Doti1986 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Hey dziewczyny wpadłam do domu zobaczyć czy z mieszkaniem wszystko w porządku:) I nie mogłam się powstrzymać zęby do was nie zajrzeć:) U mamy mam internet z blueconnect i katastrofa bo na nim dogo nie działa:( Miłego dzionku wam życzę:) Quote
chrupcia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Doti1986']Hey dziewczyny wpadłam do domu zobaczyć czy z mieszkaniem wszystko w porządku:) I nie mogłam się powstrzymać zęby do was nie zajrzeć:) U mamy mam internet z blueconnect i katastrofa bo na nim dogo nie działa:( Miłego dzionku wam życzę:)[/QUOTE] Miłego dalszego wypoczynku! :) Quote
Borówka16 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Doti1986']Hey dziewczyny wpadłam do domu zobaczyć czy z mieszkaniem wszystko w porządku:) I nie mogłam się powstrzymać zęby do was nie zajrzeć:) U mamy mam internet z blueconnect i katastrofa bo na nim dogo nie działa:( Miłego dzionku wam życzę:)[/QUOTE] A ja się właśnie zastanawiałam czy sobie Blueconnet nie zrobić na działke - ale jak dogo nie działa to nie chce :shake: [quote name='*kleo*']Tęsknisz za nami co? ;)[/QUOTE] No właśnie , jak Doti - tęsknisz ? :lol: Quote
Doti1986 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 No pewnie bo u nas na forum rożne ciekawe tematy się porusza a tak sobie posiedzieć na necie i nic nie poczytać to nuda;) Quote
Borówka16 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Doti1986']No pewnie bo u nas na forum rożne ciekawe tematy się porusza a tak sobie posiedzieć na necie i nic nie poczytać to nuda;)[/QUOTE] Masz rację ;) Dogomania to najlepsze forum ! :) Quote
chrupcia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Doti1986']No pewnie bo u nas na forum rożne ciekawe tematy się porusza a tak sobie posiedzieć na necie i nic nie poczytać to nuda;)[/QUOTE] Ja jakoś ostatnio jak wchodze na komputer, to od razu dogo włączam, a potem facbooka sprawdze co się tam dzieje i idę z komputera, jak bym nie miała dogo, to za bardzo nie było by po co wchodzić na komputer :lol: Quote
Karolina. Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [quote name='Doti1986']No pewnie bo u nas na forum rożne ciekawe tematy się porusza a tak sobie posiedzieć na necie i nic nie poczytać to nuda;)[/QUOTE] Co my byśmy bez tej dogo zrobiły prawda?! :loveu: hihihi Cześć Doti :) Quote
Doti1986 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Kurcze dziewczyny ale upały:( Normalnie Pixi wychodzi tylko na szybkie siku i kupkę na dwór i cały dzień spędza na płytkach w ganku leży biedna i nie ma ochoty na zabawę:( Quote
Yorkomanka Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 oj to współczuje Pixuni, Duśowi też było gorąco ale nie aż tak żeby musiał leżeć na płytkach trochę dyszał ale cały czas memlał skarpetkę w pysiu;). A teraz jest już po kąpieli i nie jest mu już tak gorąco Quote
chrupcia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='Doti1986']Kurcze dziewczyny ale upały:( Normalnie Pixi wychodzi tylko na szybkie siku i kupkę na dwór i cały dzień spędza na płytkach w ganku leży biedna i nie ma ochoty na zabawę:([/QUOTE] U nas dziś się takie duszno zrobiło.. że nie idzie wytrzymać, a jeszcze taka mieszana pogoda raz słońce raz deszcz, ale duszno cały czas :roll: Quote
*Agnieszka* Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Hej:)a ma być podobno jeszcze bardziej gorąco......Cześć Dorotka:) Quote
Borówka16 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 [quote name='Doti1986']Kurcze dziewczyny ale upały:( Normalnie Pixi wychodzi tylko na szybkie siku i kupkę na dwór i cały dzień spędza na płytkach w ganku leży biedna i nie ma ochoty na zabawę:([/QUOTE] Cześć Dorotka :) U mnie jest to samo :( Quote
*kleo* Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 U nas też nie da się wytrzymać, Gracja w nocy zamiast spać tak jak zawsze w łóżku tym razem rozpłaszczyła się na podłodze i dyszała, Ula spała pod łóżkiem, nawet Tina się nie przykryła kołdrą. Tylko Bućka jest ciepluch i śpi przykryta. Quote
tigrunia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='*kleo*']U nas też nie da się wytrzymać, Gracja w nocy zamiast spać tak jak zawsze w łóżku tym razem rozpłaszczyła się na podłodze i dyszała, Ula spała pod łóżkiem, nawet Tina się nie przykryła kołdrą. Tylko Bućka jest ciepluch i śpi przykryta.[/QUOTE] O patrz.. Jess o dziwko pod kołdrą dziś np. spała :crazyeye: Jej wiecznie gorąco, futra ma 10x tyle co Buff, szybko się męczy ale pod kołdrą spać musi :crazyeye: Cze dziewczyny wakacyjne :multi: Już pojechałyście do tej Chorwacji? :loveu: Quote
laurin Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Be moje też pod kołdrą można znaleźć :D A fibi ledwo dyszy ale i tak na słoneczku goni :D Quote
Borówka16 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='laurin']Be moje też pod kołdrą można znaleźć :D A fibi ledwo dyszy ale i tak na słoneczku goni :D[/QUOTE] U mnie Lucky pod kołdrą zawsze ,a Grey to nawet w upał nie wejdzie - najczęściej śpi na balkonie ;) Co za odmienne psy , co nie ? :D Quote
iwa63 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cześć Pixunie Mój Toff też nie lubi upałów ,słonko oczywiście ale nie 37 stopniowe upały Pozdrawiamy i na fotki zapraszamy:) Quote
FREDZIU Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 CZEŚĆ DOROTKO, COS MI SIE WYDAJE ZE MASZ ZASŁUZONE WAKACJE, WIEC POZDRAWIAM:lol: Quote
Yorkomanka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ile tu kurzu!:crazyeye: Już się biorę za sprzątanie;) Quote
Pegaza Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Na chwile zajrzalam i tutaj ale gospodarzy nadal niet;) Quote
Doti1986 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Hey dziewczyny:) Już jestem po wczasach wypoczęta i opalona :) Jak już będę w domu to może pokarzę wam jakieś fotki i postaram się nadrobić braki na forum bo u mamy net strasznie szwankuje i ciężko się strony otwierają:( Quote
Recommended Posts