Ania :) Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Siemaanko ;) A u nas dobrze , ale się plany zmieniły i Cezarka nad morze nie zabieram , bo ciotka powiedziała , że nie lubi psów :placz::placz::placz::placz::placz: A u was ?:razz:[/quote] Przywieź mi go do Kalisza to się nim zajmę przez ten czas :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Ania :)']Przywieź mi go do Kalisza to się nim zajmę przez ten czas :loveu::loveu::loveu:[/quote] A gdzie Kalisz??:razz: Na miastach się za bardzo nie znam :evil_lol: A tak mu chciałam porobić zdjęcia na plaży..:placz::placz: A tu nic nie wypaliło przez głupią ciotke ! :angryy::angryy::angryy: Quote
Ania :) Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']A gdzie Kalisz??:razz: Na miastach się za bardzo nie znam :evil_lol: A tak mu chciałam porobić zdjęcia na plaży..:placz::placz: A tu nic nie wypaliło przez głupią ciotke ! :angryy::angryy::angryy:[/quote] Województwo wielkopolskie ;) 2h drogi od Poznania :evil_lol: To zrobisz mu gdzie indziej :loveu: Wszędzie gdzie zrobisz będzie pięknie wyglądał,a może za rok będziecie mogli go zabrać ;) Quote
Czasowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [URL]http://www.otofotki.pl/img9/obrazki/cv620_DSC02607.JPG[/URL] Cezarek się pomnorzył :loveu::loveu: Quote
.Agata. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Podpadasz coś :mad: Jakie to tam "Cezusiowe Lato" jak fotki tylko w domu i w domu ? :angryy: Można by pomyśleć że Cezar nie wychodzi na spacerki :eviltong::evil_lol: Ja czekam na jakieś zdjęcia dworkowe :loveu: Quote
M&S Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cześć, witanko po raz pierwszy :lol: Fajny białas, będziemy zaglądać :p A. Quote
Foxowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Heej :loveu: I kiedy nad to morze jedziesz? I gdzie? :diabloti: Quote
stratoos Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Witamy się weekendowo :evil_lol: [IMG]http://i31.tinypic.com/24uz048.jpg[/IMG] I proszę od nas re-prezent :) Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Ania :)']Województwo wielkopolskie ;) 2h drogi od Poznania :evil_lol: To zrobisz mu gdzie indziej :loveu: Wszędzie gdzie zrobisz będzie pięknie wyglądał,a może za rok będziecie mogli go zabrać ;)[/quote] Za rok raczej do Ustki nie pojedziemy:shake: A my mamy rodzine w Nowym Tomyślu i jest to koło Poznania , a do Nowego Tomyśla jedziemy 2 godz.. a jeszcze od Poznania do was jechać 2 godz. to bym nie wytrzymała..:eviltong: Nie lubię za długo jeździć samochodem , bo jak z niego później wysiądę po długiej drodze mam mdłości..:shake: Ale jakoś te 6 godz. do Ustki muszę wytrzymać :placz: [quote name='Czasowa'][URL]http://www.otofotki.pl/img9/obrazki/cv620_DSC02607.JPG[/URL] Cezarek się pomnorzył :loveu::loveu:[/quote] No widzisz , są dwa Cezarki :evil_lol: [quote name='Agata_Roki']Podpadasz coś :mad: Jakie to tam "Cezusiowe Lato" jak fotki tylko w domu i w domu ? :angryy: Można by pomyśleć że Cezar nie wychodzi na spacerki :eviltong::evil_lol: Ja czekam na jakieś zdjęcia dworkowe :loveu:[/quote] A przepraszam bardzo , ale ja ostatnio porobiłam mu dużo ale fonem , a fon mi nie chciał się podłączyć z bluetoohem i musiałam zrobić jakieś nowe , a że padało wtedy na dworze to nie miałam , jak wyjść na dwór z Cezarem i porobiłam mu od biedy domowe fotki...:eviltong: [quote name='Maks i Spark']Cześć, witanko po raz pierwszy :lol: Fajny białas, będziemy zaglądać :p A.[/quote] Witaaam;) Dziękujemy my również :loveu: [quote name='Foxowa']Heej :loveu: I kiedy nad to morze jedziesz? I gdzie? :diabloti:[/quote] Heej:loveu: Nad morze jade w poniedziałek wieczorem , albo we wtorek rano i jadę do Ustki , ale Cezarka nie zabieram :placz: Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='stratoos']Witamy się weekendowo :evil_lol: [IMG]http://i31.tinypic.com/24uz048.jpg[/IMG] I proszę od nas re-prezent :)[/quote] Ooo... Jak miło :loveu: A co w tym prezenciku jest ??:razz: Quote
