Klementynkaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 hihi, przyznaję się że ja zawaliłam z braku czasu, tzn sprawdziłam i allegro jeszcze nie ma ale nie wystawiłam, obiecuję poprawe tylko musze uzyskać info bo dotarły do mnie ploteczki, że amikat porywa go ze schronu! tylko jeszcze nie potwierdzone :) Quote
agaga21 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Klementynkaa napisał(a):hihi, przyznaję się że ja zawaliłam z braku czasu, tzn sprawdziłam i allegro jeszcze nie ma ale nie wystawiłam, obiecuję poprawe tylko musze uzyskać info bo dotarły do mnie ploteczki, że amikat porywa go ze schronu! tylko jeszcze nie potwierdzone :) co z dodziem? Quote
Klementynkaa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 DOZDIO vel VIGO od soboty grzeje doopkę w nowym domu za granicą :) Quote
agaga21 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :crazyeye::crazyeye::multi::multi: a bedą zdjęcia?:cool3: Quote
dzodzo Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 pierwsze fotki Dodzia vel Vigo a teraz Twixa!! chłopak jest bardzo przymilny,lubi ludzi- potrzebuje duzo uwagi i troskliwości,jednak do obcych raczej ostrożny(jak 99% dobermanow), zgadza sie zarowno z suczkami jak i samcami i ....bardzo chętnie aportuje wygląda na dośc zadowolonego;) myśle, ze wątek mozna przeniesc do dzialu szczęsliwcow Quote
ab-agnieszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jaki piekny slodziak. Dziekuje ogromnie za pomoc i znalezienie mu domku.:Rose: Quote
agaga21 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://img189.imageshack.us/img189/8758/vigoe.jpg :loveu: jaki uśmiech cudny!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts