jakieś fotki i postaram się nadrobić braki na forum bo u mamy net strasznie szwankuje i ciężko się strony otwierają:(