Ania :) Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Za rok raczej do Ustki nie pojedziemy:shake: A my mamy rodzine w Nowym Tomyślu i jest to koło Poznania , a do Nowego Tomyśla jedziemy 2 godz.. a jeszcze od Poznania do was jechać 2 godz. to bym nie wytrzymała..:eviltong: Nie lubię za długo jeździć samochodem , bo jak z niego później wysiądę po długiej drodze mam mdłości..:shake: Ale jakoś te 6 godz. do Ustki muszę wytrzymać :placz:[/quote] Ja bardzo lubię jeździć autem :loveu: Quote
stratoos Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Ooo... Jak miło :loveu: A co w tym prezenciku jest ??:razz:[/QUOTE] Aaaaa to już niespodzianka, a co byś chciała??? :evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Nati28']Witamy sie popoludniowo-weekendowo :lol:[/quote] Witamy was :D [quote name='Ania :)']Ja bardzo lubię jeździć autem :loveu:[/quote] Ja też lubię , ale nie na długie trasy :eviltong: Rok temu we wakacje pojechałam autem do Włoch i wiesz ile jechałam.. ?:diabloti: [quote name='stratoos']Aaaaa to już niespodzianka, a co byś chciała??? :evil_lol:[/quote] Hmm... Nową obudowę do Nokii 5310 XpressMusic :evil_lol: Quote
Ania :) Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Ja też lubię , ale nie na długie trasy :eviltong: Rok temu we wakacje pojechałam autem do Włoch i wiesz ile jechałam.. ?:diabloti:[/quote] Nie chce wiedzieć :lol: Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Ania :)']Nie chce wiedzieć :lol:[/quote] Ale Ci powiem :diabloti: 18 godzin..! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Widzialamw innych galeriach ze dajesz kwiatki a nam nie dalas ;( Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='deer_1987']Widzialamw innych galeriach ze dajesz kwiatki a nam nie dalas ;([/quote] Oj przepraszam , jak mogłam o was zapomnieć !:oops: Zaraz dostaniecie coś specjalnego :D:D:D Quote
Ania :) Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Ale Ci powiem :diabloti: 18 godzin..! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :-o no to nieźle :lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bianka19']Witamy was :D Ja też lubię , ale nie na długie trasy :eviltong: Rok temu we wakacje pojechałam autem do Włoch i wiesz ile jechałam.. ?:diabloti: [/quote] Ty jechałaś 18 godzin, a ja... 24 godziny do Mediolanu... No, ale to był PekaEs - Eurolines.:lol: Pzdr. Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Ania :)']:-o no to nieźle :lol:[/quote] Było tragicznie...:lookarou::lookarou: [quote name='Asiaczek']Ty jechałaś 18 godzin, a ja... 24 godziny do Mediolanu... No, ale to był PekaEs - Eurolines.:lol: Pzdr.[/quote] A no to już inna historia:evil_lol: PKS to dopiero katastrofa :shake::shake::shake: Nigdy bym PKSEM nie pojechała tak daleko..:evil_lol: Prędzej bym wolała na rowerze do Poznania zasuwać haha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [B][COLOR="Sienna"]No to ja mam też prezencik dla ciebie - tylko inny:[/COLOR][/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/66/3cfee94537c8902a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wiesz, to było w 2000 ub 2001 r. i jechałam (bez psów) na Wystawę Światową do Mediolanu, aby zobaczyc basenji na zywo w duuuuzej stawce.:lol: Pzdr. Quote
bianka19 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=Sienna]No to ja mam też prezencik dla ciebie - tylko inny:[/COLOR][/B] [URL]http://images8.fotosik.pl/66/3cfee94537c8902a.jpg[/URL] [/quote] Ojejku dziękuje bardzo :loveu::loveu::loveu::multi: Cezarek jest sławny :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Wiesz, to było w 2000 ub 2001 r. i jechałam (bez psów) na Wystawę Światową do Mediolanu, aby zobaczyc basenji na zywo w duuuuzej stawce.:lol: Pzdr.[/quote] Jak tak się kocha Besenji to za nimi na koniec świata pojedzie tak , jak ty ;) Quote
Recommended Posts