chrupcia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Witam!:) ja również życzę Ci wesołych Świąt Wielkanocnych!:) Quote
Yorkomanka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ej no tak chciałaś foteczki a teraz co? prawie od godziny na ciebie czekają i płaczą że ich nie oglądasz Quote
Nati28 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Pixi pieknie wylada :loveu: szybko otwieraj zaklad ;) Quote
Pegaza Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Doti to teraz bierz sie za golarke i tnij po grzbiecie:eviltong: no sie ladnie postaralas:p Quote
Borówka16 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [IMG]http://i41.tinypic.com/4r7xqo.jpg[/IMG] Wesołych Świąt Wielkanocnych :loveu: Quote
Doti1986 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Yorkomanka']ej no tak chciałaś foteczki a teraz co? prawie od godziny na ciebie czekają i płaczą że ich nie oglądasz[/QUOTE] Bo świąt nie spędzam w domu tylko jestem na wyjeździe:) Quote
ladyyork Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas - celem do spełnienia. . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Zdrowych i wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich.Wesołego Alleluja. Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Dziękujemy za życzonka i oby się już święta skończyły bo jestem taka zmęczona tymi odwiedzinami że szok:( Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Pegaza']Doti to dzis se zrob dzien leniucha;)[/QUOTE] Nie da rady bo ma podjechać siostra z narzeczonym z zaproszeniami:( Quote
karkakarka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 O to u ciebie wesoło hehe Pomyśl sobie że kolejne święta dopiero za 10 miesięcy ;) Quote
*Jot* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='karkakarka']O to u ciebie wesoło hehe Pomyśl sobie że kolejne święta dopiero za 10 miesięcy ;)[/QUOTE] Za 8 a nie 10 miesięcy :eviltong: I raz dwa ten czas zleci :multi: Cześć Doti :multi: Quote
chrupcia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='jot11']Za 8 a nie 10 miesięcy :eviltong: I raz dwa ten czas zleci :multi: Cześć Doti :multi:[/QUOTE] No nie wiem czy tak szybko minie, bo mi czas do końca kwietnia tak się ciągnie że już nie wiem co mam zrobić żeby szybciej leciał:) Czesc Doti, fotki Pixi?;) Quote
FREDZIU Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witamy sie Wielkanocnie, pozdrawiamy i czekamy na foteczki:loveu: Quote
Aga&Dakar Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='chrupcia']No nie wiem czy tak szybko minie, bo mi czas do końca kwietnia tak się ciągnie że już nie wiem co mam zrobić żeby szybciej leciał:) Czesc Doti, fotki Pixi?;)[/QUOTE] Chrupcia, bo im czlowiek starszy to ten czas szybciej leci...;-) takze badz cierpliwa ;-) Ja tez domagam sie fotek i zapraszam do nas. Quote
megi82 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 przelatuje tak wieczornie przed snem licze jutro na jakieś foteczki-chociaz 1 ;D Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Cześć dziewczyny dopiero wróciłam do domku bo zajrzeliśmy jeszcze dziś do mamy....fotek niestety żadnych ze świąt nie mamy:( nadrobimy w tym tygodniu:) Quote
*kleo* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Cześć Doti :) Mnie też już wymęczyły te święta, dzisiaj to jeszcze pół biedy, było dość spokojnie, ale jutro to sobie w końcu wypocznę :) Quote
Doti1986 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć Doti :) Mnie też już wymęczyły te święta, dzisiaj to jeszcze pół biedy, było dość spokojnie, ale jutro to sobie w końcu wypocznę :)[/QUOTE] No ja też już mam dość świąt dobrze że następne dopiero w grudniu:) Quote
Doti1986 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Oj dziewczęta ale dziś odespałam:) Dopiero poranna kawkę popijam:) Quote
*kleo* Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Doti1986']Oj dziewczęta ale dziś odespałam:) Dopiero poranna kawkę popijam:)[/QUOTE] Wow, Doti chyba naprawdę byłaś wykończona, to aż do Ciebie niepodobne, żeby tak późno wstać :evil_lol: ale czasem takie lenistwo jest potrzebne :p Quote
Doti1986 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 No to czas na obiecane fotki;) Czas na drzemkę:) [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/883/pict8787p.jpg[/IMG] [IMG]http://img682.imageshack.us/img682/8836/pict8786.jpg[/IMG] [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/5861/pict8785.jpg[/IMG] [IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2442/pict8783.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts