Pestka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote]Nie czytasz co piszę :shake: Przecież pisałam że jadę do babci BEZ Cezara :eviltong: Jutro wrócę.[/quote] To przeoczyłam w takim razie. Quote
bianka19 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Pestka']To przeoczyłam w takim razie.[/quote] Okej spoko ;) [quote name='Kaja10014']Heej:hand: CO tam u Was Cezarki?[/quote] Heej :multi: U nas dobrze , niedługo jadę do domu :eviltong: A u was? Quote
Minerva Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej Wam! U nas za jakieś półtorej godziny będą foty. Tym razem nie takie rozmazane :razz:. A i ilość zadowalająca będzie :cool3:. Pozdrawiamy ciotkę Cezikową i Cezara :p. Quote
bianka19 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='karolina1']Już jesteśmy z powrotem! :multi:[/quote] Super4 bardzo się cieszymy :multi: [quote name='***Paulina***']Witamy niedzielnie:multi:[/quote] Witamy :loveu: [quote name='Minerva']Hej Wam! U nas za jakieś półtorej godziny będą foty. Tym razem nie takie rozmazane :razz:. A i ilość zadowalająca będzie :cool3:. Pozdrawiamy ciotkę Cezikową i Cezara :p.[/quote] Heejjo ;) Super bedzie co oglądać :multi: Ja niedługon wracam od babci i porobię Cezikowi zdjęcia :loveu: Dziękujemy my też podrawiamy ciotkę i Fredkę :loveu: Quote
halgre Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='bianka19']Cześć :loveu: Hmm.. Masz coś przeciwko ? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]Ja ci zaraz dam przeciwko :angryy: Wracaj od babci i zaraz foć :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [quote name='bianka19']I jak osądzacie mój bannerek i avek , który niedawno zrobiłam ?:razz: Nikt mi jeszcze nie odpowiedział :-([/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]No, rzeczywiście ... śliczne mnóstwo Cezarków :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
bianka19 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Czasowa']O, hej :evil_lol:[/quote] [quote name='Clandestine']Witamy Cezikową ciotkę :D[/quote] Witamy , witamy :multi: Dzisiaj u nas słoneczko świeci , ale jest chłodny wiaterek ;) Quote
Clandestine Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 u nas też - w końcu dolnośląskie xD Mam takie nieskromne pytanie :diabloti: zrobiłaś baner? :cool3: Quote
bianka19 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=darkred]Ja ci zaraz dam przeciwko :angryy:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Wracaj od babci i zaraz foć :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]No, rzeczywiście ... śliczne mnóstwo Cezarków :multi::multi::multi:[/COLOR][/B][/quote] Niedługo wracam i się wybiorę z Cezarem na spacer i będą fotki :eviltong: (Mam nadzieję :evil_lol: , bo zawsze moźe mi coś wypaść). :diabloti: Dzięki :loveu: Quote
bianka19 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Clandestine']u nas też - w końcu dolnośląskie xD Mam takie nieskromne pytanie :diabloti: zrobiłaś baner? :cool3:[/quote] Nie zrobiłam , bo jestem u babci! :angryy: Kolejna mnie nie słucha :shake: Quote
Clandestine Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='bianka19']Nie zrobiłam , bo jestem u babci! :angryy: Kolejna mnie nie słucha :shake:[/quote] Przepraszam :-( Miałam na myśli czy w domu go masz xD Quote
Minerva Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej Ciotka! Jak wrócisz to koniecznie wstawiaj foty Cezara!:mad: A tak w ogóle u mnie są, w końcu:roll: zapraszamy do obejrzenia :p Quote
kajkoowa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hej wieczornie :hand: Jak wrócisz to wklejaj foty:diabloti: Quote
Czasowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='bianka19']Niedługo wracam i się wybiorę z Cezarem na spacer i będą fotki :eviltong: (Mam nadzieję :evil_lol: , bo zawsze moźe mi coś wypaść). :diabloti: Dzięki :loveu:[/quote] Nam dwóm to zawsze coś wypada :evil_lol: Quote
Kashdog Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Kaja10014']Hej:hand: Jutro rozpoczęcie roku :([/quote] Nie dobijaj :shake: Quote
Recommended Posts