Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doti to ja Ci znow odpowiem teraz zamowilam te kosmetyki po raz pierwszy..i narazie byla 1 kapiel w nich..mam tez odzywke z San B.. trudno mi cos na ich temat powiedziec..hmm wydaje mi sie ze bardziej sluza Pipi widzialas fotki wlasnie pokąpielowe ostatnio,to wlos ma jakby lepszy po nich..ale u Liv..hmm az taka zachwycona nie bylam...ja znow z tych wszystkich kosmetykow chwale sobie All system..ale chcialam jakies zmiany..i dlatego San B zakupilam.. I wydaje mi sie jeszcze ze Vulpes bardzo dobrze sluzyl Livce ale nie Pipi i chyba znow zamowie zestaw Vulpess dla Livi a San bedzie dla Pipi...no chyba, ze dzis mam zamiar wykąpac Livke i zobacze efekt lepszy;)

widze owlosione piekne nogi :D
a Pixi to chyba panci jezorka pokazala hehe
[URL]http://img248.imageshack.us/img248/4610/pict8822.jpg[/URL]

• Replies 5.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Doti to ja Ci znow odpowiem teraz zamowilam te kosmetyki po raz pierwszy..i narazie byla 1 kapiel w nich..mam tez odzywke z San B.. trudno mi cos na ich temat powiedziec..hmm wydaje mi sie ze bardziej sluza Pipi widzialas fotki wlasnie pokąpielowe ostatnio,to wlos ma jakby lepszy po nich..ale u Liv..hmm az taka zachwycona nie bylam...ja znow z tych wszystkich kosmetykow chwale sobie All system..ale chcialam jakies zmiany..i dlatego San B zakupilam.. I wydaje mi sie jeszcze ze Vulpes bardzo dobrze sluzyl Livce ale nie Pipi i chyba znow zamowie zestaw Vulpess dla Livi a San bedzie dla Pipi...no chyba, ze dzis mam zamiar wykąpac Livke i zobacze efekt lepszy;)

widze owlosione piekne nogi :D
a Pixi to chyba panci jezorka pokazala hehe
[URL]http://img248.imageshack.us/img248/4610/pict8822.jpg[/URL][/QUOTE]

U nas Vulpes nie bardzo zdał efekt bo Pixi ma sierść jakby przesuszoną i strasznie się elektryzuje po czesaniu już nie daje rady;( I chciałabym coś zmienić i poszukać lepszego może w końcu coś się trafi:) Obecnie po kąpieli stosuję na Pixi maskę do włosów z łożysk roślinnych bo inaczej bym jej nie rozczesała:(

Posted

Doti ja po myciu zawsze nakladam odzywke dla nich przeznaczoną..
teraz kupilam zestaw ale czasem mam szampon a odzywka z innej firmy..
ja vulepsa mialam juz dawno i mnie np on nie zachwycil tym, ze zapach mi nie podszedl..data waznosci byla zbyt krotka.. za malo sie pienil..ale mam foty Livki wlasnie po vulpesie i jej wlos byl rewelacja ale od Pipi katastrofa..zreszta kazda z nich ma inny rodzaj wlosa dlatego przypuszczam co jednej spasuje to drugiej szkodzi..;)

Posted

a może spróbujecie dr.lucy brush oli-przed kapiela rozczesac kaołtunki-odzywka rozrobiona z woda w stosunku1:1,a na codzien do czesania w stosunku1:4lub1:6...super pachnie,rewelacyjnie nawilża włos

Posted

[quote name='megi82']a może spróbujecie dr.lucy brush oli-przed kapiela rozczesac kaołtunki-odzywka rozrobiona z woda w stosunku1:1,a na codzien do czesania w stosunku1:4lub1:6...super pachnie,rewelacyjnie nawilża włos[/QUOTE]

Tylko u nas nic do rozczesywania nie zdaje efektów musiało by być bezzapachowe bo Pixi strasznie wyciera się i drapie po wszystkim a testowałam już wiele kosmetyków i preparatów do rozczesywania i tylko po tej masce do włosów to mogę ją rozczesać:( Ale chcialabym mieć jakis preparat do rozczesywania żeby jej na sucho nie szarpać bo to pewnie też niszczy włos:(

Posted

no czesanie na sucho niszczy włos i to bardzo
kurcze jak ona taka wrażliwa to nie wiem juz sama co poradzić-moja Luna tez wrażliwa,ale ten zapach jej podszedł...może w dziale pielęgnacji cos znajdziesz

