Guest yogi Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 poszukuję hodowli -springerów walijskich i angielskich, może ktoś ma info na ten temat, bardzo proszę o wiadomości na forum lub bezpośrednio email - michał@stajnia.com.pl Quote
sabriel Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 poszukuję hodowli -springerów walijskich i angielskich,może ktoś ma info na ten temat, bardzo proszę o wiadomości na forum lub bezpośrednio email - michał@stajnia.com.pl Wiesz wydaje mi sie, ze najlepiej to zadzwonic do odpowiedniego oddzialu Zk i zapytac o namiary na hodowle tych ras. To raczej rzadko wystepujace u nas psiaki, a szkoda. :roll: Quote
Jagoodka Posted August 20, 2003 Posted August 20, 2003 Yogi ja mam dwa reproduktory (springery walijskie). Skad w ogole jestes. Byc moze zima beda szczeniaczki kolo cieszyna, mialy byc w czerwcu ale niestety za pozno przyechali do nas z suczka i juz nic z tego nie bylo, a nie wiemy czy na ta cieczke sie znowu zdecyduja kryc. Moge ci podac tel do hodowcow, zadzwonisz i sie dowiesz. Quote
Angie Posted September 7, 2003 Posted September 7, 2003 A ja chętnie służę pomocą na temat angielskich springerów, rasy, która fascynuje mnie niezmiennie od wielu lat. :D Pozdrawiamy Aga i Angie Quote
Recommended Posts