Posted

[quote name='megi82']no czesanie na sucho niszczy włos i to bardzo
kurcze jak ona taka wrażliwa to nie wiem juz sama co poradzić-moja Luna tez wrażliwa,ale ten zapach jej podszedł...może w dziale pielęgnacji cos znajdziesz[/QUOTE]

Szukałam i wszystko zapachowe a ta moja maska jest bez zapachu i widzę że jest rewelacyjna tylko niestety do spłukiwania a chciałabym znaleźć coś co mogłabym rozcieńczyć z wodą i psikać przed codziennym czesaniem:(

Posted

[quote name='Doti1986']Szukałam i wszystko zapachowe a ta moja maska jest bez zapachu i widzę że jest rewelacyjna tylko niestety do spłukiwania a chciałabym znaleźć coś co mogłabym rozcieńczyć z wodą i psikać przed codziennym czesaniem:([/QUOTE]

Doti,ale nie używasz ludzkich kosmetyków?To jest niewskazane.Pies ma inne Ph skóry niż my przecież.
Ja używam do rozczesywania RING 5 i sprawdza się rewelacyjnie i u Bella i Apolla.
No,ale jest zapachowy.

Posted

U Jess po ISB mamy łupież, u Buff nie próbowałam bo ma bardzo wrażliwą skórę.
Do rozczesywania możesz użyć byle jakiej odżywki psiej rozrobionej z wodą jeśli zapachy Pixuli przeszkadzają ;)

Posted

[URL]http://img265.imageshack.us/img265/6025/pict8829.jpg[/URL] ale fajną kuleczkę jej zrobiłaś z tego kitka :)
U nas po ISB Gracce robiły się strąki, za ciężkie były dla niej te kosmetyki, ale ona ma delikatny włos.

Posted

Doti chcialam kąpac Liv ale zrezygnowalam bo nie wiem czy dziewczyny jutro nie zabiore na dzialke..
Klaudia no widzisz ja dobrze cos czuje ze ten szampon dla Liv tez sluzyc nie bedzie..
Be no nie strasz mnie lupiezem;) mam nadzieje ze te paskudztwo sie do nas nie przyplata..

Posted

[quote name='Doti1986']Tylko u nas nic do rozczesywania nie zdaje efektów musiało by być bezzapachowe bo Pixi strasznie wyciera się i drapie po wszystkim a testowałam już wiele kosmetyków i preparatów do rozczesywania i tylko po tej masce do włosów to mogę ją rozczesać:( Ale chcialabym mieć jakis preparat do rozczesywania żeby jej na sucho nie szarpać bo to pewnie też niszczy włos:([/QUOTE]

Spróbuj może Kw Tangle-Fix jest zupełnie bezzapachowy ;)

Posted

[quote name='Doti1986']No w szkole byłam a tu od rana w kraju żałoba:( Współczuję rodzinom ofiar...:([/QUOTE]

Tak,to jest straszne......

Ale w pierwszym momencie pomyślałam,że coś się Pixi stało i się przestraszyłam......

Posted

[quote name='jot11']Tak,to jest straszne......

Ale w pierwszym momencie pomyślałam,że coś się Pixi stało i się przestraszyłam......[/QUOTE]

Pixi ma się dobrze poza nie miła niespodzianka jaką dzisiaj zastałam w domu rano się załatwiła ładnie na dworze wracam do domu patrzę a tu biegunkowe kupsko na dywanie:( Zastanawiałam się po czym aż znalazłam ślad zbrodni a mianowicie ta moja mała spryciara wyciągnęła z kubka na długopisy flamaster i go pogryzła i zjadła zatyczkę:( bo strzępy plastiku widać było w kupie:(

Posted

To jeszcze nic..wrocilismy bardzo pozno z dzialki, dziewczyn tam nie bralam gdyz juz miejsca w aucie nie bylo:roll:..tyle co weszlam do domu to wzielam psy i na dwor..Soma i Liv sie zalatwialy a Pipi oprocz siku musiala miec czas na wachanie bo ma teraz cieczke i zapachy psie jej w glowie:mad:..wracam do domu..i na schodach w klatce widze po Pipi ze juz idzie niepewnie..ta se mysle znow sie zapomniala wykupkac i zara to zrobi na klatce no i tak bylo przed naszymi drzwiami zostawila mi niespodzianke wrr:mad: